Tekenen van de tijd – maart 2017

De “tekenen van de tijd” die we hier presenteren zijn in het verleden door Benjamin Creme’s Meester bevestigd, ze lijken op soortgelijke “tekenen” of spreken voor zich. Veel verschijnselen zijn door ooggetuigen waargenomen, die ze als bevestiging van hun hoop en geloof beschouwen. We leggen ze de lezer ter overweging voor.

“Steeds meer worden mensen zich bewust dat het ‘tijdperk van wonderen’ niet voorbij is, maar juist over de hele wereld aanzwelt. Door recente verschijnselen schudden de zelfvoldane zekerheden van miljoenen mensen op hun grondvesten… Overvloedige wonderen zullen blijven verbazen; de wanhopige pogingen van zogenaamde onderzoekers en deskundigen zullen niet in staat zijn om teniet te doen wat de mensen met hun eigen ogen zien. Denkend aan de hoop die deze manifestaties opwekken zullen de mensen het verband leggen met de wijze woorden van Maitreya en Zijn leiding volgen.” (Een Meester spreekt, november 1995)

(klik op de foto’s voor een vergroting)

Het tijdperk van ‘wonderen’ kent geen einde

Stralende figuur in de lucht boven Tonga
Toen boven Tonga een figuur in de wolken verscheen, meenden sommige mensen dat het een wonder was. Inwoner Joey Mataele ontdekte een wolk in de vorm van Maria, die door de zon werd verlicht terwijl hij hem boven het dorp Halaleva in Tongatapu fotografeerde. De duidelijk zichtbare omtrek van een hoofd, lichaam en voeten, gecombineerd met de gouden gloed, bracht hem ertoe te geloven dat het een teken uit de hemel was. Hij plaatste het beeld online met het onderschrift: “Deze beeltenis verscheen onverwacht en ik weet dat het een wonder in mijn leven is. Dank u Heer voor alles wat U mij en mijn gezin gegeven heeft.” Sommigen zeiden dat het een afbeelding van de Maagd Maria was, maar anderen dachten dat het Jezus was. Scott C. Waring, redacteur van de website ufosightingsdaily.com, heeft het verhaal een vervolg gegeven met een onthutsende bewering: “Het zouden goddelijke krachten kunnen zijn, omdat de figuur lijkt zoals Jezus eruit zou hebben gezien. Zijn mantel, armen laag maar uitgespreid. Als Hij over water kon lopen, dan kan over wolken lopen ook geen probleem zijn.” (Bron: www.express.co.uk)


Beeld van de Maagd van Guadeloupe in Acapulco (Mexico), dat sinds december 2016 tranen huilt.

Mexicaanse Maagd Maria huilt tranen
In december 2016 maakte Guadaloupe Hernandez, de bezitter van een Mariabeeld uit Acupulco (Mexico), bekend dat haar gipsen figuur van de Maagd van Guadaloupe tranen begon te huilen. Ze beschreef het uitzonderlijke moment waarop ze zag dat het beeld huilde: “Het was midden op de dag en ik stond vóór haar en sprak tot haar. Ik eindigde mijn gebed en keek naar ‘La Morenita’ (de Mexicaanse koosnaam) en zag haar huilen.” Mevrouw Hernandez filmde het verschijnsel en plaatste video’s online. Het nieuws verspreidde zich en al gauw kwamen devote volgelingen bijeen om het relikwie in haar huis te eren. Het beeld werd door een plaatselijke pastoor naar een religieuze gemeenschap gezonden waar de tranen door de hogergeplaatste pastoor Octavio Gutierrez Pantoja onderzocht zullen worden. Tot dusver heeft hij het wonder bevestigd noch ontkend. Mevrouw Hernandez voegde eraan toe: “Het is een geschenk van God. Ik weet niet waarom en ik weet niet wat erachter zit, we wachten het maar af.” De Basiliek van de Maagd van Guadaloupe is de op twee na meest bezochte heilige plaats ter wereld. (Bronnen: telegraph.co.uk; dailymail.co.uk)


Op twee foto’s van Benjamin Creme, de ene (links) gemaakt tijdens een lezing en de andere (rechts) tijdens een Transmissie-meditatieworkshop in München (Duitsland) in 2008, is te zien dat een goudkleurige energie de zaal overspoelt, zoals op eerder gepubliceerde foto’s waarvan bevestigd werd dat het zegeningen van Maitreya waren. Ingezonden door K.H., München.


Salento, Italië
– Een video die door Lucio Margiotta uit Salento op Facebook werd geplaatst, toont een ongewoon licht aan de hemel boven Salento op 9 januari 2017 rond 20.00 uur. In de film lijkt een schitterend wit ovaalvormig voorwerp in de lucht van vorm, afmeting en kleur te veranderen. Op een bepaald ogenblik verandert het in een heldergroene kleur en wordt ringvormig, als een kring van rook. Ten slotte splitst het zich in tweeën, alvorens snel te verdwijnen. De video werd met een smartphone opgenomen met maximale (8x) zoom en de heer Margiotta vertelde dat er geen filters of effecten werden toegepast. (Bron: dailymail.com)


Devon, VK
– Op 28 december 2016 namen veel ooggetuigen ’s middags een schitterend voorwerp met een vlammende staart waar, dat zich langzaam boven Devon (VK) voortbewoog en vervolgens zonder een spoor verdween. Tyron Osbourne (52) fotografeerde het voorwerp boven zijn huis in Exmouth en vertelde een plaatselijk krant: ‘Ik heb nog nooit zoiets gezien… Ik heb altijd gedacht dat we niet alleen zijn in het heelal en hoopte iets te zien wat me zou doen geloven dat zij ons bezoeken.” (Bron: dailystar.co.uk)


Lake Michigan, VS
– Op 26 september 2016 nam een ooggetuige in de VS een video van een groep heldere bolvormige voorwerpen die bewegingsloos boven het meer van Michigan zweefden. (Bron: ufosightings daily.com)


Deze foto werd op 20 november 2016 tijdens een zware storm aan de kust bij Lomener, Morbihan (Bretagne, Frankrijk) gemaakt door Jean Libert, een lezer van het dagblad Quest France. De krant publiceerde de foto op 23 november met de kop: “Een mysterieuze foto van de storm bij Lomener” samen met het commentaar van Jean Libert: “Ze zeggen dat uit chaos schoonheid wordt geboren en ik vraag me af of de toekomst van de mensheid bij het vrouwelijke berust!” Ingezonden door een lezer van de website van Share International.


Op 20 januari 2017 werden inwoners van Segovia en Remedios (Colombia) ’s avonds verrast door een bijzonder helder sterachtig voorwerp dat enkele minuten laag in de lucht hing, voor het verdween. “Het leek op een heel grote schitterende ster die alles om zich heen verlichtte,” aldus Yen Milea Bran, die foto’s nam. “Het leek op een vuurbal…en vertoonde hypnotiserende kringen,” aldus Bran. (Bron: inexplicata.blogspot.com)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.