Tekenen van de tijd – mei 2018

Tekenen van de tijd – een beperkte selectie

“Zij die zoeken naar tekenen…”

Maitreya drukt Zijn stempel

Geachte redactie, Ik werk in het postkantoor en op vrijdag 6 april 2018 moest ik een tamelijk groot pakket van de ene plek naar ergens anders verplaatsen. Er zaten wat zwarte tekens op het pakket die niets anders voorstelden dan wat zwarte strepen. Toen ik het pakket neergezet had en naar mijn werkplek terugging, zag mijn collega dat ik een sierlijke ‘M’ op mijn overhemd had. Hij bevond zich op mijn borst, aan de rechterzijde, dicht bij het geestelijk hartcentrum! Er zijn mensen die zeggen dat ze denken dat het een ‘teken’ van Maitreya kan zijn. PS: Na de avond daarop in het restaurant (zie de brief ‘Bevestiging’ in Lezers schrijven) ben ook ik ervan overtuigd dat het meer is dan het lijkt! RS., Burnaby (BC, Canada).

Leerlingen van de openbare Brahmana Palli-school nabij Sai Baba’s ashram in Puttaparthi (India), in maart 2006. Foto genomen door D.M. tijdens een bezoek dat zij en vrienden aan de school brachten, waarbij cadeaus aan de kinderen werden gegeven en zij hun kamers aan de bezoekers lieten zien.

Op 13 maart 2018 fotografeerde een ooggetuige bij Engelpunt in Jacksonville (Florida, VS) tijdens zonsopkomst een engelachtige figuur van licht in de lucht. (Bron: ufosightingsdaily.com; YouTube: MRMBB333)

Op 10 februari 2018 fotografeerde NASA’s Zon- en Heliosfeerobservatorium nabij de zon een reusachtig gevleugeld voorwerp. (Bron: ufosightingsdaily.com)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.