Tekenen van de tijd – april 2018

-een kleine selectie uit het maandblad-

Beeltenis Maria verschijnt op muur in Argentinië

Op een muur van het militair hospitaal in Cordoba (Argentinië) is een beeltenis van Maria verschenen. Het herkenbare silhouet werd voor het eerst op 11 februari 2018 opgemerkt. “Het was werkelijk een enorme verrassing, heel motiverend,” aldus commandeur Peralta, directeur van het hospitaal. Hij noemde het “een manifestatie van de Moeder van God”. Vanuit het hospitaal is officieel geregeld dat familieleden van de patiënten die dit wensen, toegang tot de beeltenis hebben om te bidden.
Dokter Felipe Urca, een gepensioneerd arts van het hospitaal, maakte als eerste melding van de manifestatie. Zoals hij op zijn Facebook-pagina schreef: “Op de gang bij kamer 7 waar een ernstig ziek familielid van haar lag, was een dame op 11 februari bij het krieken van de dag, aan het bidden… Plotseling begon zich op de muur boven de radiator een beeltenis af te tekenen die steeds duidelijker werd.
“Ik wil benadrukken dat de radiator al maandenlang buiten gebruik is omdat het zomer is en de dagen heel warm zijn. De afbeelding was er niet eerder; dat is nog het schokkendste. Bij wijze van proef hebben sommige mensen geprobeerd de figuur met alcohol te verwijderen, maar dat lukte in het geheel niet. Van opzij lijkt het alsof het hier en daar een reliëf is, als een gloed. De gelaatstrekken zijn die van Onze Vrouwe van Lourdes, met de handen samengevouwen in gebed… “De verklaringen of interpretaties zullen door de kerkelijke autoriteit gegeven worden. Nu moeten we eenvoudig spreken van een manifestatie van de Madonna in haar tijd, die wil laten zien dat ze dicht bij de zieken is, bij hen die lijden, bij hen die haar aanroepen… als een Moeder die van ons allemaal is.” (Bronnen: thefortean.com, mysticpost.com, jornadaonline.com, capitanbado.com)

Christusbeeld van sneeuw

Toen pastoor Franck Javary, van de parochie van Bagneux (Hauts-de Seine, Frankrijk) op een ochtend het huis verliet deed hij een verbazingwekkende ontdekking op de motorkap van zijn auto, waar hij een borstbeeld van de Christus zag dat in sneeuw gemodelleerd was. Bij het delen van de foto’s op de sociale media voorzag de priester het met humor van commentaar: “Wonder in Bagneux: Jezus verschijnt op de motorkap van mijn Clio… ik durf ineens niet meer auto te rijden.” (Bron: famillechretienne.fr)

Oud-regeringsfunctionaris VS roept Pentagon op UFO’s te onderzoeken
Op een opiniepagina van de Washington Post in maart 2018 roept een voormalig hooggeplaatste Amerikaanse regeringsfunctionaris van het ministerie van Defensie de Amerikaanse militaire inlichtingengemeenschap op onderzoek te doen naar het ufoverschijnsel. In zijn oproep, hoofdzakelijk uit veiligheidsredenen ingegeven, verwees Christopher Mellon, die als plaatsvervangend staatssecretaris voor inlichtingenzaken in twee Amerikaanse regeringen diende, naar recentelijk vrijgegeven video’s waarin Amerikaanse legervliegtuigen ongeïdentificeerde voorwerpen treffen, evenals naar talrijke incidenten in de afgelopen jaren. Mellon publiceerde ook een video van een voorheen geheimgehouden waarneming van een ufo door de Amerikaanse marine in 2015 buiten de Amerikaanse oostkust.
“De video’s, samen met de waarnemingen van piloten en radaroperators, lijken bewijs te leveren van het bestaan van luchtvaartuigen die verregaand superieur zijn aan alles wat de VS of hun bondgenoten bezitten,” schreef Mellon. Ondanks het groeiend bewijs, zei Mellon dat “militaire departementen en agentschappen zulke incidenten afdoen als geïsoleerde gebeurtenissen in plaats van ze te zien als onderdeel van een patroon dat serieuze aandacht en onderzoek vereist.” Een collega van Mellon, Luis Elizondo, die een programma van de geheime dienst van het Pentagon leidde dat bewijs onderzocht van “afwijkende” vaartuigen, nam afgelopen herfst ontslag uit protest tegen het gebrek aan belangstelling van regeringswege voor de toenemende hoeveelheid aan ufogegevens.
Mellon besluit: “Op een jaarlijks budget van de inlichtingendienst van ruwweg 50 miljard Amerikaanse dollar is geld het probleem niet. De bestaande middelen zouden gemakkelijk dekken wat er nodig is om de incidenten te onderzoeken. Waar het vooral aan ontbreekt is de erkenning dat deze kwestie een serieuze inventarisatie en analyse rechtvaardigt…
“…de implicaties van deze incidenten voor de nationale veiligheid zijn zorgwekkend – maar de wetenschappelijke mogelijkheden zijn adembenemend. Wie weet welke risico’s we mogelijk vermijden of wat we ontdekken indien we de data volgen? We kunnen ons het niet permitteren om onze ogen af te wenden, gegeven het risico van strategische verrassing. De toekomst behoort niet alleen aan hen die fysiek moedig, maar ook aan hen die intellectueel alert zijn.” (Bron: washingtonpost.com)

Boven: Foto van de Singener Berg in Duitsland. Een kind zag een ‘engel’ boven de berg. Ingezonden in 2006 door U.G.-K.. Benjamin Creme’s Meester bevestigde dat de ‘engel’ een kruis is (het gelijkarmige Kruis van Waterman) dat gemanifesteerd werd door Maitreya.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.