Tekenen van de tijd – juni 2017

De “tekenen van de tijd” die we hier presenteren zijn in het verleden door Benjamin Creme’s Meester bevestigd, lijken op soortgelijke “tekenen” die bevestigd werden of spreken voor zich. Veel verschijnselen zijn door ooggetuigen waargenomen, die ze als bevestiging van hun hoop en geloof beschouwen. We leggen ze de lezer ter overweging voor.

Wonderen over de hele wereld

Mariabeeld in Argentinië huilt bloed

Een beeldje van Maria in de provincie Salta huilde in april 2017 tranen van bloed. Het figuurtje van de Maagd van de Mystieke Roos, een van de namen die katholieken voor Maria gebruiken, is van de familie Frias Mendoza in de stad San José de Metán. Nadat de familie voor een plaatselijk radiostation over het verschijnsel gesproken hadden, kwamen vele bezoekers naar hun huis om het wonder te zien. (Bron: mirror.co.uk)

Huilend Mariabeeld in Paraguay
Volgens berichten op 21 april 2017 stroomden menigten samen in het kerkje van Santa Librada in Villarrica (Paraguay) om een beeld van Maria met tranen in haar ogen te zien. Plaatselijke inwoner Zully de Meaurio ontdekte het verschijnsel als eerste en maakte er een video van. Ze was naar de kerk gegaan en toen ze bij het beeld van Maria kwam zag ze een traan in een van de ogen. Ze riep onmiddellijk haar man erbij. “Kijk hier eens naar, ze huilt, er is vocht!” waarna ze het met haar mobiel opnam. Op de video is een vrouw te horen, die zegt: “Ze wil dat we bidden, ze wil dat we bidden.” Mevrouw De Meaurio riep haar buren, die er ook bijkwamen, om het te zien. Eén zei: “Ik hoop dat dit kan helpen om vrede te brengen, zodat onze autoriteiten niet meer vechten.” (Bron: dailymail.co.uk)

Zuid-Californië, VS – In de nacht van 3 april 2017 maakte een ooggetuige boven San Fernando Valley een video van een helder, kleurrijk, knipperend sterachtig voorwerp. (Bron: ufosightingsdaily.com)

Lichtpatronen op 26 maart 2017 in Utrecht gefotografeerd door Sandra en Randy Breuer.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.