Tekenen van de tijd – juni 2016

Icoon Johannes de Doper produceert olie
Sinds juli 2015 sijpelen druppeltjes geurige olie uit een icoon van Johannes de Doper in een Grieks-orthodoxe kerk nabij Chicago (VS). De parochianen van de Maria Hemelvaartkerk in Homer Glen (Illinois), waar het wonder plaatsvindt, geloven dat de olie geneeskrachtige eigenschappen heeft en een zegening van God is. “Het is adembenemend,” aldus de parochiepriester Sotirios Dimitriou. “Het is indrukwekkend zo’n daad van God voor je ogen te zien.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“De olie, waarvan de parochianen geloven dat het mirre is, scheidt zich af van de halo, zijpanelen, handen en baard,” aldus een artikel in de Chicago Tribune. “Elke week wordt de olie in een reservoir van katoen aan de voet van de icoon verzameld. Van daaruit doet Dimitriou de olie regelmatig in een kruik en doordrenkt vervolgens katoenen proppen met olie die hij in plastic zakken verzegelt voor parochianen om mee naar huis te nemen en met hun geliefden te delen. Tot dusver heeft hij er meer dan 5000 uitgedeeld.”
Dimitriou, die lijdt aan een zenuwbeschadiging, vertelde dat zijn gezondheid is verbeterd sinds hij de wonderbaarlijke olie op de icoon vond. Anderen hebben ook genezingen van de olie gemeld. Een man zei dat hij naar de dokter ging voor een blokkade in zijn slagader, maar de blokkade was verdwenen. Een andere parochiaan berichtte vrij van kanker te zijn nadat hij de olie had aangeraakt.
“Telkens wanneer mensen dit zien, is het om hen eraan te herinneren dat God nog leeft en nog steeds door ons werkt en het is een herinnering dat er voor ons nog hoop in de wereld is,” aldus Dimitriou. (Bron: chicagotribune.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het wonder door de Meester Jezus wordt gemanifesteerd.)

Stigmatawonder van Samoaanse vrouw
Een Samoaanse vrouw die op Goede Vrijdag, 25 maart 2016, bloedende wonden kreeg, heeft op het eiland in de Stille Oceaan beroering veroorzaakt. De stigmata gebeurden toen Toaipuapuaga Opapo, 23 jaar, de kruisiging van Jezus uitbeeldde in een voorstelling die door haar plaatselijke kerk, de Congregatie van Christelijke Kerken van Samoa (CCCS), werd opgevoerd. Beeldopnamen van de voorstelling laten bloed zien dat langs haar armen naar beneden stroomt en later uit haar zijde naar buiten komt. Ze heeft ook wonden in haar handpalmen en voeten, en tekens op haar voorhoofd die lijken op de afdruk van een doornenkroon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In een interview met TV1 Samoa zei mevrouw Opapo: “Ik ben maar een gewoon mens… maar mijn lichaam is gebruikt als geheugensteuntje, want God weet dat het geloof van zijn dienaren stervend is.” Ze vertelde dat ze de afgelopen drie jaar een “aandoening” heeft gehad, die er de oorzaak van was dat ze visioenen krijgt.
Wonderen van stigmata zijn merendeels een katholiek verschijnsel en de beroemdste ontvangers zijn de H. Franciscus van Assisi en de H. Pio van Pietrelcina (Padre Pio), maar mevrouw Opapo is protestant. Katholieken geloven dat het een manifestatie van diepe empathie met het lijden van Christus is, maar sommige Samoanen beschuldigen haar ervan dat zij de wonden voorwendt. De kerk onderzoekt de beschuldigingen inmiddels.
Samoa is hoofdzakelijk een katholiek land en de katholieke minister-president van Samoa, Tuilaepa Sailelel Malielagaoi heeft het een wonder genoemd, “We zouden blij moeten zijn met deze gebeurtenissen … als het iemand overkomt, betekent het dat hij of zij heilig is,” zei hij tegen de Samoa Observer. (Bron: BBC News)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het wonder door de Meester Jezus werd gemanifesteerd.)

Foto-tekenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
De Amerikaanse senator Bernie Sanders (midden rechts op de foto) gaf op 15 april 2016, op de 25ste jaardag van Centesimus annus in het Vaticaan (Rome) zijn lezing ‘De noodzaak van een morele economie’. (Bron: Michael Shank Twitter)
(Benjamin Creme’s Meester heeft bevestigd dat het heldere licht dat de ruimte binnenstroomt een zegening is die door de Meester Jezus werd gegeven.)

De Amerikaanse econoom Jeffrey Sachs en senator Bernie Sanders op de 25ste jaardag van Centesimus Annus in het Vaticaan (Rome) op 15 april 2016. (Bron: Michael Shank Twitter)
(Van de lichtkolommen wordt door Benjamin Creme’s Meester bevestigd dat ze een zegening van de Meester Jezus zijn.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vulkaan Sakurajima op het eiland Kyushu in Japan barstte op 5 februari 2016 uit. Deze foto laat in de hoek rechtsboven drie UFO’s aan de nabije hemel zien. (Bron: theaustralian.com.au/news)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het ruimtevaartuigen van Mars zijn.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingezonden door J.V., Tortosa (Tarragona, Spanje). Deze foto van zijn 96-jarige tante M.D. en zijn kleinzoon E. werd in september 2014 genomen.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het licht dat hen omgeeft een zegening van de Meester Jezus is.)

Deze foto werd op 3 mei 2014 genomen door J.G. in Lérida (Spanje) tijdens de huwelijksplechtigheid van zijn dochter C.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de lichtbundels zegeningen van de Meester Jezus zijn.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze foto (rechts) van F.N., met zijn zoon J.I., werd op 15 september 2014 genomen in de Samadhi Garden in San Juan (Argentinië).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de lichtbundel een zegening is van de Meester Jezus.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze foto, genomen op 16 april 2016, toont de doop van C., zoon van V.C.G. in Cordoba (Argentinië). Ingezonden door L.F., Malaga (Spanje).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het heldere licht dat na ontwikkeling van de film werd gezien een lichtzegening is van de Meester Jezus.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.