Tekenen van de tijd – mei 2017

De “tekenen van de tijd” die we hier presenteren zijn in het verleden door Benjamin Creme’s Meester bevestigd, lijken op soortgelijke “tekenen” die bevestigd werden of spreken voor zich. Veel verschijnselen zijn door ooggetuigen waargenomen, die ze als bevestiging van hun hoop en geloof beschouwen. We leggen ze de lezer ter overweging voor.

“Steeds meer worden mensen zich bewust dat het ‘tijdperk van wonderen’ niet voorbij is, maar juist overde hele wereld aanzwelt. Door recente verschijnselen schudden de zelfvoldane zekerheden van miljoenen mensen op hun grondvesten… Overvloedige wonderen zullen blijven verbazen; de wanhopige pogingen van zogenaamde onderzoekers en deskundigen zullen niet in staat zijn om teniet te doen wat de mensen met hun eigen ogen zien. Denkend aan de hoop die deze manifestaties opwekken, zullen de mensen het verband leggen met de wijze woorden van Maitreya en Zijn leiding volgen.”
(Een Meester spreekt, november1995)

Tekenen aan de hemel 


Carlow, Ierland –
Op de avond van 25 maart 2017 reden Greg MacLennan en zijn vrouw in Carlow (Ierland) toen ze boven de stad een grote, op een ufo lijkende wolk die stil in de lucht hing waarnamen en fotografeerden. “Het was zeer vreemd,” vertelde MacLennan aan een plaatselijke krant. “Alle andere wolken hingen heel hoog en licht zoals cirruswolken… Dit was een heel apart soort wolk.”
(Bron: ufosightingsdaily.com)

UFO die op 27 februari 2017 gezien werd in Chiclayo (Peru; links) en op 3 maart 2017 in Lynchburg (Virginia, VS; rechts) (Bron: ufocasebook.com)


South Lake, Tahoe (Californië, VS) –
Op 8 maart 2017 maakte een ooggetuige in South Lake, Tahoe (Californië) een video-opname van een grote op een UFO lijkende wolk die een spoor in de lucht leek achter te laten. (Bronnen: ufosightingsdaily.com. YouTube: MrMBB333)

Cypress, Texas, VS – Op 22 februari 2017 keek een aantal mensen ’s avonds naar een “zeer helder” wit voorwerp dat gedurende een uur stil in de lucht hing boven Cypress (Texas). Eén ooggetuige nam talrijke foto’s en video’s van dit voorwerp dat naar hij zegt ronddraaide en een gestructureerd patroon had”. Het voorwerp was nog steeds zichtbaar toen de ooggetuigen naar huis gingen. (Bronnen: mufon.com, ufosightingsdaily.com)


Gloucester, VK
– Gedurende de avond van 12 maart 2017 filmde Rob Wheatman een stralend, kleurrijk, van vorm veranderend, op een ster gelijkend voorwerp boven Gloucester (VK). “Ik zag het als een fonkelende ster… Wat mij opmerkzaam maakte, was een oranje licht dat er vanaf kwam en dat het snel naar het noordoosten vloog,” vertelde hij Gloucester Live. (Bron: glouchesterlive.co.uk)
 

Deze foto die L.J. (Nederland) op 23 december 2015 van haar kleine nichtje nam, laat een lichtzegening van de Meester Jezus zien.


Foto van P.S. in de werkruimte van haar echtgenoot P., in augustus 2014, toont een lichtzegening van de Meester Jezus. Ingezonden door P.S., Berlijn (Duitsland).


Aardappelteken
Op 22 augustus 2016 was Alain Lévesque, chef-kok in een bejaardentehuis in Quebec (Canada), verbaasd het teken van een kruis te zien toen hij een aardappel in tweeën sneed.
Émilien Morin, voorzitter van de bewonerscommissie van het tehuis Le Mieux Vivre in Grande-Rivière, zei dat Lévesque zag dat het een kruis was en het als een religieus teken beschouwde dat betekende “Ik ben hier”.
Morin vertelde dat de bewoners devote katholieken zijn en hij vond een manier om de aardappel door middel van een dehydratieproces te conserveren en plaatste de aardappel toen in een vitrine in de eetzaal zodat de bewoners er dichtbij konden zijn. “Het maakt dat ze zich veilig voelen,” zei Morin. (Bron: cbc.news)

Devon, VK –17 Maart 2017 fotografeerde John Mooner, een hemelvorser in Newton Abbot (Devon, VK), rond middernacht een groot voorwerp terwijl het zich langzaam door de lucht voortbewoog. Het “leek van binnenuit verlicht te zijn”, aldus Mooner. “De hoeveelheid licht die dit voorwerp uitstraalde was ongelooflijk.” Hij zag dat het van richting veranderde en met fenomenale snelheid omhoog wegschoot. (Bron: ufocasebook.com)


El Callao, Peru
– In februari 2017 werden alle vliegactiviteiten bij de luchthaven Jorge Chavez gedurende ten minste drie uur opgeschort, terwijl een cluster van 12 gloeiende, op bollen lijkende ufo’s in het luchtruim van de luchthaven verbleef. De Peruviaanse ufoloog Mario Zegarra zei later dat niet alleen foto’s maar ook officiële documenten die hij had gezien, bevestigden dat de voorwerpen door de radar van de vlieghaven werden getraceerd. (Bron: inexplicata.blogspot.com)


Zegening op een foto van Benjamin Creme bij een Transmissie-meditatieworkshop in Tokio, 1991.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.