Tekenen van de tijd – jan./feb. 2017

De “tekenen van de tijd” die we hier presenteren zijn in het verleden door Benjamin Creme’s Meester bevestigd of spreken voor zich. Veel verschijnselen zijn door ooggetuigen waargenomen, die ze als bevestiging van hun hoop en geloof beschouwen. We leggen ze ter overweging voor.

Tekenen in overvloed

 

 

 

 

De hele maand januari 2017 fotografeerde NASA’s Zonne- en Heliosfeerobservatorium (SOHO) grote voorwerpen dicht bij de zon, die energiestralen lijken uit te stralen. (Bronnen: sohowww.nascom.nasa.gov; YouTube: myunhausen74)

 

Beide opnamen hierboven van 8 januari 2017

4 Januari 2017: Een gevleugeld voorwerp nabij de zon, gefotografeerd door SOHO

Patronen van licht in Japan

Deze patronen van licht zijn slechts een selectie van patronen die de een na de ander in hetzelfde gebied in het noordwesten van Tokio werden gezien toen K.E. op 31 december 2016 ’s avonds een wandeling maakte. Het was bijna alsof het hele gebied met lichtpatronen was bedekt, waardoor hij zich afvroeg: “Is dit het teken dat vertelt dat er iets majestueus gaat gebeuren?”
Lichtpatronen zijn overal ter wereld gezien op gebouwen en wegen, en zijn tekenen gemanifesteerd door Maitreya in samenwerking met de Ruimtebroeders.

Deze man werd gezien bij een evenement tegen klimaatverandering op 21 september 2016 gepresenteerd door Vivienne Westwood. Wellicht dezelfde gedaante die Maitreya gebruikte bij een demonstratie in Londen in november 2015. We leggen dit ter overweging voor. (Zie SI jan./feb. en juli/aug. 2016) (Bron: edition.cnn.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benjamin Creme (links) op het podium in theater de Meervaart in Amsterdam op 27 september 2007. Gefotografeerd en ingezonden door N.Z., Zwijndrecht.

Wonderbaarlijke gebeurtenissen bij Standing Rock
Tijdens de betogingen in oktober 2016 bij Standing Rock in Noord-Dakota (VS) tegen de voorgestelde aanleg van de Dakota-oliepijplijn (DAPL) kwam tot hun verbazing en vreugde dicht bij de deelnemers een kudde wilde buffels de heuvel af galopperen.
Het protest bij Standing Rock heeft tot een ongekende samenkomst geleid van stammen van inheemse volkeren uit heel Noord-Amerika, om te voorkomen dat de pijpleiding (die zij als de “zwarte slang” uit een eeuwenoude profetie zien) op hun heilige land wordt aangelegd en door het Oahe-meer, de voornaamste drinkwaterbron voor het Sioux-volk van Standing Rock.
Van oudsher hebben de inheemse Amerikanen een spirituele band met de buffel, die zij vereren als een gift van de Grote Geest. Zij geloven dat zolang die vrij rondzwerven en de kudden talrijk zijn, de soevereiniteit van inheemse volkeren sterk zal blijven. De plotselinge verschijning van de buffels “uit het niets” werd door de betogers als een teken van hulp beschouwd, omdat zij tijdens een impasse met de politie en de nationale garde om bijstand uit het “Buffelland” hadden gebeden.
Twee dagen later werd gemeld dat er een adelaar te midden van de betogers was geland en een uur bleef; ze konden eromheen staan en hem aanraken. Amerikaanse Indianen beschouwen de adelaar als een heilige boodschapper die gebeden naar de Schepper brengt en met geschenken en visioenen terugkomt. Ze zeggen: “Vrijheid is essentieel voor het voortbestaan van de adelaar en dit leert ons dat alle mensen vrij moeten zijn om hun eigen wegen te kiezen, om te aanbidden terwijl de Schepper hen leidt en om de vrijheid van anderen te respecteren.” In september was een tijdelijke stopzetting van de aanleg van de pijpleiding bereikt. Ondanks het ijzige weer blijven de “Waterbeschermers” vastbesloten de strijd voor milieubehoud in Noord-Dakota voort te zetten. (Bron: YouTube: ProtectMotherEarth)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilde buffels verschijnen bij Standing Rock (VS) (foto: Standing Rock Rising Facebook)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een adelaar verschijnt tussen de betogers (foto: YouTube: Protect Mother Earth)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.