Tekenen van de tijd – juli/aug 2016

Wonderen overspoelen de wereld
* Klik op de foto’s voor een vergroting


Duo optreden
Op 18 maart 2016 omstreeks 20.30 uur in Londen, na een workshop met een erg goede vriend, besloten we in Soho iets te gaan drinken om deze goede dag te vieren. Toen we de bar uitliepen om samen met een andere vriend naar het restaurant in Old Comptonstraat te gaan, zag ik een man op een terras die gitaar speelde. Hij speelde mooie zigeunermuziek en hij had een Spaanse/zigeunerstijl ondanks dat hij er Indiaas uitzag. De muziek trok mijn aandacht en naast hem zat een indrukwekkende Indiase man in wijde en kleurrijke kledij en een tulband op. Hij droeg een kartonnen bord om zijn middel waarop in gekleurde letters stond: “Gratis omhelzingen”. Ondanks de mooie muziek en zijn opmerkelijke kleding en het kartonnen bord leek niemand hen op te merken, ookal was deze straat op vrijdagavond vol mensen en erg levendig, veel bars en dronken mensen. Toen ik hen zag stond ik letterlijk stokstil en was geraakt omdat ik de man herkende van een foto die in Share International januari/februari 2016 gepubliceerd stond en van wie bevestigd werd dat hij Maitreya was. Ik liep naar hem toe en zei; “Hi” en vroeg of ik een omhelzing kon krijgen. Hij keek naar me en zei: “Je lacht, je hebt een brede lach, dat is goed, dat is echt goed. Je bent mooi.” Toen stond hij op en omhelsde me en zei “een omhelzing voor onvoorwaardelijke liefde” en toen begon hij erg wijs te praten, met een brede lach en veel gelach. Ik luisterde erg oplettend maar vreemd genoeg kan ik me niet alles herinneren wat hij zei. Maar hij zei ongeveer: “We zijn allemaal Eén, wij zijn allemaal met elkaar verbonden en tegelijkertijd zijn we unieke individuën. Alles in het Universum is verbonden. We zijn EEN.” Toen vroeg ik of ik een foto van hen kon maken.
Mijn vrienden stonden even verder op me te wachten, ik vroeg hen daarom om bij ons te komen en naar deze man te luisteren. Hij zei weer; “We zijn allemaal EEN, verbonden. Met de grond, de hemel, de lucht, de mensen hier in deze straat, alle elementen, we zijn gewoon EEN. Jij bent mooi, van binnen, van buiten. Ik heb geen alcohol of drugs nodig om gelukkig te zijn. Met onvoorwaardelijke liefde, het is meer dan dat ( hij lachte en bewoog zijn handen en zei het is wauw!) er is geen geluk, geen verdriet, het is daar voorbij. We zijn hier een korte periode; we moeten in dit leven aanwezig zijn.” Hij bleef herhalen: “Je bent mooi.” Terwijl hij praatte speelde de man met de gitaar een mooie vrolijke melodie.
Hij omhelsde mijn vrienden en mij weer. En toen, op dat moment kwamen een heleboel mensen naar hem toe en vroegen om omhelzingen. Ik denk dat hij weer op magische toon zei: “ik kan de trillingen van liefde in Old Comptonstraat zien.”
En toen gingen we weg. Nog eens, het was een buitengewone vrolijke avond in dat district en met hem. Ik denk dat de spieren van mijn jukbeen nog nooit zo veel in werking zijn geweest en we voelden een ongelofelijke vreugdevolle energie.
Later, toen ik de foto’s die ik genomen had weer bekeek, realiseerde ik me dat het getal 13 vast zat aan zijn kartonnen bord — en ik herinnerde me dat hij daarover sprak in het januari/februari nummer van Share International.
Zou u zo vriendelijk willen zijn ons te laten weten wie deze twee mannen waren?
C.R.D., Parijs (Frankrijk).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat beide mannen Maitreya waren in verschillende gedaanten.)


Maitreya in de gedaante van een gitarist speelt “een mooie, vrolijke melodie”.


Maitreya in kleurrijke vermomming die “gratis omhelzingen” aanbiedt


Aan het einde van de tweede week in juni 2016 waren kinderen aan het bidden rond een kampvuur in Ocaٌa, Colombia. Tijdens hun gebed verscheen in het vuur een beeltenis van Maria. (Bron: Juan Carlos Granero)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de figuur in het vuur Maria is. Het wonder werd door de Meester Die Maria was, gemanifesteerd.)


Geachte Redactie,
Dit jaar werd ik verrast door de bloei van gele tulpen, waarvan ik elk jaar de bollen plant. Ze veranderden van kleur doordat er een rose of rozenrode kleur op sommige bloemen verscheen. Toen de bloembladen opengingen, waren ze aan de buitenkant rose, terwijl ze van binnen helder geel waren zodat een harmonieuze kleurschakering ontstond.
Daarnaast groeiden er drie bloemen aan één korte steel, wat voor tulpen heel ongebruikelijk is. Ik ben heel gevoelig voor bloemen. Is dit wellicht een teken? M.O., Lyon (Frankrijk).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de steel en de verandering van kleur gemanifesteerd werden door de Meester Jezus.)

Op 9 juni 2016 werd door het Zonne- en Heliosferische Observatorium van NASA (SOHO) een reusachtig gevleugeld voorwerp bij de zon gefilmd.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een reusachtige Deva is.)


Geachte Redactie,
Begin maart 2014 stopte ik mijn auto om wat vreemde wolkformaties in de lucht te fotograferen. Na het afdrukken waren op de foto ook drie volmaakt op één lijn liggende zeer regelmatige zevenhoeken te zien. Is hierbij iets bijzonders ?
J.T., Barsac (Frankrijk).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de voorwerpen ruimtevaartuigen zijn van Mars.)


Een UFO op 22 maart 2016 gefotografeerd door K .N. vanuit haar huis in Taito Ward (Tokio, Japan).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ufo een ruimtevaartuig was van Mars.)


Reusachtig ruimtevaartuig vertrekt van Saturnus
Onlangs plaatste NASA foto’s op zijn website genomen door de Cassini Saturnus satellite, die een voorwerp laten zien dat door een van de ringen van Saturnus breekt, met het onderschrift: “Een heldere verstoring in de smalle F-ring van Saturnus veronderstelt dat die recentelijk kan zijn verstoord”.
David Serada die de ongedateerde foto op zijn Facebookpagina zette, schreef:
In fotoshop versterkt, kunnen we de scheur zien… Dit is voor een natuurlijk voorwerp niet mogelijk om te doen! Aangezien niets aan de zwaartekracht kan ontkomen, tenzij het aandrijving en kracht heeft.”

Bronnen: Facebook: David Serada; nasa.gov)
[Zie voor de originele foto’s op de website van NASA: www.nasa.gov/mission_pages/cassini/images/index.html?id=385917

http://www.nasa.gov/mission_pages/cassini/images/index.html]

(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een enorm ruimteschip is dat zijn thuisplaneet Saturnus verlaat.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.