Lezers schrijven – november 2016

Door de jaren heen heeft Share International honderden brieven van lezers ontvangen, zoveel dat we ze onmogelijk allemaal konden publiceren. In deze rubriek publiceren we sommige van deze brieven voor het eerst. Het zal de lezer opvallen dat de ervaringen die door Benjamin Creme’s Meester bevestigd werden  in voorgaande jaren afkomstig waren van de Meesters zelf. Doordat de tijd van de Meesters in de aanloop naar Verklaringsdag beperkt is, worden deze goddelijk-geïnspireerde ontmoetingen recent steeds vaker uitgevoerd door discipelen of woordvoerders van de Meesters, door wie de Meesters Hun zegen, hulp, genezing of lering in de wereld vrijgeven. Nog recenter is Maitreya’s naar buiten treden een nieuwe fase ingegaan, zoals subtiel wordt aangeduid doordat Hij op dezelfde plek tegelijkertijd in twee verschillende gedaanten verschijnt.

Positieve reactie
In juli 2016 brachten wij een paar dagen in Los Angeles (Californië, VS) door om het Benjamin Creme Museum, dat in de Pacific Palisades is gevestigd, onder de aandacht te brengen. We bezochten winkels in de wijk Westwood rond de Universiteit van Californië in Los Angeles (UCLA) en nodigden mensen uit om naar het museum te komen. We deelden kaartjes uit met daarop een afbeelding van Benjamin Creme’s schilderij ‘Thangka’ en verstrekten informatie over het museum aan winkelpersoneel en klanten. De reacties waren heel positief en hartelijk. De winkeliers gaven toestemming om de kaartjes op hun prikbord op te hangen, of op hun toonbank of in de personeelskantine te leggen. Kunststudenten waren heel geïnteresseerd en wilden meer over esoterische kunst weten. Zij vroegen ook om extra kaartjes voor medestudenten.
Op de tweede dag in de 3rd Street Promenade van Santa Monica was de reactie van winkeliers even buitengewoon als op de eerste dag op de UCLA. Mensen waren heel enthousiast en behulpzaam bij onze inspanningen om het museum bekendheid te geven. Tegen het eind van de dag waren we bijna al ons informatiemateriaal kwijt. Toen we weggingen, zagen we een sportief geklede heer bij een kiosk midden in de winkelstraat zitten, die sieraden en hangertjes verkocht. De man leek van Midden-Oosterse afkomst en achter in de dertig of begin veertig. We liepen naar hem toe om hem uit te nodigen om het museum te bezoeken. Tijdens ons gesprek gaven we hem een kaart met de ‘Thangka’, het belangrijkste schilderij in het museum, en gaven hem nog wat aanvullende informatie over het museum.
Hij vroeg toen: “Is dit dezelfde Benjamin Creme die over Maitreya spreekt?” We zeiden: “Ja, inderdaad.” Toen keek hij erg aandachtig naar de afbeelding van de Thangka en zei zonder aarzeling en zelfverzekerd: “Dit beeldt een relatie tussen een Meester en zijn discipel uit. De cirkels bovenaan rondom het hoofd betreffen niveaus van bewustzijn. De roze gebogen lijnen vertegenwoordigen de kosmische energie van Liefde en de onderlinge verbondenheid van het universum.” Zijn snelle interpretatie van de afbeelding verbaasde ons.
De ogen van de man waren heel doordringend en intens wanneer hij oogcontact maakte. Hij vertelde ons een ervaring die hij gehad had toen hij in Zuid-Amerika met een sjamaan werkte. Hij zei: “Ik had een enorm krachtige ontmoeting met de Christus toen ik daar was. Het was een buitengewone ervaring van Zijn overweldigende Liefde. Ik begon te huilen en te huilen; ik kon niet ophouden met huilen.” Toen hij uitgesproken was, zeiden we: “De hele mensheid zal spoedig een gelijksoortige ervaring hebben op Verklaringsdag wanneer Maitreya Zichzelf aan de hele wereld bekendmaakt.” De verkoper glimlachte en bedankte ons voor de uitnodiging voor het museum. We vroegen ons af of hij een bijzonder persoon was?
A.D. en D.D., Marietta (GA, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de verkoper een woordvoerder voor Maitreya was.

Inzicht
Ik was op een luchthaven in het VK op de dag voor het beruchte EU-referendum van 23 juni 2016, dat de beslissing zou brengen of het VK in de Europese Unie zou blijven of vertrekken. Omdat mijn vlucht vertraagd was, zat ik in een druk restaurantgedeelte te wachten. Een jonge man vroeg of hij aan dezelfde tafel kon zitten en er ontwikkelde zich een fijn gesprek – “fijn” door het gevoel van verbondenheid, eenheid en het plezier over het met elkaar praten. We waren het erover eens dat de wereld moet veranderen, dat onze politieke, economische en sociale structuren versleten zijn, dat we wereldwijd een eerlijke samenleving moeten creëren en een duurzame manier van leven.
Hij woonde en werkte in het noorden van Groot-Brittannië; hij was een immigrant – zijn ouders waren Syrisch en Pools. Ons gesprek ging ook over het referendum en terwijl ik een somber vermoeden had dat mensen vóór vertrek uit de EU zouden stemmen, probeerde ik er een positief commentaar over te geven: er zijn genoeg mensen in de wereld die positief reageren op het idee van rechtvaardigheid en samendelen, enz. Hij schudde bedroefd zijn hoofd over het referendum en zei dat mensen zelfzuchtig en bang zijn. Hij leek een waarschuwing te geven. Toen hij wegging zei hij dat hij naar Sofia ging voor zaken. Sofia of Sophia betekent wijsheid; ik vatte dit op als een aanwijzing. Was hij een woordvoerder?
(Naam en adres bij de redactie bekend)
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat hij een woordvoerder voor de Meester Jezus was.

Een ‘spectaculaire’ gebeurtenis
Zaterdag 29 september 2012 waren drie van ons ’s middags bij de stand van Share International op de Mind, Body, Soul-show in het conferentiecentrum Olympia in Londen. Het was niet erg druk, dus ik zat.
Een kleine Oosters uitziende man met een bril op (met de band helemaal rondom zijn achterhoofd) kwam naar de stand. Hij pakte een exemplaar van Share International en mijn man Doug liep naar hem toe om met hem te praten. Ik bleef zitten, en keek en luisterde vaag, me bewust van het gesprek.
De man bleek snel te beslissen dat hij een paar boeken wilde kopen en Doug adviseerde De Wederverschijning van de Christus en Maitreya’s Missie, dl.II, en die kocht hij.
Ik merkte op dat hij heel doelgericht leek, en precies leek te weten wat hij wilde. Hij bekeek toen de posters achterin de stand, waar ik zat. Hij wees naar de datum 11 juni 1988 die op een van de posters (van Maitreya in Nairobi) gedrukt stond, en riep uit: “Dat is mijn verjaardag!”. Ik mengde me in het gesprek met de vraag: “Toch niet 1988?” Hij lachte hartelijk, legde zijn arm om mijn schouders en zei: “Ik trakteer je op een glas wijn, nee, een fles wijn, verkopen ze dat hier?” Hij lachte en was geanimeerd. Toen vroeg hij ons: “Hoe oud denk je dat ik ben?” Doug vermoedde omstreeks 60 jaar, ik omstreeks 50, zijn verschijning was zo jeugdig. Hij vertelde ons: “Ik ben 78” en hij hief zijn handen naar zijn bril en de glazen gingen bij de neusbrug uit elkaar. Het was net een goocheltruc, heel komisch. We lachten allemaal. Hij vertelde dat hij oosterse vecht- en verdedigingssporten onderwijst en gaf ons zijn adreskaartje. Toen ging hij weg en liet ons een opgewekte en vreugdevolle sfeer na. Op dat moment vroegen we ons af of deze vreugdevolle man wellicht een Meester was die onze kraam bezocht?
C.G., Londen (VK).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de bezoeker de Meester Jezus was.

Twee brieven van dezelfde persoon

Gezondheidswaarschuwing
1) Op zaterdag 12 december 2015 liepen mijn man en ik te wandelen toen er plotseling een excentrieke vrouw naar ons toekwam die zei dat ze iets wilde vertellen. Zij was vreemd gekleed met overal namaakparels, tot op de haarspeldjes in haar haar toe. Zij sprak ons aan alsof we kennissen waren, maar zei toen ze begon te praten: “Ik ken jullie niet, dus dit kan vreemd lijken maar… kijk, we worden allemaal een beetje ouder, toch? Ik heb nooit in mijn leven gezondheidsproblemen gehad, maar nu voelde ik plotseling een grote druk op mijn borst – een eind onder mijn borst. Ik was van plan het uit te stellen, maar nu heb ik besloten om maandagmorgen meteen naar de dokter te gaan.” We probeerden haar gerust te stellen, dat zij zich geen zorgen moest maken en dat alles goed zou komen. “Ik wilde het gewoon even kwijt en het aan iemand vertellen,” zei ze. Mijn mans bloeddruk is erg hoog en hij neemt daar medicijnen voor. Was dit een aanwijzing voor hem? Was zij een woordvoerder?
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de vrouw een woordvoerder voor de Meester Jezus was.

2) Op 5 juni 2016, precies op de dag voor mijn partner naar het ziekenhuis moest voor verschillende controleafspraken, schilden we een mango en sneden hem in plakken. Op verschillende plakken zagen we vreemde tekeningen. Over twee stukken liep een duidelijke onregelmatige horizontale zigzaglijn. We vroegen ons af of het patroon misschien veroorzaakt was door het mes. Of was het de manier waarop het gesneden was? We probeerden daarom een paar andere plakken maar er verschenen verder geen soortgelijke markeringen. Was het een of ander teken? Het deed ons denken aan een medische grafiek met een zigzagpatroon dat schommelingen aangeeft van een fysieke functie, zoals temperatuur of hart. Kunt u zeggen wie het manifesteerde?
Naam en adres bij de redactie bekend.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een teken was dat gecreëerd werd door een discipel van de Meester Jezus.

Geachte redactie,
Ik woon in zuid-Californië aan de kust. Op 14 april 2011 nam ik een verbazingwekkende oranje bol waar met een kleine staart die van kleur en vorm veranderde en leek op te rijzen uit de oceaan. Ik voelde me gedwongen om de auto aan de kant te zetten en uit te stappen om te kijken, het gaf me een gevoel van opwinding en vrede terwijl ik met ontzag toekeek. Mijn neefjes waren echter bang. De bol veranderde boven de oceaan van richting in een hoek van 45 graden en zette over onze hoofden heen koers recht naar het oosten. Hij was óf heel groot, heel dichtbij, of van allebei wat. Terwijl hij over onze hoofden vloog, hoorden we geen geluid; maar opeens was er een explosie van licht en verdween hij, alsof hij op heel grote snelheid overging, een paar seconden later verscheen hij weer vlak voor ons (vanuit ons gezichtspunt), vanwaar hij verdween. Onmiddellijk verdween hij hij weer met opnieuw een explosie van licht en kwam niet meer terug. De explosie was niet hoorbaar, maar voelbaar omdat het licht helderder was dan de zon. Het was verbazingwekkend, het veranderde mijn leven. Ik legde alles vast op video maar zag later dat die op beeldopname stond, dus het enige wat ik heb is een onduidelijke foto. Ik was die nacht niet alleen, en we waren ook niet de enigen die het zagen. Velen meldden gelijksoortige ervaringen online.
E.J., Redondo Beach (Californië, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een ruimteschip van Mars was.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.