Vragen en antwoorden – maart 2016

V. 1) Als ik het rijtje landen zie waar Maitreya onlangs op tv geïnterviewd is, krijg ik de indruk dat Zijn verschijning weer een nieuwe fase is ingegaan. Klopt dat? 2) Is Maitreya van plan om het aantal landen waar Hij verschijnt in hoog tempo uit te breiden? Kan het zijn dat Maitreya in plaats van langdurig in één land meerdere interviews te geven, nu kort in meerdere landen rond de wereld verschijnt?
A. 1) Ja. 2) Daar lijkt het wel op.

V. Hoe vaak is Maitreya sinds het vorige nummer van Share International op televisie verschenen?
A. Er is geen manier om dat te meten. Hij gaat van land tot land, geeft advies waar Hij de noodzaak en een respons ziet en verleent zo de mensheid bijstand.

V. Is Maitreya sinds het vorige nummer van Share International in andere landen op televisie verschenen?
A. Ja. Hij is voortdurend ‘onderweg’ en verschijnt wanneer en waar Hij nodig is.

V. Kunt u zeggen of bekende Meesters, zoals de Meester Jezus of de Meester Koot Hoomi, soortgelijke televisie-interviews hebben gegeven als de Heer Maitreya?
A. Dat hebben ze niet.

V. Share International en uw Meester hebben onlangs de aandacht gevestigd op het geweldige werk dat de paus en de dalai lama doen. Zijn er nog andere discipelen die op soortgelijke, ofschoon misschien minder opvallende wijze actief zijn?
A. Ja, op veel terreinen.

V. Is er een karmische reden waarom de uitbraak van het zika-virus nu heeft plaatsgevonden?
A. Ja. Er is altijd een karmische reden voor zulke uitbraken. De mensheid begrijpt niet welke gevolgen haar handelen voor de natuur heeft.

V. Kan uw Meester zeggen of er spoedig een remedie voor het zika-virus gevonden zal worden?
A. Ja.

V. Waarom is er geen luide oproep van de media en de politiek aan Maitreya om Zichzelf bekend te maken?
A. Ze zijn hem vergeten of, als ze Hem niet vergeten zijn, willen ze de verantwoordelijkheid niet nemen. Ze willen niet de eerste zijn uit angst om het bij het verkeerde eind te hebben of om uitgelachen te worden.

V. 1) Kan Maitreya Zichzelf teleporteren? 2) En kunnen mensen zichzelf teleporteren?
A. 1) Ja. 2) Ja.

V. Uw Meester heeft bevestigd dat de zogenoemde ‘lensvormige’ wolken vaak ruimteschepen zijn. Dit wolkentype, dat dikwijls heel scherpe contouren heeft en een kenmerkende UFO-vorm, wordt veelal – maar niet uitsluitend – boven bergen gezien.
1) Zien we ze als wolken omdat de ruimteschepen zich vanuit hun oorspronkelijke etherische toestand in een wolk, d.w.z. een mistige toestand, transformeren? 2) Staan de piloten van deze ruimteschepen doelbewust toe dat hun schepen op deze tamelijk onbedreigende maar intrigerende toestand worden gezien om onze nieuwsgierigheid op te wekken, zeg maar als wazige hint?
A. 1) Ja. 2) Ja.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.