Tekenen van de tijd – december 2017

Wereldwijd lichtverschijnselen

“Geleidelijk aan zullen velen, zo mogen we aannemen, Maitreya gaan zien als Degene die door alle religieuze groepen onder verschillende namen wordt verwacht, en Hem zo noemen. Sommigen zullen zeggen: “Hij moet de Mahdi zijn,” terwijl anderen zullen beweren: “Krishna is weergekeerd, de wet is vervuld!” Weer anderen zullen vermoeden: “Hij is toch zeker de Messias, die eindelijk gekomen is,” terwijl nog weer anderen Hem als de Christus of Maitreya Boeddha zien. Allen zullen Hem zien als de door hen Verwachte, die hun hoop vervult en gekomen is om hun noden te lenigen.

Maitreya zal deze beweringen bevestigen noch ontkennen en ook Zijn werkers die denken dat zij Hem herkend hebben, behoren zich er niet over uit te spreken. Pas op Verklaringsdag zal Maitreya Zijn ware identiteit en status bevestigen.” (Benjamin Creme’s Meester, ‘Een glorieuze onderneming’, januari 2010)

Gezien de recente dramatische gebeurtenissen in verband met de Noord-Koreaanse rakettesten dankte ik de Ruimtebroeders voor hun werk van opdweilen van radioactieve straling ten behoeve van ons. Ik was van plan naar Trouville (Normandië, Frankrijk) te gaan en voordat ik vertrok hoopte ik op mooie zonsondergangen en meer! Op de avond van 3 september 2017 keek ik om 10 over acht uit mijn raam. Het was voor mij geen verrassing dat de zonsondergang voortreffelijk was en ik keek er ongeveer 20 minuten naar en nam wat foto’s. Bij het bekijken van de laatste foto van deze reeks (boven) voelde ik een sterke energie die mij tot tranen toe bewoog. Ik dacht erover de bijgesloten foto’s op te sturen, hoewel ik weet dat ik de heer Creme niet langer kan vragen om zijn Meester om bevestiging te vragen. Die nacht zag ik Benjamin Creme in een droom. Hij keek mij strak aan, vroeg mij iets en zei dan: “Tot ziens”, terwijl hij gedag zwaaide.

J.M., Parijs (Frankrijk).

Eind april 2017 verscheen er boven de stad Manizales (Colombia) een heldere lichtstraal. De figuur werd op de berg Sancancio gezien een week na een aardverschuiving van modder die het gebied verwoestte. Voor de lokale bevolking was de figuur in de lucht een teken van troost. Dit vreemde wolkverschijnsel werd door Marya de Jesús op video gezet, die zei: “Jezus Christus bezocht onze Colombiaanse stad, hij kalmeerde de lucht en er werd naar geluisterd. God zegent ons en glorie aan de Heer en Koning van het Universum.” (Bron: dailymail.co.uk)

“Pad naar de hemel” op foto van verkeersongeval
Op een foto die op 25 april 2017 werd genomen op de plaats van een fataal auto-ongeluk in Gainesville (Georgia, VS) is een lichtstraal te zien tussen het wrak en de lucht. In de lichtstraal zijn twee kleine bollen zichtbaar. Anisa Gannon nam de foto op weg naar haar werk toen ze dicht bij het ongeluk in het verkeer vastzat. Bij het zien van de foto zei haar tante Tara Noble: “O jeetje. Het is een pad naar de hemel.” Noble nam contact op met de familie van de slachtoffers van het ongeluk en gaf hun de foto. Op de vraag of ze dacht dat het lichteffect een schittering van de voorruit was, zei Noble: “Ik geloof niet in toevallen, vooral de twee ‘lichten’ binnen dat grotere licht.” Het bracht de familie vrede, of het nu een schittering is of niet. Het is eigenlijk onbeschrijflijk en het ziet eruit alsof ze vertrekken.” (Bron: today.com, people.com)

In 1472 schilderde Carlo Crivelli een paneel met de beeltenis van St. Jacobus dat nu in het Museum of Art in New York hangt. Daar werd het gefotografeerd door Betty Grossman uit Den Haag. Jacobus is de patroonheilige van pelgrims. Hij voegde zich bij Jezus in gebed voordat deze werd gearresteerd. Bij het ontwikkelen van de foto was een lichtzegening te zien waarvan Benjamin Creme’s Meester verklaarde dat deze van Maitreya kwam.

Lichtzegening op een foto van B.M. uit Venezuela, genomen door F.R. (Ohio, VS) toen ze in juli 2001 de Zomerschool van de Theosofische Vereniging in Wheaton (Illinois, VS) volgden. Benjamin Creme’s Meester bevestigde dat het een zegening was van de Meester Jezus.

Het Zonne- en Heliosfeerobservatorium (SOHO) is een internationaal project waarin het Europese Ruimte Agentschap en NASA samenwerken om de zon vanuit zijn diepste kern tot de buitenste corona, evenals de zonnewind, te bestuderen. Op deze foto, die op 29 augustus 1997 werd gemaakt, twee jaar na de lancering van SOHO in 1995, is een verscheidenheid aan voorwerpen te zien, waaronder enkele op deva’s gelijkende figuren. Deze foto kwam pas onlangs onder onze aandacht en wij publiceren hem hier omdat hij mogelijk interessant is voor de lezer.

Afbeelding Maria op smartphone

Ergens in 2015 nam een politieagent uit New York, die een moeilijke periode achter de rug had, met zijn smartphone wat foto’s van hemzelf en zijn familie. Toen hij de foto’s op zijn telefoon wilde bekijken waren ze allemaal verdwenen op één na, die hij niet herkende en waarvan hij zich ook niet herinnerde die genomen te hebben. In een gsm-winkel werd bevestigd dat er geen aanwijzing was dat de foto was overgezet of naar hem was opgestuurd. De foto moest met zijn telefoon gemaakt zijn. Toen het verhaal pastoor Patrick Longalong uit Brooklyn bereikte, plaatste die het op zijn Facebook-pagina en nam hij contact op met diaken Greg Kandra. Die herkende het beeld onmiddellijk en plaatste het verhaal op zijn website waar hij schrijft: “Het is Nuestra Señora de la Leche (Onze Lieve Vrouw van de Melk), wat de oudste Mariakapel in de VS is. Het is alsof de foto door iemand genomen is die in die kapel in St. Augustine (Florida, VS) geweest is. Maar de eigenaar van de smartphone is daar blijkbaar nooit geweest.” (Bron: aleteia.org/blogs/deacon-greg-kandra/the-mystery-of-mary)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.