Tekenen van de tijd – oktober 2017

Wonderen zullen de wereld overspoelen

Een op Christus lijkende figuur aan de horizon
Een echtpaar dat in Lons-le-Saulnier (Jura, Frankrijk) woont, ontdekte tot hun verbazing, zichtbaar vanaf hun huis, een witte vorm boven de heuvel van de stad Perrigny, die deed denken aan het beeld van Christus de Verlosser dat over de baai van Rio de Janeiro (Brazilië) uitkijkt. De ‘verschijning’ vond plaats op 11 augustus 2017 in de namiddag, toen de zon na een bewolkte dag eindelijk tevoorschijn was gekomen. (Bron: Le Progrès, France)

“Geleidelijk aan zullen velen, zo mogen we aannemen, Maitreya gaan zien als Degene die door alle religieuze groepen onder verschillende namen wordt verwacht, en Hem zo noemen. Sommigen zullen zeggen: “Hij moet de Mahdi zijn,” terwijl anderen zullen beweren: “Krishna is weergekeerd, de wet is vervuld!” Weer anderen zullen vermoeden: “Hij is toch zeker de Messias, die eindelijk gekomen is,” terwijl nog weer anderen Hem als de Christus of Maitreya Boeddha zien. Allen zullen Hem zien als de door hen Verwachte, die hun hoop vervult en gekomen is om hun noden te lenigen. Maitreya zal deze beweringen bevestigen noch ontkennen en ook Zijn werkers die denken dat zij Hem herkend hebben, behoren zich er niet over uit te spreken. Pas op Verklaringsdag zal Maitreya Zijn ware identiteit en status bevestigen.” (Benjamin Creme’s Meester, uit ‘Een glorieuze onderneming’, januari 2010)

Regenboogteken
Op 1 mei 2017 verscheen er om 18.20 uur in de middag een prisma-/regenbooglicht op de foto van Maitreya’s ‘hand’ die aan onze koelkast hangt, terwijl ik in de keuken met mijn vrouw stond te praten. De foto hangt er al meer dan een jaar en er is nog nooit eerder zoiets gebeurd. Ik ging grondig alles na wat het zou kunnen veroorzaken, binnen of buiten, en vond niets. Ik heb ook nu en dan onderzocht of hetzelfde verschijnsel op dezelfde tijd wellicht opnieuw zou plaatsvinden – maar nee. Dit lijkt een eenmalig iets te zijn. Het duurde 5 tot 10 minuten. Het is verdrietig dat Benjamin Creme er niet is om het volledig te checken; ik vermoed echter dat hij bij ons is. R.R., Los Angeles (Californië, VS)

Opname van NASA’s Zonne- en Heliosfeerobservatorium genomen op 20 augustus 2017, juist voor de zonsverduistering. De opname laat een groot voorwerp zien dat dicht bij de zon vliegt. (Bron: NASA)

Florida, VS – Een ooggetuige in Coral Gables (Florida) nam op 21 augustus 2017 een serie foto’s van de zonsverduistering in de VS met gebruikmaking van een lensfilter. Toen hij de foto’s later bekeek, zag de fotograaf op enkele van de foto’s een schijfvormig voorwerp. “Wanneer je de serie foto’s bekijkt … zie je dat het voorwerp zich van de zon verwijdert,” meldde de ooggetuige. (Bron: mufon.com)

Ohio, VS – Op 21 augustus 2017 fotografeerde een ooggetuige in Concord Township (Ohio) de zonsverduistering boven de VS. Op sommige foto’s is een schijfvormig voorwerp te zien. De ooggetuige vertelde dat zij en haar man “verrast waren door deze foto’s en wij beiden menen dat we die dag getuige waren van een ufowaarneming.” (Bron: mufon.com)

Washington, DC, VS – Op 14 augustus 2017 keek een tv-kijker in de staat Illinois (VS) naar een live uitzending van Fox News met een real-time televisiecamera die op het Capitool in Washington (DC) gericht was. Plotseling was er een glanzend schijfvormig voorwerp te zien dat voor de koepel van het Capitool langs vloog. De kijker nam de uitzending op en zond de video naar een ufo-website. (Bron: mufon.com; openminds.tv; ufosightingshotspot.blogspot.com)

Mexico: lichtflitsen in de lucht tijdens aardbeving
Tijdens de aardbeving die met een kracht van 8,1 de zuidkust van Mexico trof (september 2017) werden helderblauwe en groene lichtflitsen gezien. Het was de krachtigste aardbeving die Mexico sinds 1985 heeft getroffen. Bij de beving in september 2017 werden minder dan 100 doden gemeld. Een gelijksoortige blauwe lichtflits werd tijdens de aardbeving met een kracht van 7,5 van 7 april 2011 in Tokio in de lucht gezien. Share International berichtte dat het licht volgens de informatie van Benjamin Creme’s Meester “het gevolg [was] van ruimtevaartuigen van Mars die de energie van de aardbeving neutraliseren door haar te laten ‘imploderen’. Deze activiteit voorkwam een rampzalige uitwerking van de aardbeving op de stad Tokio met een bevolking van 13 miljoen. Deze techniek is kennelijk in een ontwikkelingsfase en was nog niet eerder gebruikt bij het aanpakken van een aardbeving van zo’n omvang. Het resultaat werd heel succesvol bevonden en belooft veel voor toekomstige noodgevallen.” (Bronnen: metro.co.uk; cnn.com; YouTube: The Cosmos News)

Graancirkel in Frankrijk
Benjamin Creme’s Meester heeft bij vele gelegenheden verklaard dat authentieke graanformaties het werk zijn van de Ruimtebroeders, voornamelijk van de planeten Mars en Venus. In de complexe patronen die over de hele wereld gezien worden, met name in het VK, is het graan zelden beschadigd en blijven de gebogen stelen opmerkelijk genoeg intact. Dit verschijnsel is goed gedocumenteerd door onderzoekers van graancirkels. Op 24 juni 2017 bezocht een medewerker van Share International een graancirkel in Veaugues (Sancerre, Frankrijk) die in de nacht van 1 juni was verschenen. Hij legde bewijs van de onbeschadigde tarwestengels vast en dit laat zien dat alle planten bij de knoest van de stengel gebogen waren en dat ze daarna normaal doorgroeien.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.