Tekenen van de tijd – mei 2016


Op 20 maart 2016 werd een reusachtige UFO dicht bij de zon gefilmd door het Zonne- en Heliosfeer-observatorium (SOHO) van NASA.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het voorwerp een gigantische ufo was van Mars.)

Deze foto, in maart 2016 door Ian Warne in Hayle (Cornwall, Engeland) genomen, laat een engelachtige figuur van licht in de lucht zien. (Bron: Cornish Guardian, VK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat Hij dit teken Zelf manifesteerde.)


Ingezonden door S.W. uit Los Angeles (Cal., VS). Dit kruis van licht schijnt al bijna vier jaar lang in haar badkamerraam. Ze schrijft: “Hoewel het op de bijgesloten foto niet zo lijkt, is het tamelijk groot en beslaat het het gehele raam.
Samara is al 20 jaar lang betrokken bij Transmissie-meditatie en heeft eerder ook een kruis van licht in haar huis gehad.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat dit kruis van licht door Maitreya werd gemagnetiseerd.)


Deze foto (rechts) op 25 november door Y.D.-M. uit Parijs, genomen bij de Pergola in Hampstead Heath (noord-Londen), vertoont een lichtkolom.Geachte redactie,
Deze foto’s werden in oktober 2015 binnen enkele minuten achter elkaar genomen toen wij een goede vriend in Biel (Zwitserland) bezochten. Op de achtergrond van een van de foto’s is het Bielermeer te zien. Na ontwikkeling was op alle foto’s een lichtkolom te zien. Waren de lichtkolommen een zegening?
Ingezonden door T.W., W.N., J.A., Regensburg (Duitsland)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat alle lichtzegeningen van de Meester Jezus zijn.)


Foto op 27 januari 2016 genomen door M.T. bij Honchou (Higashimurayama-shi, Tokio, Japan).


Luis Almada uit Asunció (Paraguay) plaatste deze foto op de Facebook-pagina van een vriend. Genomen tijdens de reis van de paus naar Paraguay in juli 2015, de foto laat een schitterende lichtstraal boven het hoofd van de paus zien. (Bron: facebook.com/ligadocosmico)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het licht een zegen was van Maitreya.)


Geachte redactie,
Ik was onlangs in onze plaatselijke supermarkt toen mijn aandacht naar deze grapefruit werd getrokken die zich bovenop een stapel grapefruits bevond. U kunt zien waarom – hij had een vreemde spiraalvormige tekening. Ik kocht hem en nam hem mee naar huis, en nam er meteen deze foto van. Hij smaakte overigens bijzonder lekker. Was dit een of ander teken?
H.v.B., Amsterdam.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het patroon op de vrucht door een vertegenwoordiger van de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)


UFO boven Essex (VK) in februari 2016 genomen door Simon Ives.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ufo een ruimtevaartuig was van Mars.)


Deze foto van J.P., uit Amsterdam, in november 2015 genomen, werd door zijn vrouw N.d.G. ingezonden en zij vraagt of er een zegening op de foto te zien is?
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat dit een zegening is die afkomstig is van de Meester Jezus.)


Geachte redactie,
Ik kocht op mijn verjaardag op 10 oktober 2015 een bos zalmkleurige rozen voor mijzelf. Ik verdeelde ze over twee dunne vazen en zorgde goed voor ze. Ik kan altijd lang van mijn bloemen genieten. Na anderhalve week toen de rozen aan het verwelken waren en ik ze weg wilde gooien, zag ik dat drie bloemen nieuwe zijtakken met nieuwe bladeren uit de hoofdtak ontwikkelden, terwijl de oude takken en veel bladeren al dood waren. Bijgesloten is een foto die duidelijk de roodachtige en lichtgroene nieuwe takken en bladeren, en de donkergroene wegkwijnende bladeren en de oude roos laat zien. Ik was verbaasd omdat ik zoiets als dit met bloemen nooit heb meegemaakt. Dus hield ik deze drie bloemen in de vaas en ze bleven groeien, meer takken en grotere nieuwe bladeren en geen teken van groeiende wortels. Dit ging ongeveer een maand lang zo door. Was dit een wonder?
S.W., Roosendaal.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de nieuwe scheuten een wonder was van de Meester Jezus.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.