Lezers schrijven – sept. 2011

Tijd voor actie!
In het weekend van 10-13 juni 2011 stond ik met een kraam op een nieuwe-tijdsbeurs. Net na de opening op de eerste dag kwam er een man bij de kraam. Hij had een map onder zijn arm om papieren en zo in te doen.
Hij stond te kijken naar de poster met allerlei foto’s van graancirkels. Ik zei dat ze door onze Ruimtebroeders van de naburige planeten worden gemaakt. Zij komen veelal van Venus en Mars, sommigen van Jupiter en van een paar andere planeten binnen ons zonnestelsel. “Inderdaad!” antwoordde hij. Toen vroeg hij of ik de meest recente had gezien. Ik zei dat er zoveel zijn dat ik nog niet gekeken heb. Hij lachte en had bijzonder vrolijke ogen. Het viel me ook op dat hij erg op George Adamski leek, alleen misschien jonger dan op de foto’s die ik heb gezien. Hij zei toen dat er in de afgelopen vier jaar veel mensen door een moeilijke periode gegaan zijn maar dat ze nu innerlijk meer licht en vrede voelen. Ik zei dat dat ook mijn ervaring was. Hij voegde er toen aan toe: “Het zijn vier goede jaren geweest, waarin veel werd gevergd, maar goed! Nu moeten we allemaal de handen ineenslaan om het naar buiten te brengen.” En hij maakte een gebaar met zijn handen – van binnenuit de wereld in. Hij zei toen: “Het zal moeilijk zijn. Velen zijn ten einde raad.” Hij keek toen nog eens vrolijk naar me, haalde adem en zei: “Ik moet rennen!” en liep snel weg.
Kan uw Meester wellicht bevestigen of deze man Maitreya was?
D.B., Melbourne (Australië).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de man de Meester Jezus was.

Jeugdige moed
Aan het einde van het evenement op 31 juli 2011 in Sebastopol (Californië) waar ik een lezing had gehouden, kwamen een Mexicaanse dame en haar zoontje (van misschien zeven jaar) naar me toe. Hij was heel verlegen, met zijn blik neergeslagen. De moeder zei dat hij mij iets wilde vertellen als ik dat goed vond, dus hurkte ik zodat we op zijn niveau oogcontact konden maken. Hij zei dat ze in Mexico op een eiland woonden en iedereen in zijn stad tegelijkertijd veel glimmende ufo’s had gezien. Hij zei dat wanneer hij anderen, die er niet bij geweest waren, erover vertelde, zij hem niet geloofden. Ik vroeg hem hoe het voor hem voelde om de ufo’s ervaren te hebben en hij zei: “Ik voelde me heel warm.” Ik antwoordde: “Ah, de warmte van liefde.” Toen ik dit zei, zei hij: “Ja” en keek me zo diep in mijn ogen (voor zo’n verlegen kleine jongen) dat ik me afvroeg of hij misschien een Meester was, vooral omdat hij zei dat hij in Mexico woonde en Maitreya daar nu is.
F.O., Emeryville (Californië, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de “jongen” de Meester Jezus was en zijn moeder Maitreya.

Spreek je uit!
Bij verschillende gelegenheden hebben we bij ons huis in Samnanger, buiten Bergen, ufo’s gezien. Recentelijk gebeurde en gebeurt het geregeld dat er ’s morgens na deze waarnemingen zwarte helikopters zonder merktekens verschijnen en boven ons huis en omgeving cirkelen. We vermoeden dat een eenheid van de militaire inlichtingendienst hier achter zit.
Op 11 juli 2011 liep ik naar de uitgang van de drogisterij in het centrum van Bergen. Tot mijn verbazing stond er een man in de deuropening die me verhinderde naar buiten te gaan; hij hield een winkelwagen vast met zijn bezittingen erin. Het vreemde was dat hij er precies zo uitzag als de Zweedse zwerver met lang, onverzorgd krulhaar die ik verscheidene malen in de stad had gezien. Ik wist eigenlijk zeker dat hij het was. Maar het vreemde was dat hij er ondanks zijn vieze en armoedige uiterlijk heel schoon uitzag. Hij bleek niet te stinken, maar had een aangename pepermuntgeur om hem heen. Hij had stralende, blauwe ogen en onmiddellijk trof mij de gedachte: ‘Deze ogen zullen me hier vastnagelen’. Toen raakte hij zachtjes mijn arm aan, keek me recht aan en begon met duidelijke, nogal lage stem een gesprek in het Zweeds: “Staan jullie onder bewaking van de regering?” “Ja, ja,” zei ik nogal aarzelend. Instinctief voelde ik dat deze man te vertrouwen was. Toen vroeg hij: “Wie zijn de werkelijke bestuurders van dit land, zijn het de politie en het leger of zijn het de politici?” Ik was verbijsterd en eerst niet in staat te spreken. Toen antwoordde ik: “Het zijn de politie en het leger, je hoeft alleen maar te kijken naar wat er tegenwoordig in de VS aan de hand is.” (Ik dacht met name aan de 30 mensen die in een park daklozen te eten gaven en gearresteerd werden omdat ze zich op verboden terrein begaven, en de wet die hier in Noorwegen net is aangenomen op grond waarvan de regering alle elektronische communicatie in beslag kan nemen.) Ik vertelde hem toen over onze ufo-waarnemingen en het verhaal van de zwarte helikopters die ons lastig vielen. Het was alsof hij het al wist en ik niet veel hoefde te zeggen. Hij knikte en leek in te stemmen met wat ik zei.
Tijdens ons gesprek begon ik me af te vragen of we niet ergens anders moesten gaan staan, aangezien we de hele ingang blokkeerden. Vreemd genoeg konden mensen er heel gemakkelijk langs, ook al was de ingang heel nauw, en niemand leek iets op te merken. Het was alsof ik de enige was die hem zag. Toen vervolgde hij: “Weet je, de wereld wordt geregeerd door de rijken en die zijn de baas van de politie en het leger. Toen lachte hij en zei: “Ik heb zo hard geschreeuwd dat mijn stem zwakker wordt. Nu moet jij voor mij schreeuwen! Je weet dat er niet veel tijd meer is.” Voor we uit elkaar gingen zei ik: “Zorg goed voor jezelf,” en toen streelde ik hem zacht over zijn wang. Hij lachte met een vriendelijke, geruststellende blik in zijn ogen en we gingen ieder ons weegs. Terwijl ik wegliep giechelde ik bijna van binnen toen ik mezelf betrapte op de gedachte ‘Heb ik net met Jezus gesproken?”
1) Was dit een manifestatie van de Meester Jezus of Maitreya waarbij de echte zwerver als model werd gebruikt? 2) Zijn verwijzing naar de tijd die zo kort is, heeft dat te maken met het feit dat overal ter wereld burgerrechten ingeperkt lijken te worden of zelfs afgenomen en dat we ons hiertegen moeten verzetten voor het te laat is?
A.N., Noorwegen.
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat 1) de man de Meester Jezus was. 2) Ja.

Hartelijk welkom
Toen ik op 12 juli 2011 Benjamin Creme’s lezing in Friends house in Londen bijwoonde, maakte Benjamin Creme bekend dat Maitreya zich onder de aanwezigen bevond. Aangezien ik op de eerste rij zat was het moeilijk om rond te kijken. Na de lezing, toen bijna iedereen al weg was, liep een goedgeklede man met een normaal postuur en een donkere huidskleur langs mij en lachte op een buitengewoon aardige manier naar me. Zou u kunnen zeggen of deze man Maitreya was? En ik wil er graag aan toevoegen dat het bijzonder fijn was om de heer Creme weer een lezing te zien geven.
S.C., Atlanta (CA, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt, ja, de man was inderdaad Maitreya.

De kracht van liefde
Ik was op donderdag 30 juni 2011 omstreeks 12.30 uur in een bakkerij in de stad Bingley in West-Yorkshire. Voor me in de rij stond een wandelwagentje met een jongetje van ongeveer 18 maanden met blond haar. Zijn vader werd geholpen aan de toonbank.
Ik lachte naar de peuter zoals ik vaak doe bij kleine kinderen en zijn reactie was heel verbazingwekkend. De glimlach waarmee hij de mijne beantwoordde kon met niets vergeleken worden wat ik ooit eerder had meegemaakt. Het was alsof de krachtigste liefde die ik ooit had ervaren van hem naar mij uitstraalde. Dit was zo krachtig dat ik binnen enkele seconden merkte dat er tranen langs mijn gezicht liepen. En ik was volkomen overweldigd. Om dit in een context te plaatsen, ik ben een doorgewinterde 58-jarige journalist en ex-oorlogsverslaggever, en niet geneigd tot dergelijke emoties. Maar bij deze gelegenheid lijkt er iets bijzonders gebeurd te zijn.
Kunt u iets over deze gebeurtenis zeggen of een verklaring geven?
T.W., Bingley (W. Yorkshire, VK).
Benjamin Creme’s Meester zegt dat het ‘kind’ de Meester Jezus was. Zijn ‘vader’ was een discipel van de Meester Jezus.

Alles gezien?
Op 22 mei 2011 was ik ’s middags in de achtertuin en keek naar de lucht. Ik dacht bij mezelf: “Zou het niet geweldig zijn als ik opnieuw Maitreya’s ‘ster’ of een ander ruimteschip zou zien?” Toen dacht ik: “Nou ja, ik heb ze al vaak gezien; ik heb de hoop al die zij mensen brengen, dus het heeft geen zin dat ik die ruimteschepen nog eens zie. In ieder geval heb ik ze zo vaak gezien dat ik niet denk dat ik nog onder de indruk zou zijn.” Toen gebeurde er iets verbazingwekkends: ik keek naar twee gebouwtjes die dicht bij mijn huis staan, toen daar achter een fel stralend voorwerp begon te cirkelen. Het voorwerp straalde veel verschillende kleuren uit, van rood naar blauw en soms geel. Het begon ook gekke manoeuvres bij de gebouwtjes te maken, rechtsom kerend en lussen makend. Het voorwerp was volkomen geluidloos, maakte geen enkel geluid, wat volgens mij onmogelijk is voor een vliegtuig of helikopter, en de manoeuvres waren zeker voor geen van beide mogelijk. Ik rende naar binnen voor een fototoestel om wat foto’s te maken, maar jammer genoeg zat er geen batterij in en toen ik terugkwam in de achtertuin was het voorwerp verdwenen. Kunt u zeggen of het voorwerp een ruimteschip was?
T.SA., São Paulo (Brazilië).
Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het voorwerp een ruimteschip van Mars was.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.