Tekenen van de tijd – september 2017

Share International September 2017 images, When reviewing the pictures later the photographer was surprised to see a glowing cross in the sky in one shot. Experts with the British Earth and Aerial Mysteries Society (BEAMS) who analyzed the picture could find no conventional explanation for the image.

Schotland, VK – Op 21 mei 2017 nam een bezoeker in de avond foto’s van de enorme ‘Kelpies’ in Falkirk, Andy Scotts 30 meter hoge stalen beelden van paardenhoofden. Ze zijn genoemd naar de Schotse mystieke waterpaarden, het zijn de grootste paardenbeelden in de wereld. Toen hij de foto’s later opnieuw bekeek zag de fotograaf tot zijn verbazing op één een gloeiend kruis in de lucht. Deskundigen van de Britse vereniging voor mysteries op aarde en in de lucht (BEAMS) die de foto analyseerden konden geen conventionele verklaring voor het beeld vinden. (Bron: beamsinvestigations.org)

 

Graanformaties 2017

Dit jaar zijn er opnieuw tientallen complexe graanpatronen verschenen in velden over de hele wereld, met name in het zuidwesten van Engeland.

Graancirkelster – weer een voorbode van Maitreya?

Share International September 2017 images, Metatron’s Cube -- On 18 July 2017, a 400-foot diameter crop formation was discovered in a wheat field near Cley Hill, Warminster, England

Op 18 juli 2017 werd in een tarweveld nabij Cley Hill (Warminster, Engeland; foto onder) een graancirkel met een diameter van 122 meter ontdekt. De formatie is een duidelijke uitbeelding van wat bekend is als een Metatron’s Cube (Kubus van Metatron), een geometrisch patroon in de Joodse Kabbala (en heilige geometrie) dat de stroom van energie in alle vormen van de Schepping verbeeldt. In de Kabbala werd de naam Metatron aan de bijbelse patriarch Enoch gegeven na de “hemelvaart” van zijn lichaam en transformatie tot aartsengel. In De Grote Aantocht (blz.35) beantwoordde Benjamin Creme een vraag over de ware oorsprong van Metatron:
“V. Gezien de overeenkomst tussen zowel de medeklinkers (klinkers worden in het Hebreeuws niet geschreven) in Metatron (MTTR) en Maitreya (MTR) alsook in de functie – namelijk Leraar der leraren, is Metatron Maitreya?
Benjamin Creme: Ja.”

In zijn boek De bundeling van de Krachten van Licht geeft Benjamin Creme uitleg over graancirkels: “De Ruimtebroeders maken de graancirkels. Dit zijn in wezen centra of draaikolken van kracht. De graancirkels verschijnen over de hele wereld, maar het zwaartepunt ligt in het zuiden van Engeland, want dat is waar Maitreya verblijft. Zijn brandpunt in de wereld is Londen. Ofschoon de graancirkels niet in Londen zelf verschijnen, liggen ze er niet ver vandaan. Er zijn goede redenen waarom ze in grote aantallen in graan en andere gewassen verschijnen. Op indirecte manier laten de wezens in de ruimteschepen zo hun ‘visitekaartje’ achter, zeggen ze: “Wij waren hier.” De Ruimtebroeders maken jaar na jaar ongelooflijk complexe, prachtige en steeds bewerkelijker patronen in de graancirkels. Dan worden de gewassen geoogst, de cirkels verdwijnen en het jaar daarop worden ze weer gemaakt. Ze worden met opzet in gewassen gemaakt, omdat gewassen seizoensgebonden zijn… Sommige patronen, met name de recentere, hebben een betekenis.”

Share International September 2017 images, Crop pattern in wheat field in Bydemill Copse, Cannington, Wiltshire, England, 4 August 2017. photo: Steve Alexander, temporarytemples.co.uk

Graanpatroon in tarweveld in Bydemill Copse (Cannington, Wiltshire, Engeland), 4 augustus 2017. (Foto: Steve Alexander; temporarytemples.co.uk)

Share International September 2017 images, On 19 July 2017, the 40th anniversary of Maitreya’s entry into London and the modern world, a crop circle resembling the equal-armed cross of the Age of Aquarius appeared in a field in Climping Beach, West Sussex, England. photo: Steve Alexander, temporarytemples.co.uk

Op 19 juli 2017, de dag waarop Maitreya 40 jaar geleden zijn intrede in Londen en de moderne wereld deed, verscheen in een veld in Climbing Beech (West-Sussex, Engeland) een graancirkel die op een gelijkarmig kruis van het Waterman-tijdperk lijkt. (Foto: Steve Alexander; temporarytemples.co.uk)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.