Tekenen van de tijd – oktober 2016

Tekenen in overvloed
 

Zingen voor de gehele kosmos
Deze solitaire muzikant gaf op 6 augustus 2016 in de kathedraal Notre Dame in Die (Frankrijk), een soloconcert op een Indiaas harmonium of “orgel”. Zijn aanhoudende gezang had geen tekst, maar was inspirerend en verheffend. Foto ingezonden door Jan Karregat en Marjanne Laeven, Volendam.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de man op de foto Maitreya is in de gedaante van een muzikant.) Zie de brief ‘Zingen voor de gehele kosmos’, blz. 29.

Huilend beeld in Colombia
Een beeld van Maria in de stad Floridablanca (Colombia) huilde in mei 2016 een traan van bloed. Een plaatselijke inwoner zei: “Iedere dag bidden de buren bij de Maagd Maria en gisteren zagen zij dat er een traan vanuit haar linkeroog was. Mensen gingen erheen om het van dichtbij te bekijken en bevestigden dat het waar was. Veel mensen zijn gekomen om het te zien en zijn perplex.” Inwoner Miryan Quintero zei: “Ik geloof het. De Maagd Maria leeft en is in de hemel. Ik weet dat ze echt bestaat.” (Bron: dailymail.co.uk)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de Meester die de Madonna was, dit wonder manifesteerde.)

Samnanger, Noorwegen – Op 11 januari 2016 om 09.45 uur fotografeerde T.W. een “op een ster lijkend voorwerp dat helder aan de zuid-oostelijke hemel straalde”. Op de foto straalt het felwitte midden van boven rozerood en van onder groenig licht uit.
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

Marmelo, Brazilië — Foto genomen op 27 december 2015 toont een UFO overdag in de lucht. De fotograaf berichtte dat ze de ufo achteraf pas zag toen ze de foto later op de camera bekeek. (Bron: ufosightings daily.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat deze ufo een ruimtevaartuig van Mars was.)

Reusachtige graancirkel in Beieren
Een reusachtige complexe graancirkel heeft velen naar een akker in de buurt van Mammendorf, ongeveer 50 km ten westen van München (Duitsland), getrokken nadat hij op 21 juli 2016 was ontdekt.
Een correspondent van Share International die de formatie bezocht vertelde: “We spraken met de neef van de boer en die gelooft niet dat mensen de cirkel hadden gemaakt. Hij zei: ‘Niemand kan dat doen; hij is zo volmaakt en niet één plant is gebroken. Duizenden mensen van over de hele wereld bezochten de graancirkel, allemaal heel aardige en kalme mensen.’”
De boer zelf vertelde op 3 augustus aan de Süddeutsche Zeitung dat hij met een bezoeker die een kompas bij zich had, de cirkel was ingegaan. “De kompas sloeg op tilt. Dus moet er wel iets zijn dat niet verklaard kan worden.” (Bron: Süddeutsche Zeitung; bbc.com; cropcirclesdatabase.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het patroon door ruimtevaartuigen van Mars werd gemanifesteerd.)

Graancirkels in het VK in 2016
Benjamin Creme’s Meester heeft bevestigd dat deze twee graancirkelformaties in het VK gemaakt zijn door ruimtevaartuigen van Mars.
Informatie: temporarytemples.co.uk

Stonehenge, Wiltshire, 7 juli 2016
Foto: Steve Alexander

Bratton Camp, Wiltshire, 4 augustus 2016
Foto: Steve Alexander

Lichtpatronen die over de hele wereld te zien zijn, worden door Maitreya in samenwerking met de Ruimtebroeders gemanifesteerd.

Lichtpatronen op Oudjaarsavond 2015 gezien in Madison (Wisconsin, VS). Gefotografeerd door E.T.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.