Tekenen van de tijd – juni 2011

UFO’s gefilmd bij daglicht
Kazakhstan — Begin mei 2011 werd bij daglicht boven Almaty een UFO gefilmd. Het voorwerp werd door ten minste vijf ooggetuigen gezien en op zeker vijf mobiele telefoons gefilmd. Een ooggetuige zei: “Ik zag de ufo [om 15.00 uur] en begon onmiddellijk te filmen. Vijf of misschien zes voorbijgangers begonnen eveneens te filmen. Ik vond het moeilijk om mijn toestel stil te houden. Ik denk dat het voorwerp een diameter van vijf meter had en ongeveer twee minuten lang in de lucht hing, waarvan ik één minuut heb gefilmd omdat ik werd afgeleid door een meisje dat me vroeg wat het was. Toen ik mij naar het voorwerp terugdraaide was het al heel hoog en verdween toen.”

Intussen filmde in Kazakhstan een aantal inwoners uit Astana op dezelfde dag ook een ufo, een langzaam vliegende bol waar stralen uitschoten, terwijl in Pavlodar geschokte ooggetuigen heel veel ufo’s boven het stadsplein zagen zweven.
Op 20 maart 2011 zagen veel ooggetuigen in Almaty eveneens een groep van ten minste vijf cirkelvormige witte voorwerpen die zich door de lucht voortbewogen en duidelijk zichtbaar waren tegen de donkere wolken. Een video van de waarneming werd op YouTube geplaatst. (Bron:YouTube: Allnewsweb)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat deze voorwerpen ruimtevaartuigen waren.)

VK — Een Nederlandse toerist die op 19 maart 2011 met zijn gezin Londen bezocht, filmde een helder voorwerp dat boven Westminster in de lucht zweefde, ronddraaide en van kleur veranderde. “We stonden met onze rug naar de toren van de Big Ben,” aldus het bijschrift. “Eerst dachten we dat het een parachute was, maar het bevond zich veel te hoog in de lucht.” Hij keek op z’n minst 30 minuten lang naar het voorwerp; het was er nog steeds toen hij met zijn gezin verder liep en het uit het oog verloor. (Bron: YouTube: retrobanana1973; The Sun, VK; examiner.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een authentieke waarneming van een ruimteschip van Mars was.)

Treurenden in de Hof van Getsemane
Foto genomen door dr. Jose Quinones, van UFOFacts, tijdens een bezoek aan de Hof van Getsemane in Oost-Jeruzalem, waar Jezus voor zijn arrestatie en kruisiging bad. Het terrein is nu overgroeid met olijfbomen. De foto werd genomen van het graf waar Jezus te ruste werd gelegd nadat hij van het kruis was gehaald. Bij het ontwikkelen van de film liet de foto een groep rouwenden uit die tijd zien, die op mysterieuze wijze over de ingang van het graf heen geprojecteerd was. (Bron: drboylan.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de figuren op de foto door Maitreya werden gemanifesteerd.)

Japanse monnik bidt voor slachtoffers van tsunami (foto: Kyodo Tsushin)

Japanse monnik bidt voor slachtoffers van tsunami
Sokan Obara, een boeddhistische monnik van 28 jaar uit de Sekiunzenji-tempel in de stad Morioka (Japan), in april op weg van de stad Miyako naar de stad Ishinomaki. Hij maakte deze 150 km lange tocht uit medeleven en respect voor de slachtoffers van de aardbeving van 11 maart. Terwijl hij onderweg zijn kamp opsloeg, bad hij dat de lichamen van de vermisten snel gevonden zullen worden. Op de vraag of hij niet moe was van het lopen en het kamperen in het koude weer, antwoordde hij dat het niets was vergeleken met het lijden dat de slachtoffers en overlevenden hadden doorgemaakt. Op deze foto is Sokan Obara te zien terwijl hij bidt en, volgens Benjamin Creme’s Meester, door Maitreya wordt overschaduwd.

Maitreya’s ‘ster’


Op 4 april 2011, om half twaalf ’s avonds, werd boven El Granada (Californië, VS) een helder flitsend licht op film vastgelegd dat voortdurend door het hele spectrum heen van kleur veranderde (Bron: YouTube: crashingtiger)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het licht Maitreya’s ‘ster’ was.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.