Tekenen van de tijd – juli/aug. 2011

Volg mijn Leider!
Leden van de elitaire Bilderberg-groep werden ongewild geconfronteerd met demonstranten toen zij door een ‘mysterieuze vrouw in het wit’ naar hen toe werden geleid.
De exclusieve en gesloten Bilderberg-conferentie nodigt rond 140 gasten uit de industrie, politiek, financiële sector, het onderwijs en de communicatiewereld uit. De vergaderingen worden in het geheim en zwaar bewaakt gehouden, waarbij hotels gedurende de conferentie ontoegankelijk zijn.
Tijdens de conferentie dit jaar in St. Moritz (Zwitserland), van 9 tot 12 juni 2011, stapten verscheidene Bilderberg-gasten uit hun bus voor een wandeling. Charlie Skelton, journalist van het Britse dagblad The Guardian, schreef in zijn blog dat het plan was “om door het prachtige natuurschoon naar het Suvretta House-hotel terug te kuieren voor de thee. Onder de groep bevonden zich Erich Schmidt (voormalig directeur van Google), Franco Bernabè (directeur van Telecom Italia), Ying Fu (de Chinese onderminister van Buitenlandse Zaken), de Zweedse miljardair-bankier Jacob Wallenberg en de Britse politicus Lord Mandelson.
Skelton beschrijft hoe “vanuit het niets, als uit een droom, een voornaam uitziende dame, van top tot teen in het wit gekleed, ongemerkt de bewaking omzeilde en naar de koppositie van de machtige groep wandelaars laveerde. Niemand herkende haar of heeft haar sindsdien gezien; ze had een onwereldse uitstraling. Ik verwachtte min of meer dat ze hen naar Charons veerboot zou leiden, of omhoog op een trap van wolken.”
De ‘dame in het wit’ leidde de groep keuvelende gasten door het aangename natuurschoon ‘buiten de pistes’, rechtstreeks naar een groep van 50 verbijsterde activisten, die zich tijdens een pauze tijdens een symposium buiten de zaal ophielden.”
De activisten, die even verbaasd waren als de Bilderberg-gasten, begonnen om hen heen te drommen, terwijl ze vragen afvuurden en hun zorgen uitten. Ali Aslan, die opliep met de directeur van Airbus, Thomas Enders, vroeg wat ze bespraken. “Ik begrijp het niet, er zijn politici binnen. Waarom mogen we niet weten waar jullie over praten?”
“Dit is verschrikkelijk,” kon men de heer Mandelson horen zeggen, voordat hij door de bewakers naar de veiligheid van de obscuriteit werd teruggeleid. De dame in het wit is nooit meer gezien. (Bron: The Guardian, VK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ‘dame in het wit’ Maitreya was.)

‘Vredevorst’
In 2003, op 8-jarige leeftijd, schilderde het artistieke wonderkind Akiane Kramarik een portret dat zij ‘Vredevorst’ noemt. Op haar website legt ze uit hoe het schilderij tot stand kwam. “Het was Gods planning,” schrijft ze. “Ik had twee jaar lang naar een model voor Jezus gezocht en kon het juiste gezicht maar niet vinden. Toen vroeg ik op een dag mijn familie om de hele dag met mij te bidden. We vroegen God om het model aan onze voordeur te laten komen. De volgende dag kwam er een lange timmerman langs. Hij was zo bescheiden en ik was verbaasd dat hij instemde om voor mij model te staan. Maar een week later kwam hij nog eens langs om te zeggen dat Hij onwaardig was om zijn meester voor te stellen.
We baden allemaal nogmaals samen en een paar dagen later kwam hij weer langs om ons te vertellen dat God wilde dat hij het deed, maar hij moest binnen drie dagen zijn haren en baard knippen. Dus namen we een paar foto’s en ik bestudeerde een tijd lang zijn gezicht. Na tientallen schetsen begon ik te schilderen. Het nam 40 uur in beslag om het eerste schilderij van Jezus — de ‘Vredevorst’ — af te maken en ik herinner me nog steeds dat ik in die tijd vier tanden wisselde.”
Jarij Sizenov Nikolaevich, presentator bij het Russische televisie- en radionetwerk Shabolovka, legde uit dat het televisiestation Akiane’s schilderij ‘Vredevorst’ had vergeleken met een computerbeeld van de Lijkwade van Turijn, dat op zijn kantoor hing. “Tot onze volslagen verrassing en verwondering”, zei hij, “vonden we een vrijwel exacte gelijkenis! Het is een wonder en het moet van God komen! Het is met geen woorden te beschrijven hoe een 8-jarig meisje zo’ n wijsheid, mededogen en liefde kon uitbeelden in de ogen die zij schilderde. (Bron: www.artakiane.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het ‘model’ de Meester Jezus was.)

Mobiel UFO-museum in Istanbul
In een winkelcentrum in Istanbul werd recentelijk voor het publiek een mobiel UFO-museum geopend. Als initiatief van het in Turkije gevestigde Sirius-centrum voor Wetenschappelijk Ruimteonderzoek naar Ufo’s is de tentoonstelling bedoeld om het publiek ervan bewust te maken dat er buitenaardse wezens onder ons verkeren door bezoekers toegang te geven tot teksten en beeldmateriaal, zoals documenten, foto’s van ufo’s en video’s uit Turkije en de hele wereld, analyses, artikelen en speciaal gemaakte maquettes.
Volgens Haktan Akdogan, directeur van het centrum, is het project gestart zonder enige financiële steun. De speciaal voor de mobiele tentoonstelling aangepaste vrachtwagen zal tijdens zijn toernee door Turkije in winkelcentra opgesteld worden met als doel een mondiale cultuur bij het Turkse volk te introduceren en de informatie door te geven dat we niet alleen in de wereld zijn.
Na op verschillende locaties in Istanbul te hebben gestaan, zal het mobiele museum gedurende een jaar door Turkije toeren en vele steden, universiteiten en hogescholen aandoen. De heer Akdogan, die verwacht dat de tentoonstelling in totaal één miljoen mensen zal aantrekken, zegt: “Mensen die vooroordelen hebben over het bestaan van ufo’s zullen hierdoor van mening veranderen.” (Bron: hurriyetdailynews.com, Turkije)

Wonderbaarlijke overleving van tornado
Tijdens de tornado op 27 april in Tuscaloosa (Alabama, VS) zat een jonge inwoner, Tillman Merritt, samen met zijn drie vrienden in de gang van zijn huis te schuilen. Terwijl de tornado naderde, hoorde Merrit een stem in zijn hoofd die zei: “Ga naar de kast, ga de kast in.” En dat was wat hij deed, terwijl hij zijn vrienden in de gang achterliet om zelf in de kast te gaan schuilen. Nadat de tornado was gepasseerd, was er slechts een klein gaatje waardoor Merrit naar buiten kon kruipen. Behalve de kast waar hij in zat, was het hele huis, zijn vrienden incluis, naar de andere kant van de straat gewaaid. Merrit was de enige van de vier die het overleefde. (Bron: CNN)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de stem die van de Meester Jezus was.)

Maitreya’s lichtschip boven Rotorua
Op 2 juni 2011 filmde een paardenboer in Nieuw-Zeeland wat hij “een vreemd licht” noemde dat “20 meter boven de grond zweefde”, zo’n 600 meter vanwaar hij zijn truck had stilgezet. De boer legde uit dat het licht “net een grote bol energie leek, die kleuren uitzond, geel en rozeachtig purper”. Hij voegde eraan toe: “Terwijl het voorwerp naar boven zweefde veranderde de onderkant — werd bijna vlak; toen het voorwerp naar beneden zweefde werd het volkomen rond.”
Brian Hurren, vicevoorzitter van de Astronomische Vereniging van Rotorua, zei dat het licht van alles kon zijn, “van een onscherpe ster tot een ongewone plasmabol”. (Bron: YouTube: Horsefarmer1000; www.nzherald.co.nz)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het “vreemde licht” Maitreya’s lichtschip was.)

New York: Op 5 en 7 mei 2011 werd boven Long Island (New York) een licht aan de hemel gefilmd dat pulseerde en van kleur veranderde. (Bron: YouTube: NuntiusCaelestis) (Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat dit een ruimteschip van Venus was.)


Een video-opname laat een Russische militaire helikopter zien die een ruimtevaartuig vervoert. Een ander ruimtevaartuig is rechts van de helikopter te zien. (Bron: allnewsweb.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het incident authentiek is.)


Wolkverschijnsel boven de Tafelberg, Kaapstad (Zuid-Afrika). Beeld werd in mei 2011 op YouTube gezet. (Bron: YouTube: AronGoch)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit een ruimtevaartuig van Mars is.)


Foto van M.S. (Nieuw-Zeeland), januari 2004, toont een lichtzegening van Maitreya.Foto van M. van vijf uit Osaka (Japan), genomen door haar moeder, met lichtzegening van Maitreya.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.