Tekenen van de tijd – maart 2018

Lichtverschijnselen wereldwijd

Zegening van de Meester Jezus op een foto van R.Y. (in witte jas) als student in Europa, november 1987.

Lichtzegening van Maitreya op een foto van Y.N., Nishi (Tokio, Japan), 31 december 2005. Foto gemaakt door R.D.

Lichtzegening van de Meester Jezus op een foto die in 2005 werd genomen door Y.S. in de stad Min (Gifu, Japan).

Foto van R.D., Nishi (Tokio, Japan), laat een lichtzegening van de Meester Jezus zien. Op 31 december 2005 gemaakt door Y.N.

Zweetdruppels op beeltenis van Jezus in Sri Lanka
Op het voorhoofd van een beeltenis van Jezus in een Sri Lankaanse kerk zijn op wonderbaarlijke wijze zweetdruppeltjes verschenen. Volgens Sanjeev Mendis, pastoor van de H. Annakerk in de stad Wattala waar het wonder gebeurt, komen er sinds oktober 2017 druppeltjes uit de afbeelding.
Katholieke priesters die 12 jaar geleden uit India terugkeerden, hadden verscheidene exemplaren van de afbeelding uitgedeeld onder katholieke gelovigen in de regio Wattala. De druppeltjes begonnen te verschijnen op een van de foto’s, die bij Niromi Amarasinghe thuis stond. De foto werd naar de kerk gebracht toen de wonderbaarlijke gebeurtenis voortduurde en sindsdien trekken menigten naar de H. Annakerk om getuige te zijn van het wonder.
Toen zij de druppeltjes voor het eerst uit het voorhoofd op de afbeelding zag verschijnen, was Amarasinghe in gebed bij de foto: “Ik kon mijn ogen niet geloven… Het was wonderbaarlijk. Mijn geloof in de Heer is verdiept… We hadden gezinsproblemen en die zijn alle langzamerhand tot rust gekomen sinds het wonder begon plaats te vinden. Sindsdien heb ik wat vreemde gevoelens die moeilijk zijn uit te leggen. Ik voel dat Christus leeft,” zei ze.
Een ooggetuige, Shirani Nirmala, zegt dat het een symbool is om aan te geven dat Jezus onder ons is. Mevrouw Pinto, een andere ooggetuige, meent: “Als we de werkelijkheid begrijpen dat Jezus ons vraagt ons leven te veranderen, zullen we door Gods genade in staat zijn een echte innerlijke transformatie te ervaren.” (Bron: dailymirror.lk)

Op 10 januari 2018 maakte een draaiende camera op het Internationale Ruimtestation (ISS) opnamen van een stralend voorwerp op afstand dat van vorm en kleuren veranderde. (Bronnen: ufosightings daily.com; YouTube: Of Sound Mind and Body)

VS – Op 13 januari zagen drie ooggetuigen in Yorba Linda (Californië) een groot en helder flitsend bolvormig voorwerp aan de avondhemel. Een van de ooggetuigen maakte een video-opname van het voorwerp en zei dat “het zweefde als een helikopter… maar te laag stond, teveel en te helder licht uitstraalde voor een helikopter.” Na enkele minuten “ging het uit”, aldus de ooggetuige. (Bron: mufon.com)

Brazilië – Op 28 november 2017 filmde een ooggetuige in Santos (Brazilië) een voorwerp met meerdere lichten dat in de lucht boven de stad zweefde. Het voorwerp bewoog heen en weer, en vloog vervolgens met ongelooflijke snelheid weg. (Bron: YouTube: mavi 777)

VS – Op 12 januari 2018 fotografeerde een ooggetuige bij Orlando (Florida) een vliegend schijfvormig voorwerp dat een rechthoekig raam leek te hebben. (Bron: exopolitics.org)

NASA – Op 19 januari 2018 fotografeerde het Zonne- en Heliosfeerobservatorium (SOHO) een reusachtig gestructureerd voorwerp nabij de zon. (Bronnen: sohowww. nascom.nasa.gov. YouTube: TheWatcher252)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.