Tekenen van de tijd – sept. 2011

“Boeddha’s Licht” boven berg in China

“Boeddha’s Licht” boven de Yuntai-tempel

Het lichtverschijnsel dat bekend staat als “Boeddha’s Licht” verscheen in juni 2011 boven de Yuntai-tempel op de berg Juntai buiten de stad Chongqing in de Chinese provincie Sichuan. In een pracht van zeven verschillende kleuren verscheen gedurende een half uur de cirkel van “Boeddha’s Licht” in het westen, terwijl in het oosten de zon nog opkwam.
“Toen na de regen de zon weer verscheen, nodigden vrienden mij uit om samen met een tai chi instructeur foto’s op de berg Yuntai te maken,” schrijft Puti Wushi in zijn blog. “Bij aankomst in de Yuantong-Hal van de Yuntai-tempel zagen we één cirkel van het mystieke Licht van Boeddha, dat eeuwenlang niet gezien was. Wij voelden allen een grote vreugde bij het zien van het schouwspel. Verbazingwekkend was dat er in het midden van Boeddha’s Licht een menselijke schaduw te zien was.”
“Hoewel vijf of zes van ons op een rij naast elkaar stonden, zag ieder van ons alleen onze eigen afzonderlijke schaduw. Eerst vonden wij het moeilijk te geloven. Toen zwaaide een van ons met zijn armen terwijl de anderen stil bleven staan. Wat hij zag en wat hij fotografeerde was slechts zijn eigen schaduw met zijn zwaaiende armen. Wat de rest van ons intussen vastlegde was onze eigen onbeweeglijke schaduw in het midden van Boeddha’s Licht.
“Boeddha’s Licht” wordt gezien als ‘nimbus’ – een optisch en meteorologisch verschijnsel dat naar men aanneemt plaatsvindt wanneer lichtstralen van tegenovergestelde punten waterdruppels binnengaan en dan een inwendige weerkaatsing teweegbrengen. Het eerste gedocumenteerde geval vond in 63 n.Chr plaats op de berg Emei in China. Wanneer de individuele kijker steeds zijn of haar eigen reflectie in de beeltenis ziet, wordt het beschouwd als een teken van persoonlijke verlichting en zegen van de Boeddha. (Bron: chinauncensored.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een teken was dat werd gemanifesteerd door Maitreya, met gebruikmaking van “Boeddha’s Licht”-verschijnsel.)

Wonder in Finland

In het Finse Hämeenlinnna ontdekte de plaatselijke koster Timo Jauhola op dinsdag 9 augustus 2011 tot zijn verrassing een 3-dimensionaal uitziende hologram op zijn schuurdeur. De beeltenis was duidelijk van Maria met de baby Jezus op schoot. Hij legt uit: “’s Avonds na thuiskomst merkte ik op dat de lucht op het erf statisch werd en de haren op mijn hoofd rechtop stonden. Mijn kat vluchtte naar binnen.” Toen hij erom heen wandelde, zag hij dat de 3D beeltenis van de ene naar de andere kant roteerde, zichtbaar bleef en zelfs nog een paar uur in het donker gloeide. Hoewel hij aanvankelijk schrok bij de aanblik ervan, pakte Jauhola zijn camera en slaagde erin de beeltenis vast te leggen. “Het kon geen reflectie zijn geweest. Er stonden alleen maar struiken voor en er is niets waar het licht vandaan had kunnen komen,” zei hij. Na dinsdag is de beeltenis niet teruggekomen, maar Jauhola zegt dat hij zeker is van wat hij zag. (Bron: Finse medewerker van Share International)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat Maitreya dit wonder manifesteerde.)

Graancirkelformaties van 2011
Vier van de nieuwste graanformaties in graanvelden in het Verenigd Koninkrijk. Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat deze formaties gecreëerd werden door ruimtevaartuigen van de planeet Mars.

Graancirkels in Verenigd Koninkrijk 2011
Milk Hill (Wiltshire, VK), 8 juli 2011 Windmill Hill (Wiltshire, VK), 26 juli 2011
Temple Balsall (Warwickshire, VK), juli 2011 Roundway Hill (Wiltshire, VK), 23 juli 2011

(Zie ook: www.temporarytemples.co.uk)

Graancirkel in Tennessee
Op 12 mei 2011 werd door een hulpsheriff van het plaatselijke politiebureau een graancirkel ontdekt in Madisonville (Tennessee, VS). De formatie in de vroege groene tarwe ligt in hetzelfde veld en heeft bijna hetzelfde ontwerp als een formatie die in 2007 door de International Circle Research Association (de Internationale Vereniging voor Cirkelonderzoek) onderzocht en authentiek verklaard werd. Het commentaar bij een video van de formatie uit 2011 op YouTube luidt: “Een krant nam de foto vanuit een helikopter … Het graan was niet gekneusd, maar was bij de knopen ‘opengebarsten’ waardoor ze omvallen.” (Bron: cropcircleconnector.com; YouTube: justa4t)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een authentieke graancirkel was, gecreëerd door een ruimtevaartuig van Mars.)

UFO-waarnemingen wereldwijd

Tokio, Japan — In de avond van 22 juni 2011 stopten in de wijk Arakawa-ku in Tokio velen hun auto’s op de brug over de rivier de Kawaguchi om een “vreemd voorwerp” dat in de lucht zweefde, te bekijken en te fotograferen, – een gekleurd schijfvormig licht dat heen en weer in het rond schoot, van kleur veranderde en snel pulseerde door afwisselende kleuren – wit, rood, groen, blauw, purper. Vervolgens, terwijl het nog steeds in het rond schoot en van kleur veranderde, veranderde het van vorm in een gekleurd licht dat werd omringd door kleinere lichten die samen een halve maan vormden. (Bron: YouTube: webtven09) (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een UFO van Mars was.)

VS, Mauna Kea, Hawaï — In juni 2011 werden door camera’s die aan de telescoop van Canada-Frankrijk-Hawaï op Mauna Keta (Hawaï) zijn gemonteerd, opnamen gemaakt van een ongelooflijk lichtverschijnsel aan de avondhemel, dat leek op een zeepbel die uit elkaar spatte. Het duurt verscheidene minuten voordat de gloeiende bol uitdijt tot hij het hele beeld vult, zoals vastgelegd op een time-lapse film — om vervolgens weer even mysterieus te verdwijnen.
Naar zeggen was het brandstof die werd uitgestoten door een Amerikaanse intercontinentale ballistische raket die drie minuten eerder vanaf de luchtmachtbasis Vandenburg (Californië, VS) gelanceerd zou zijn. (Bron: dailymail.co.uk) (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ufo was van Mars.)

Melbourne, Florida — Op zaterdag 16 juli 2011 filmde de Allsky 360 graden camera op het dak van het Olin Science Building van het Florida Institute for Technology in Melbourne (Florida, VS) een buitengewoon heldere ufo die de nachtelijke hemel doorkruist. In de videofilm is het grotere licht de maan; een kleiner, even helder licht is vastgelegd terwijl het zich nabij de horizon voortbeweegt totdat het verdwijnt. (Bron: Examiner.com) (Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ufo was van Mars.)

VK, Cottered, Hertfordshire — Op 3 augustus 2011 reed Mike Sewell, sportverslaggever van BBC Radio 5 Live, van zijn huis in de Midlands om in de vroege ochtend een vlucht op de luchthaven Stansted te halen, toen hij boven het dorp Cottered, vlakbij Buttingford, een “groot rond,  schijfvormig ruimteschip” zag.
Hij belde Radio 5 Live op en zijn interview met presentator Nicky Campbell werd live uitgezonden naar miljoenen luisteraars.
Hij zei: “Ik was om kwart over vier ’s morgens waarschijnlijk 25 of 30 km bij Stansted vandaan toen ik een groot helder licht in de lucht zag afdalen tot boven de weg. Terwijl het dichterbij kwam, helde het naar links en terwijl het overhelde … en boven de velden vloog, kon ik de onderkant ervan zien. Het was geen vliegtuig en het was geen helikopter. Beslist een soort – en ik aarzel om dit te zeggen – schijf. Het had verscheidene lichten die rondom flitsten. Aan de onderkant bevonden zich op z’n minst twee grote paneellichten, zachte witte lichten, en het hing alleen maar stil of cirkelde even over een bepaald gebied boven het veld.
“Ik was zo overweldigd, ik trachtte mijn aandacht op de weg, een smalle landweg, te houden. Uiteindelijk kwam ik weer bij mijn positieven en verloor het uit het oog, maar zeker twee of drie minuten lang zag ik wat naar mijn mening geen normaal vliegtuig was. Ik was klaarwakker en ik ben gezond van geest. Ik was er volledig door van de kaart… Het vaartuig ging meer naar het westen dan het oosten richting Stansted. Het had niet de vorm van een normaal vliegtuig – het was een grote schijf, een vaartuig met een ronde vorm en het ging niet weg. Ik keek er twee of drie minuten naar, voordat ik het ten slotte uit het oog verloor.
Direct na het interview met Mike Sewell nam Nicky Campbell een gesprek aan van ufo-deskundige Timothy Good.
Timothy Good: “Dat was duidelijk geen conventioneel vliegtuig van welk type ook… Het zou heel goed buitenaards kunnen zijn. Ik weet dat het een feit is dat het Amerikaanse leger en het Britse leger nu al enige tijd met zeer geheime vliegtuigen en ruimtevaartuigen vliegen. Zoals Ben Rich (die het Stealth-vliegtuig ontwikkelde) al in 1993 in aanwezigheid van twee van mijn vrienden zei: ‘We hebben nu de technologie om naar de sterren te gaan.’ Dat was in 1993.”
Nicky Campbell: “Hoe kwamen ze aan die technologie?”
Timothy Good: “Buitenaardse ruimteschepen – studie van buitenaardse schepen die zijn geborgen, en samenwerking met feitelijke buitenaardsen die ons hebben geholpen om deze technologie te ontwikkelen.” (Bron: BBC Radio Five Live, VK)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een ufo van Mars was. Het is waar dat wetenschappers een zekere mate van buitenaardse technologie van de Ruimtebroeders hebben verkregen.)

UFO gevonden op zeebodem
Golf van Bothnië, Baltische Zee — Een team Zweedse schatjagers gespecialiseerd in het terugvinden van antieke wijnen uit diepzeewrakken hebben een buitengewoon voorwerp op de bodem van de Baltische Zee ontdekt.
Op 19 juni 2011 zagen Peter Lindberg en zijn bemanning van de Ocean Explorer sonarbeelden van een schijfvormig voorwerp dat op 87 m diepte in de Baltische Zee in de modder lag. Het voorwerp heeft een middellijn van 20 m met wat inslagsporen lijken te zijn van 300 m die er omhoog naar toe leiden.
Lindberg zei dat hij in zijn 18-jarige professionele ervaring met onderzeewrakken nooit zoiets als deze “vreemde anomalie” heeft gezien. De sonarbeelden, die online gepubliceerd werden, hebben veel speculatie over de aard van het voorwerp teweeggebracht, maar hijzelf heeft niet gesuggereerd dat het een ufo is. “Het is aan de rest van de wereld om uitspraak te doen over wat het is,” zei hij, maar wanneer er eenmaal voldoende fondsen beschikbaar zijn, zal hij terugkeren om het voorwerp grondiger te onderzoeken. (Bron: International Business Times, VS; oceanexplorer.se)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een achtergelaten ufo van Mars was.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.