Tekenen van de tijd – december 2016

Wij presenteren hier verschijnselen die de redactie als “tekenen van hoop” en “tekenen van de tijd” ziet. Gelukkig is onze huidige door Benjamin Creme’s Meester bevestigde voorraad verschijnselen tamelijk groot. Vanaf nu zullen we echter ook materiaal voorleggen dat niet door Benjamin Creme’s Meester is bevestigd. Wij streven ernaar elk ‘wonder’ of ‘teken’ zo grondig mogelijk te onderzoeken en, omdat we niet langer kunnen beschikken over bevestiging en nadere informatie van Benjamin Creme’s Meester, leggen we ze slechts ter overweging voor. Nadere details worden in de fotobijschriften gegeven.

“Steeds meer worden mensen zich bewust dat het ‘tijdperk van wonderen’ niet voorbij is, maar juist over de hele wereld aanzwelt. Door recente verschijnselen schudden de zelfvoldane zekerheden van miljoenen mensen op hun grondvesten. De grote belangstelling van de media waarborgt een wereldwijd publiek voor toekomstige wonderbaarlijke gebeurtenissen die gelovige èn scepticus eens temeer zullen verbazen. Daarmee is de deur geopend waardoor Maitreya tevoorschijn kan treden – en aanvaard zal worden als de kracht achter deze wonderen…
Zij die betrokken zijn bij het voorbereidingswerk kunnen moed putten uit de recente wereldwijde wonderen, want die zijn de voorboden van de naderende verschijning van Maitreya voor de wereld. Zij die de informatie van Zijn aanwezigheid hebben verspreid, zullen weten dat hun inspanningen niet vergeefs geweest zijn, dat de wereld hun dienst behoefde, dat zij het beste gaven in antwoord op de roep van hun hart. Ook zullen zij weten dat de dank en de liefde van Maitreya al hun dagen met hen zal zijn. Overvloedige wonderen zullen blijven verbazen; de wanhopige pogingen van zogenaamde onderzoekers en deskundigen zullen niet in staat zijn om teniet te doen wat de mensen met hun eigen ogen zien. Denkend aan de hoop die deze manifestaties opwekken zullen de mensen het verband leggen met de wijze woorden van Maitreya en Zijn leiding volgen.” (Een Meester spreekt, november 1995)

(Klik op de foto’s voor een vergroting)

Het tijdperk van wonderen kent geen einde


Lichtzegening gezien door publiek
De Amerikaanse Democratische politicus Dennis Kucinich plaatste op zijn facebook-pagina deze foto van zijn vrouw terwijl zij op 22 oktober 2016 in de Constitution Garden, Washington D.C. sprak.
Hij schrijft: “Het is vandaag de verjaardag van mijn echtgenote, Elizabeth Kucinich, en ze vierde het deels bij een evenement in D.C. Terwijl ze vanmorgen op de National Mall sprak, hielden de toehoorders hun adem in toen ze plotseling in het licht baadde. Verscheidene toeschouwers namen foto’s met hun mobiel waarvan deze er één is. Elisabeth sprak over de vervolging van wijze vrouwelijke genezers door de geschiedenis heen, hoe alle vrouwen de pijn en littekens in hun genen meedragen en dat we de Grote Moeder, onze moeders en grootmoeders door de tijd heen zouden moeten eren en erkennen, en het trauma aarden en loslaten.” (Bron: facebook.com/denniskucinich)


Bloedend beeld in Bolivia

Kerkgangers in een dorpskerkje op het platteland van Bolivia waren er getuige van hoe een beeld van Maria bloed weende. De kerk staat in het nationale Amazone-reservaat Manuripi-Heath in het departement Pando. Volgens de priester Jose Luis Mamani stroomt er bloed uit de ogen en handen van het Mariabeeld. Volgens plaatselijke parochianen begon het beeld in augustus 2016 te bloeden. (Bron: mirror.co.uk


‘Engelachtige’ wolk
Een video die door de 37 jarige Amerikaan Cory Hearon op 11 oktober 2016 op zijn facebook-pagina werd geplaatst, toont een wolk in de vorm van een engel aan de helderblauwe hemel boven Camden (Zuid-Carolina). Hij is 9 miljoen keer bekeken.
Cory Hearon, vader van drie kinderen, stond buiten het kantoor van zijn vrouw in Camden toen hij de wolk zag. Hij filmde hem 45 minuten lang totdat hij verdween, hij bleef gedurende die tijd volkomen stil. Op de video zoomt Hearon in op de wolk en zegt: “Niemand zou me geloven als ik dit niet live deed, maar ik wil dat je naar deze wolk in de lucht kijkt… Kijk toch eens… Is dit een engel of niet?”
In een interview met het programma Inside Edition memoreert hij: “Ik had hem bijna niet gefilmd. Het was de eerste keer dat ik zoiets merkwaardigs met mijn eigen ogen zag. Ik was met stomheid geslagen. Ik was in shock. Het was bijna alsof je de veren, en een gezicht kon zien, je zag de handen.”
Hij vertelde het tijdschrift People Magazine dat dit het “verbazingwekkendste” was dat hij ooit gezien had. “De eerste twee minuten was ik in shock.” Hij vertelde ook dat het beeld zijn geloof als christen heeft hersteld. “Ik heb spiritueel een moeilijke tijd doorgemaakt. Ik had pas mijn vrouw verteld dat ik de kerk nodig had. Ik moest mijn deeltijdbaan als jeugdvoorganger opzeggen in verband met mijn werktijden als fulltime lasser. De laatste tijd heb ik 60 tot 70 uur per week gewerkt. Dit had niet op een betere tijd kunnen komen en andere mensen lijken dat ook te vinden.”
Velen die naar de video keken, onder wie mensen in Zuid-Carolina die door de recente orkaan Matthew werden getroffen, zagen het als een teken dat alles goed zal komen. Hearon kan het aantal reacties dat hij op de video kreeg niet geloven, maar zei dat niets opweegt tegen het persoonlijk zien van de wolk: “Voor mij was het volmaakt. Ik ben een gelovige. Ik ben een christen. Ik heb wonderen gezien – er zijn wonderen in geboorte en dagelijkse wonderen. En dit brengt me van mijn stuk.” Hij hoopt dat anderen net zo van de opname genieten als hij.” (Bronnen: Inside Edition; People Magazine)


Lichaam katholieke kindheilige opent en sluit ogen
Een video toont het geconserveerde lichaam van een katholieke kindheilige waarvan de ogen opengaan en weer sluiten. Op de video, die op 12 december 2012 in de kathedraal van Guadalajara in Jalisco (Mexico) werd opgenomen, is het lichaam van een jong meisje, Santa Inocencia, te zien dat de ogen opent en sluit. Men gelooft dat het meisje 300 jaar geleden door haar vader werd vermoord nadat ze de Heilige Communie had genomen. (Bron: mirror.co.uk; catholic.org; YouTube: obscura habitacion)


‘Heilig water’ uit Jezusbeeld
In november 2016 begon bij een beeld van Jezus in het Indiase dorp Kkarodi nabij Mumbai water uit de voeten te sijpelen. Vele bezoekers zijn bij het beeld bijeengekomen om wat van het ‘heilige water’ op te vangen; men gelooft dat het genezende eigenschappen heeft. “Ik geloof dat het een manier van Jezus Christus is om zijn volgelingen te laten weten dat hij er is,” zei George Mendonca, een plaatselijke inwoner. (Bronnen: dnaindia.com; dailymail.co.uk)Lichtstralen
Twee foto’s die op 25 mei 2016 in het Panagia Tourliani-klooster op Mykonos (Griekenland) genomen zijn door B.N. uit Edmonton (Alberta, Canada), laten een ongebruikelijke lichtstraal zien.


Deze foto van T.Y. (Japan), op 7 april 2014 genomen door haar dochter, toont een lichtkolom, waarvan door Benjamin Creme’s Meester is bevestigd dat het een zegening van de Meester Jezus is.


Op 15 december 2015 werd de Soyuz-capsule, met aan boord de Britse astronaut Tim Peake, aan het Internationale Ruimtestation (ISS) gekoppeld. De ISS-opnamen van de gebeurtenis laat vele ufo’s zien die tijdens het lastige koppelingsproces verscheidene minuten om de capsule heen vliegen. (Bron: YouTube: ISS)
(Benjamin Creme’s Meester heeft verklaard dat de vele vliegende voorwerpen die rondom de Soyuz capsule vlogen inderdaad ruimtevaartuigen zijn.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.