Vragen en antwoorden – april 2016

V. Wat is de rol van nieuwe bewegingen bij het bereiden van de weg voor Maitreya, zoals Occupy, Podemos in Spanje, Syriza in Griekenland en de massale steun voor Bernie Sanders in de VS en Jeremy Corbyn in het VK?
A. Zij laten de Hiërarchie zien in welke mate wij gereed zijn voor de Nieuwe Dispensatie, de komende veranderingen. Niet iedereen zal blij zijn met deze veranderingen, maar het is echt een nieuwe dispensatie.

V. Was Maitreya aanwezig bij de grote demonstratie tegen de Trident (kernonderzeeërs) die op 27 februari 2016 in Londen gehouden werd en waarbij tienduizenden mensen tegen vervanging van de Trident betoogden?
A. Ja!

V. Kortgeleden werd er een doorbraak gemeld bij de Advanced LIGO laboratoria in de VS bij het aantonen van zwaartekrachtgolven zoals die voorspeld werden in Einsteins Algemene relativiteitstheorie. Had Einstein gelijk? Is dit een belangrijke ontdekking?
A. Einstein had absoluut helemaal gelijk. Ja, het bevrijdt het denken. Er is al een groeiende nieuwe kijk op de ‘Ruimte’.

V. Het staakt-het-vuren in Syrië is wankel, maar lijkt wonderbaarlijk genoeg stand te houden. Had Maitreya de hand in het tot stand brengen van dit staakt-het-vuren?
A. Maitreya heeft in het algemeen de hand in veel positieve ontwikkelingen.

V. Op dinsdag 23 februari 2016 woonden een ander groepslid en ik een evenement bij in een kapel in Clapton, noord-Londen, dat georganiseerd werd door de Volksgroep voor Filosofie, Politiek en Economie. Het onderwerp was ‘Het liftershandboek voor de Economie’ (‘The Hitchhiker’s Guide to Economics’) en de economen Ann Pettifor en Yanis Varoufakis gaven er lezingen, evenals een plaatselijke imam. De zaal was afgeladen met 1000 aanwezigen van alle leeftijden en achtergronden. Er hing een geweldige sfeer; de mensen waren heel enthousiast over het vinden van nieuwe manieren om de economie eerlijker te maken en stelden het panel veel vragen. Waren er ook Meesters bij dit evenement aanwezig?
A. Ja, Maitreya Zelf was er bij aanwezig.

V. Schuilt er enige waarheid in de theorie dat het zika-virus seksueel overdraagbaar is?
A. Ja.

V. Begin dit jaar zeiden sommige wetenschappers dat er wellicht nóg een planeet in ons zonnestelsel bestaat – een grote planeet die heel ver bij de zon vandaan staat, nog verder dan Pluto. Bestaat deze planeet echt?
A. Ja.

V. Zal Verklaringsdag gepaard gaan met een grootschalige of kleinschalige landing van de Ruimtebroeders? Als dit zo gecoördineerd werd zou de Dag een krachtiger inwerking hebben op de mensheid.
A. Ik geloof niet dat het zo zal gaan.

V. Dank u en uw Meester voor het prachtige artikel ‘Welkom in de Nieuwe Tijd’ in Share International van januari/februari 2016. Het is zo verheffend, inspirerend, roerend en troostend. Het maakt me nog meer vastbesloten om alles te doen wat ik kan om uw informatie te verspreiden.
A. Dank u. Ga zo door!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.