Officials spreken zich uit over buitenaardse bezoekers

Officials spreken zich uit over buitenaardse bezoekers
Ondanks de decennialange officiële geheimhouding van de buitenaardse aanwezigheid op Aarde, spreekt een groeiend aantal functionarissen en hoogwaardigheidsbekleders zich uit over de realiteit van de bezoekers uit de ruimte. Medewerker van Share International en schrijver Gerard Aartsen bracht deze uitspraken bijeen in zijn boeken UFO’s en de ruimtemensen: Hier om te helpen (2012) en Prioriteiten voor een planetaire transformatie – Ruimtebroeders pleiten voor rechtvaardigheid en vrijheid (2016).

Tezamen vormen deze verklaringen een krachtig en onmiskenbaar beeld van openbaarmaking, omdat ze afkomstig zijn van mensen die actief zijn of waren op juist die terreinen van gezag die verantwoordelijk zijn voor het geheimhouden van het feit van de buitenaardse bezoekers voor het publiek: regeringen, wetenschap en leger.

Het wordt tijd dat de waarheid boven tafel komt in openbare hoorzittingen van het Congres… Door officiële geheimhouding en spot denken vele burgers dat de onbekende vliegende voorwerpen onzin zijn…
Roscoe H. Hillenkoetter, viceadmiraal Amerikaanse marine; CIA-directeur, 1947-1950; Lid National Investigations Committee On Aerial Phenomena (NICAP), 1957-1962. (Bron: New York Times, 28 februari 1960)

De zonen Gods zijn overal. Soms hebben we moeite om onze eigen broeders te herkennen.” Uitspraak na een ontmoeting met een wezen uit een vliegende schotel die was geland in de tuin van het pauselijk zomerverblijf Castel Gandolfo in juli 1961.
Johannes XXIII (de “Goede” Paus), pontifex Rooms-katholieke kerk, 1958-1963. (Bronnen: Persoonlijk assistent van de paus en ooggetuige Loris Capovilla; bisschop Higinio Alas Gomez)

De ruimtemensen voorzien een toekomst van grote voorspoed voor planeet Aarde indien onze leiders een nieuwe oorlog kunnen vermijden en bevestigen dat zij onder ons zijn om ons te helpen. We moeten niet vergeten dat we het aan hen danken dat er tot nu toe geen atoomoorlog is uitgebroken.”
Alberto Perego, consul, Italië. (Bron: L’aviazione di altri pianeti opera tra noi, Rome, 1963)

Ik geloof dat deze buitenaardse voertuigen en hun bemanning van andere planeten onze planeet bezoeken, en zij zijn technisch duidelijk een stuk verder dan wij hier op aarde.
Gordon C. Cooper, D.Sc., kolonel Amerikaanse luchtmacht, Gemini 5- en Mercury 9-astronaut. (Bron: Brief aan de VN, waarin Cooper aandringt op de instelling van een commissie om het ufoverschijnsel te onderzoeken, 9 november 1978)

Het ufofenomeen is echt en moet serieus benaderd worden.”
Mikhail Gorbatsjov, president USSR, 1985-1991 (Bron: Interview met Sovjet Jeugd, 4 mei 1990)

Het zijn mensen, net als wij. Ze denken op dezelfde manier, hebben dezelfde ideeën. Ik heb met hen gesproken. Ik begrijp dat we niet alleen zijn op deze planeet. Wij zijn niet uniek.
Kirsan Iljoemzjinov, president Kalmukkië (Russische Federatie), 1993-2010; voorzitter Wereldschaakbond FIDE, 1995-heden. (Bron: Interview op de Britse TV, 2007)

Er zijn berichten over contact met buitenaardsen. Die worden heel geheim gehouden, maar ik heb toegang tot sommige mensen en informatie die uiterst vertrouwelijk moet blijven… Sommige dingen die ik weet mag ik niet zeggen want anders vertellen ze me nooit meer iets. Maar ik weet zeker dat er contact gemaakt is.
Prof. Ervin László, wetenschapsfilosoof, integraaltheoreticus, systeemtheoreticus; oprichter Club van Boedapest, Hongarije. (Bron: Interview met Tessa Koop, Nederland, voorjaar 2008)

Tientallen jaren geleden waarschuwden bezoekers van andere planeten ons over de richting die we uitgaan en boden aan ons te helpen. Maar sommigen van ons zagen hun bezoeken als bedreiging en besloten eerst te schieten en pas daarna te vragen… De sluier van geheimhouding moet opgelicht worden en wel nu, voordat het te laat is.
Paul T. Hellyer, minister van Defensie Canada, 1963-1968; waarnemend vicepremier Canada, 1967-1969. (Bron: Toespraak op de X-Conference, National Press Club, Washington DC, VS, april 2008)

Ik ben toevallig op de hoogte van het feit dat onze planeet bezocht is en dat het ufoverschijnsel echt is, ofschoon het al heel lang door regeringen geheim gehouden wordt.
Edgar Mitchell, D.Sc.,h ex-kapitein Amerikaanse marine; Apollo 14 astronaut, 6de man op de maan; oprichter Institute of Noetic Sciences. (Bron: Interview met Nick Margerisson in The Night Before, Kerrang! Radio, VK, 23 juli 2008)

Buitenaardsen bevinden zich al onder ons en slaan ons voortdurend gade. Ze zijn niet vijandig tegenover ons; ze willen ons juist helpen, maar we zijn niet voldoende geëvolueerd om direct contact met hen te maken.”
Prof. Lachezar Filipov, voormalig onderdirhecteur Instituut voor Ruimteonderzoek, Bulgarije; lid International Astronautical Federation. (Bron: The Telegraph, VK, 26 november 2009)

Het document dat ik zag was een officieel stuk gericht aan president Eisenhower. Voor zover ik mij herinner was dit stuk vervuld van een gevoel van hoop en het stelde president Eisenhower op de hoogte van de voortdurende aanwezigheid van buitenaardse wezens hier in de Verenigde Staten van Amerika.” Henry McElroy jr., voormalig lid wetgevend orgaan van de staat New Hampshire, VS. (Bron: Publieke verklaring op YouTube, 8 mei 2010)
“Er zijn inderdaad onbekende vliegende voorwerpen waargenomen boven veel van onze kernwapenbases en andere kerninstallaties, en in sommige gevallen werd hierdoor de operationele gereedheid van onze kernwapens aangetast… Als zij ze hadden willen vernietigen, hadden ze dat volgens mij, met alle krachten waarover zij beschikken, kunnen doen. Zelf denk ik daarom dat ze geen vijandige bedoelingen hadden.
Robert Salas, voormalig kapitein Amerikaanse luchtmacht; voormalig officier kernwapenlanceerbasis. (Bron: Persconferentie National Press Club, Washington DC, VS, 27 september 2010)

Samen met het koffertje met de kernwapencodes, ontvangt de president van het land een speciaal ‘Topgeheim’-dossier dat geheel gewijd is aan de buitenaardsen die onze planeet bezoeken. Dit rapport komt van de speciale geheime dienst die zich bezighoudt met de buitenaardsen in ons land.
Dmitry Anatolyevich Medvedev, president Russische Federatie (2008-2012); premier Russische Federatie (2012-heden). (Bron: Opmerkingen na afloop van een interview op de Russische TV, 7 december 2012)
(Een videocompilatie van deze uitspraken, getiteld Onzin over UFO’s/ET’s, is te zien op YouTube en Vimeo.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.