Tekenen van de tijd – oktober 2011

De bundeling van de Krachten van Licht

Massale UFO-waarnemingen
In het artikel ‘De Bundeling van de Krachten van Licht’ (Share International nr.2, maart 2007) voorspelde Benjamin Creme’s Meester een enorme toename in ufo-activiteit, zodanig dat het verschijnsel “moeilijk te ontkennen” zal zijn. Hij legde uit: “[Deze berichten] zullen ook gaan over waarnemingen, in ongekende aantallen, van ruimtevaartuigen van onze naburige planeten, voornamelijk van Mars en Venus. Deze verhoogde activiteit boven uitgestrekte gebieden van de Aarde zal alles te boven gaan wat ooit gezien is… Het denken van mensen zal verbijsterd en verbaasd zijn door deze wonderen, en dit zal hen tot diep nadenken stemmen.”
Dit jaar, 2011, heeft een toename in het aantal ufo-meldingen van overal ter wereld gezien, waaronder sommige buitengewone massale waarnemingen. De media berichten serieuzer over dit verschijnsel en veel regeringen geven geleidelijk hun geheime ufo-documenten vrij. Nu ook het grote publiek massaal video’s kan opnemen met mobiele telefoons en videocamera’s, lopen gewone mensen voorop bij het filmen en op Internet plaatsen van ufo-waarnemingen. Deze nieuwe ontwikkeling geeft mensen de mogelijkheid om hun opnamen met een groot publiek te delen en moedigt andere mediakanalen aan om de waarnemingen te melden en te onderzoeken.
Bijgaande massale waarnemingen van ufo’s werden uit alle vier de windrichtingen gemeld in een periode van slechts twee weken in augustus 2011:

Sacramento (Californië, VS)
Terwijl YouTube-gebruiker ‘njorgensen1154’ op 13 augustus 2011 in zijn zwembad zat, zag hij rond 7 uur ’s avonds plaatselijke tijd boven Carmichael, bij Sacramento, heel hoog in de lucht duizenden lichtbollen vliegen, richting het noorden.
“Ze varieerden – toen ik ze net zag – in kleur van wit, oranje en rood en nu zijn ze nagenoeg wit,” zo vertelt hij in zijn videoverslag. Hij filmt en beschrijft de beweging van individuele voorwerpen tussen de enorme massa ufo’s: “Ze vormen steeds groepen en gaan weer uit elkaar en veranderen van formatie… Waarom zouden ballonnen zich ordenen in formaties? Ze maken V-formaties, gaan uit elkaar, veranderen van richting… Ik denk dat de grotere ze coördineren. Ik kan het niet uitleggen. Ik bedoel, waarom groeperen ze zich in driehoeksformaties en vormen dan weer een lijn en gaan weer uit elkaar, dan trekken ze zich terug en verspreiden zich weer. Je kunt me niet vertellen dat het gewoon de lucht is die ze toevallig in een nieuwe formatie of driehoeksformatie blaast.” (Bron: YouTube: njorgensen1154)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘witte bollen’ ruimtevaartuigen waren van Mars en Venus.)

Daejeon (Zuid-Korea)
Op de avond van 11 augustus 2011 zagen honderden ooggetuigen een vloot heldere lichten die zich boven een woonwijk van de stad Daejeon langzaam in noordoostelijke richting door de lucht verplaatsten. Het Koreaanse tv-kanaal MBC zond de waarneming in het nieuwsbulletin uit met interviews van ooggetuigen en opnamen van de vele fotocamera’s en video’s waarmee de gebeurtenis was vastgelegd. Kijkers beschreven talloze zeer heldere voorwerpen die zich in formatie in noordoostelijke richting voortbewogen. “Ik zag in de lucht wat heldere dingen aan de buitenrand van wolken, wat ik erg interessant vond. Maar na 30 minuten begonnen ze zich te bewegen,” vertelde een ooggetuige. “Er waren ongeveer 20 voorwerpen in de lucht.”
In de nieuwsuitzending van MBC zat ook professor Maeng Seong-ryeol, hoogleraar aan de Universiteit van Woosuk en voorzitter van het Koreaanse UFO-onderzoekscentrum, die zei dat het waarschijnlijk voor de eerste keer was dat dit soort heldere zich bewegende ufo’s in Korea op video waren opgenomen. “Gezien de helderheid van de voorwerpen die op een mobiele telefoon zijn opgenomen, zijn het hoogstwaarschijnlijk waarnemingen van ufo’s, zei ufo-onderzoeker Seo Jonghan. “Het is vrijwel onmogelijk dat lantaarns bij avond zo helder zijn, zoals sommige mensen veronderstellen.” Een telefoontje naar de nieuwsbalie van een woordvoerder van de Koreaanse Luchtmacht bevestigde dat er rond die tijd geen vluchten waren geweest en dat er niets op de radar was waargenomen.
De commentator van MBC voegde eraan toe dat uitvergrotingen van de voorwerpen bevestigden dat ze onregelmatige flitspatronen uitzonden, alsof ze ronddraaiden. “Gelet op de vaste formatie en frequente veranderingen in vliegafstand, onderscheidden de karakteristieken zich van conventionele vliegtuigen.” De commentator vervolgde: “De analyses suggereren dat de voorwerpen naar alle waarschijnlijkheid ufo’s zijn.” (Bron: examiner.com; YouTube: UFOglobalRC)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het ruimtevaartuigen van Mars waren.)

St. Petersburg (Rusland)
Op de avond van 20 augustus 2011, rond 22.45 uur, werden talloze ufo’s boven St. Petersburg waargenomen. Veel mensen op straat zagen de talloze helder flikkerende bollen boven hun hoofden langzaam door de nachtelijke hemel voorbijgaan. Ten minste één getuige kon het voorval op video vastleggen. De ufo-waarneming, die verscheidene minuten duurde, vond plaats boven de Kazan-kathedraal van de Russisch-Orthodoxe kerk, ook bekend als de kathedraal van Onze Vrouwe van Kazan. (De Vrouwe van Kazan is waarschijnlijk de meest aanbeden icoon in Rusland). (Bron: YouTube: uforelease)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het ruimtevaartuigen waren van Mars.)

San José (Costa Rica)
Een groep medische en juridische professionals woonde tijdens een weekend een openluchtactiviteit bij, toen zij op 27 augustus 2011 rond 8 uur ’s avonds een groep lichten zagen die de avondhemel boven Moravië aan de oostkant van San José doorkruiste.
De lichten – ongeveer 20 in totaal – waren zo’n 5 tot 10 minuten zichtbaar en bewogen zich van oost naar west voort, soms met tussenpozen stationair of flitsend met lichten, soms ronddraaiend.
Onder de tien ooggetuigen bij het Platanares de Moravia evenement bevonden zich Marco Vargas, directeur van de trauma-afdeling van het Nationale Kinderziekenhuis van Costa Rica, artsen, andere deskundigen en vertegenwoordigers van de Organismo de Investigación Judicial (Gerechtelijk Onderzoek). Eerst dachten ze dat ze helikopters zagen, maar een telefoontje naar de luchtverkeersleiding van de internationale luchthaven Tobias Bolaños in Pavas sloot vliegtuigactiviteit uit.
Het schouwspel werd op film opgenomen door ooggetuige Alexis Astúa en uitgezonden door het nieuwsprogramma Telenoticias van het plaatselijke tv-kanaal 7. (Bron: insidecostarica.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het ruimtevaartuigen waren van Mars.)

Chinese piloten zien 90 km lange UFO
Chinese piloten rapporteerden een waarneming van een ufo boven Shanghai die honderden keren groter was dan de maan (gezien vanaf de aarde). De ufo was zo groot dat hij gelijktijdig in Shanghai en Beijing werd gezien.
De “kolossale ongeïdentificeerde gloeiende bol” werd het eerst op 20 augustus 2011 rond 21.00 uur boven Shanghai waargenomen door een piloot van de Chinese burgerluchtvaart, op de lijnvlucht CZ655 van China Southern Airlines van Shanghai naar Changchun.
De piloot berichtte over het incident via de Chinese blogsite Sina Weibo en beschreef het als een schokkende ervaring.
“De omvang van [het voorwerp] nam toe van klein naar groot en was bolvormig. Het was honderden keren groter dan de maan en leek een middellijn van meer dan 90 kilometer te hebben.” De piloot beschreef dat de ufo geleidelijk aan verdween nadat hij ongeveer 20 minuten boven Shanghai had gezweefd.
Volgens de luchtverkeersleiding voor oost-China ontving hun afdeling diezelfde dag soortgelijke meldingen van vele andere piloten.
Het nieuwsagentschap Xinhua berichtte dat verscheidene amateurastronomen meldden dat zij op ongeveer 1500 kilometer ten noorden van Shanghai tijdens een nachtelijke sterrenwake rond dezelfde tijd een op een “koepel lijkend voorwerp” boven de buitenwijken van Beijing hadden waargenomen.
Ma Jing, ingenieur bij de nationale sterrenwacht, vertelde aan het dagblad Shanghai Daily dat hij een reeks foto’s had genomen die lieten zien hoe het voorwerp als een “in omvang toenemende ronde witte wolk” vanuit het westen opsteeg, maar dat het voorwerp enige minuten later verdween.
Volgens een deskundige van het UFO-onderzoekscentrum van Shanghai zou de ufo een fragment van een satelliet kunnen zijn die twee dagen eerder door Rusland werd gelanceerd. De Chinese nieuwsdienst berichtte dat een Russische communicatiesatelliet, de Express-AM4, in de ochtend van 18 augustus na het opstijgen was verdwenen. (Bron: CNN)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat de reusachtige ufo een moederschip van Mars was.)

UFO-waarneming in Shanghai
Op 23 augustus 2011 werd een ufo die bij de beroemde televisietoren in Shanghai (China) verscheen, gezien en gefotografeerd door de directeur van een bekende Chinese winkelwebsite. Op haar blog schreef ze: “Ik heb Shanghai ontelbare keren bezocht, maar dit is de eerste keer dat ik dit verbazingwekkende vaartuig heb gezien.” Ze was er 100 procent zeker van dat het geen helikopter was. Zij verwees vervolgens naar de piloot van China Southern Airlines, die in zijn blog schreef dat hij met een vliegtuig van de stad Guangzhou naar Shanghai vloog om 9 uur ’s avonds op een hoogte van 10 km, toen hij plotseling een enorm ruimtevaartuig zag (zie voorgaande bericht). Hij was geschokt en meldde de situatie aan de verkeerscontrole die, tot zijn verbazing, vertelde dat ze al van 20 andere vliegtuigen gelijksoortige meldingen hadden ontvangen. (Bron: weibo.com)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een ruimtevaartuig van Mars was.)

UFO veroorzaakt sluiting van Chinese luchthaven
Vluchten werden vertraagd en vliegtuigen omgeleid weg van de internationale luchthaven Jiangbei in de stad Chongqing, toen er op 17 augustus 2011 een ongeïdentificeerd voorwerp hoog overheen zweefde. De ufo verdween na 50 minuten, waarna de vluchten op de drukke luchthaven hervat werden. De Shanghai Daily, het in New York gevestigde Chineestalige televisiestation NTDTV en Fox News besteedden alle aandacht aan de filmbeelden en meldingen van het incident. (Bron: foxnews.com; YouTube: The2012soon)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimteschip van Mars was.)

UFO als vuurbal boven Peru
Op 25 april 2011 werd omstreeks 2 uur ’s middags een vuurbal gefilmd die zich langs de hemel boven Cuzco (Peru) voortbewoog. De allereerste nieuwsberichten van Sky News (VK) noemden het voorwerp een ufo, maar later werd het een meteoor genoemd. Een aantal kijkers heeft er echter op gewezen dat meteoren zich veel sneller voortbewegen. Eén kijker zei: “Als amateursterrenkundige kijk ik elk jaar naar meteoorregens en meestal verplaatsen ze zich zo snel (duizenden kilometers per uur) dat je geluk hebt als je van eentje een glimp opvangt. Deze beweegt zich zo langzaam dat het onmogelijk een meteoor kan zijn.” Hij  wees er ook op dat de meteoren die vastgelegd en op YouTube geplaatst zijn “in het gunstigste geval nauwelijks 3 seconden in de lucht zijn”. (Bron: examiner.com; YouTube: UFOglobalIRCI)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de ‘vuurbal’ een groot moederschip van Mars was.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.