Lezers schrijven – maart 2016

Bijzondere boodschap
Het laatste weekeinde van januari 2016 stonden we met een kraam op het Holistisch Festival in het Lighthouse Theater in Poole (Dorset) samen met groepsleden uit zuid-west Engeland. Het was een heel druk weekeinde geweest waarin we informatiemateriaal uitgedeeld hadden en wat nieuwe contacten gelegd. Zondagmiddag kwam er een lange dame, een brunette in een lange paarse jas en met een kruk, naar ons toe en zei dat ze later met ons kwam praten. Tegen het eind van de beurs net voor we gingen inpakken, kwam de dame naar me toe. Ze gaf me een hand, keek me aan en zei: “Ik ben een engel en ik heb een boodschap dat je goed werk doet. 2016 Zal een bijzonder jaar zijn.” Ik vroeg haar dit te herhalen voor de andere aanwezige groepsleden. Ik vraag me af of u uw Meester de identiteit van deze bijzondere boodschapper zou kunnen vragen.
P.C., Bournemouth (Dorset, VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de “lange brunette” een woordvoerder voor de Meester Jezus was.

Boodschap van eenheid
Op 24 oktober 2015 organiseerden we een demonstratie in München om mensen uit te nodigen voor de lezing de volgende dag. Er kwamen veel groepsleden uit heel Duitsland om de groep in München te steunen. We waren ongeveer met 30 mensen met verschillende posters, zodat sommige voorbijgangers kwamen vragen waarvoor we demonstreerden. Een kleine man die geheel in het zwart was gekleed en een groot houten kruis om zijn hals had, keek naar mij en ik gaf hem een uitnodiging voor de lezing. Het interesseerde hem niet zo erg, maar hij zei: “chIk ben een Turkse christen,” en hij herhaalde dat enkele keren tijdens ons korte gesprek. “Heel goed,” antwoordde ik. “Ik ben niet katholiek, maar Jezus is mijn beste vriend.” Hij lachte en antwoordde: “Wist je dat Jezus in Turkije was?” “Nee,” zei ik. Ik wilde hem vertellen dat we in de lezing zouden spreken over de wederverschijning van de Christus, maar bleef zwijgen, omdat christelijke gelovigen soms bang zijn wanneer ze horen dat de Christus hier is. De man ging weg met de woorden: “Ik ben bij jullie allen.”
Ik kon deze ontmoeting niet vergeten; was hij een bijzondere persoon?
D. C., München (Duitsland).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘man in het zwart’ een vertegenwoordiger van de Meester Jezus was.

“Moge vrede heersen op Aarde”
Op zaterdag 19 juli 2014* wilde ik het nieuws van CNN zien. De tv stond al aan toen ik de kamer binnenkwam en de volgende woorden verschenen op het scherm: “Moge vrede heersen op Aarde” in ouderwetse, gekleurde letters – verder niets. Er was geen bron voor deze woorden en ik kon me niet voorstellen dat Lucis Trust een advertentie bij CNN geplaatst had. Direct na deze woorden begon het nieuws met de situatie in Oekraïne en het conflict in Gaza. Niemand anders aan wie ik het vroeg, had deze woorden bij CNN gezien. Toen ik het aan een vriendin vertelde zei ze dat dit misschien een wonder was. Was dit een wonder?
K.S., München (Duitsland).005132
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de woorden op het scherm gemanifesteerd werden door Maitreya.
[* Noot van de redactie: Maitreya kwam op 19 juli 1977 in Londen aan.]

De kunst van het geven
Ik woon in Sicilië en om naar mijn werk te gaan neem ik de trein naar en van station Catania, waar daklozen zich verzamelen of mensen die om geld of sigaretten vragen.
Ik steun de daklozen en degenen die om geld vragen, niet alleen bij het station maar ook wanneer ik door de stad loop (er zijn veel van zulke zielen hier), op mijn eigen manier en zo goed als ik kan, door verschillende bedragen geld te geven en soms voedsel. Meestal zijn het prachtige, nederige mensen en ik zie hun bestaan en rol als essentieel op deze planeet. Ze zijn hier, ten dele, om ons hart te openen. Gisteren, 14 januari 2016, kwam ik om ongeveer 6 uur in de namiddag bij het station (het was een koude avond) en zag een stapel beddengoed tegen de muur van het station. Ernaast zat een man een boek te lezen. Bij hem lag een pet met kleingeld erin. Ik zag de pet eerst niet en gaf hem wat geld in zijn hand; eigenlijk midden op zijn boek. Hij keek op en bedankte me uiterst hoffelijk.
Toen probeerde ik meer geld uit een geldautomaat te halen, maar die was verzegeld voor de nacht. Ik ging daarom het station in en kocht met het geld dat ik nog had een koffie, suiker en een kleine pizza en ging daarmee terug naar de dakloze. Hij was er niet. Hij was waarschijnlijk voedsel gaan kopen bij de kraam in het station. Ik stond daar even, me afvragend wat te doen. Een man die in een diagonale lijn van me wegliep, draaide zich om in mijn richting en keerde op zijn schreden terug. “Hij was hier nog een minuut geleden,” zei hij. Toen hielp hij me om de koffie en de pizza zo op het beddengoed te zetten dat de koffiebeker niet om zou vallen. Toen keek hij me aan en zei: “Namens hem, dank u.”
Ik haalde mijn trein en dacht er niet meer over na. Maar vanmorgen kwamen de woorden van de vreemdeling weer terug en ik merkte dat ik tranen in mijn ogen had.
Ik ben heel gelukkig als hij een vriendelijke menselijke vreemdeling was, want die ontmoet ik graag. Maar was hij misschien nog meer?
G.B., Sicilië (Italië).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘vriendelijke vreemdeling’ een discipel van de Meester Jezus was.

Verrassingsverschijning
Zondag 16 november 2015 skypte ik voor de eerste keer met mijn ouders en broer. We waren allemaal opgewonden en keken naar elkaar op de computer. Toen liet mijn mocheder mij via skype een schilderij van bergen en een meer zien, dat zij net geschilderd had. Ik keek ernaar en plotseling verscheen er uit het niets een schitterende witte ovale UFO op haar schilderij, hij zweefde en bewoog zich voort. Hij was in perfecte verhouding met de bergen en de zee. Ik was erg verbaasd en verrukt. Ik vertelde mijn familie dat ik die ufo zag maar geen van hen kon hem zien. Ik zei dat ik een foto zou maken met mijn mobiel, maar toen ik dat probeerde ging de ufo naar de bovenkant van het schilderij, veranderde in een soort vierkant en verdween. Was dit een wonder?
S.W., Roosendaal.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het wonder werd gemanifesteerd door de Meester Jezus.

Twee brieven van dezelfde persoon
Nachtelijke therapie
(1) In de nacht van 28 december 2008 lagen mijn man Bob en ik te slapen toen ik wakker werd en een transparante figuur over hem gebogen zag staan. Deze figuur was hard aan het werk met Bobs benen, die hij heen en weer bewoog. Ik zag dat zijn schouderlang haar heen en weer zwaaide. Ik sloot ongelovig mijn ogen, alleen maar om bij het openen weer de figuur te zien die nog steeds bezig was met Bobs benen. Ik zag ook dat er een neonachtige halo om het hoofd van die figuur was. Ik bleef staren, kijken en denken: ‘Dit moet echt zijn.’ Ik bleef kijken tot hij verdween. In de tijd van deze gebeurtenis had Bob ischias.
Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ‘transparante figuur’ een vertegenwoordiger van de Meester Jezus was.

Tweeling-herinneringen
(2) Op 31 december, toen ik een restaurant verliet, passeerde ik een vrouw die een trui met de afbeelding van een sneeuwpop droeg, zoals ik vele jaren geleden aan mijn zuster had gegeven. Ik liep zelfs terug om er nog eens naar te kijken. De vrouw keek naar me en lachte. Ik zag dat ze haar haar net zo droeg als mijn zuster Deb en het ook op dezelfde manier geverfd had. De betekenis van die avond was dat het 14 jaar geleden was dat mijn vader was overleden. Ik verloor ook mijn zuster Deb op 30 oktober 2010. Deb en ik waren als tweelingen, een hechte band.
Ik weet niet zeker of dit allemaal een samenloop van omstandigheden was, maar kunt u misschien wat licht werpen op beide gebeurtenissen?
D.A., Rowlett (Texas, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘vrouw in de sneeuwpoptrui’ een vertegenwoordiger van de Meester Jezus was.

Ongewone bezoeker
Een dag per week werk ik als vrijwilliger bij een instelling die hulp biedt aan recent ontslagen gevangenen uit nationale en staatsgevangenissen. Op 21 januari 2016 kwam er een lange donkere man binnen voor hulp. Ik sprak niet met hem, maar zat in de buurt en kon niet helpen dat ik hem zag en aandacht aan hem besteedde. Zijn gedrag was heel ongewoon, maar we komen vaak mensen tegen die een uitdaging vormen en moeilijk zijn om mee om te gaan. Deze man was erg luidruchtig, gaf ons geen enkele informatie over zijn status als gevangene. Hij gaf aan dat hij daar hoorde te zijn, maar leek niet op details te willen ingaan. Hij was zo iemand die het gesprek stuurt. Hij had een erg sterke persoonlijkheid, maar zocht geen ruzie. Hij droeg een hoed toen hij binnenkwam en een andere hoed met een rand toen hij wegging. Hij kan de tweede uit onze achterkamer gehaald hebben, aangezien hij daarheen ging en wat van de kleding nam die we uitgeven. Eerst dacht ik dat hij wellicht het soort cliënt was die we moeten vragen om weg te gaan, maar behalve zijn luidruchtigheid en het feit dat het voor onze vrijwilliger een beetje moeilijk was een gesprek met hem te voeren, gaf hij geen problemen.
Was dit gewoon een doorsnee cliënt met wat zonderling gedrag of kregen we bezoek van een bijzondere persoon?
K.G., Overland Park (Kansas, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘lange donkere man’ een vertegenwoordiger van de Meester Jezus was.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.