Tekenen van de tijd – juni 2018

De “tekenen van de tijd” die we hier presenteren zijn in het verleden door Benjamin Creme’s Meester bevestigd, lijken op soortgelijke “tekenen” die bevestigd werden of spreken voor zich. Veel verschijnselen zijn door ooggetuigen waargenomen, die ze als bevestiging van hun hoop en geloof beschouwen. We leggen ze de lezer ter overweging voor.

Wenend Mariabeeld in Mexico

Een Mariabeeld in een woonhuis in Mexico scheidt sinds februari 2018 olie af.
“Elke dag zit ze onder de olie,” vertelde Rosa Ramirez, over het wenende beeld in haar eenvoudige woning in Cuidad Juarez. Wat Ramirez als een wonder beschouwt, begon op een dag in februari 2018. “Die dag was ik erg ziek,” zei ze. “Ik had heel veel pijn… Ik voelde iets, dus ging ik naar de Maagd.” Ramirez was gediagnosticeerd met kanker dus bad ze dat haar ziekte weg zou gaan. “Ik merkte dat er een druppel olie op haar kin zat,” zei ze. Toen ik het aanraakte, merkte ik dat het naar rozen rook.” Eerst was er een druppel, toen begon Maria te wenen. Het gelaat en lichaam van het beeld scheiden nu olie af.
Ramirez zegt dat ze genezen is van kanker. Duizenden hebben haar huis bezocht om tot het Mariabeeld te bidden. Ramirez zegt dat vele bezoekers haar vertelden van genezingen van kanker en andere ziektes na het bidden bij het beeld.
“Ik denk dat veel mensen het geloof hebben verloren”, zei Ramirez, “en ik denk dat ze zegt ‘Ik ben hier, geloof in mij.’” (Bron: ktsm.com)

Maitreya’s ‘ster’?

In de nacht van 5 maart 2018, vlak voor middernacht, zagen M.L. en haar dochter bij Santa Maria de Palautordera (provincie Barcelona, Spanje) een ongewoon licht in de lucht, dat zich vreemd gedroeg; het veranderde van kleur, pulseerde en verplaatste zich steeds. Zij namen verscheidene foto’s van het voorwerp. Foto ingezonden door M.L.

UFO boven luchthaven Mexico-stad

In de avond van 14 april 2018 zagen vier vliegtuigtechnici een stralend lensvormig voorwerp boven de internationale luchthaven van Mexico-stad vliegen, en een van hen nam er foto’s van [zie hierboven]. “Het straalde een intens wit licht uit,” rapporteerde technicus Alfonso Salazar. “De waarneming duurde zo’n 15 seconden voordat de ufo eenvoudigweg zijn licht dimde en een schaduw werd die zich door de lucht voortbewoog. Vijf minuten later vloog een ander voorwerp voorbij dat een fluctuerend wit licht projecteerde… Dit waren beslist ufo’s.” (Bron: Inexplicata.blogspot.tw)

 

Zegening van de Meester Jezus, bevestigd door Benjamin Creme’s Meester, op een foto van S.K. uit Kobe (Japan), bij de berg Maya, Kobe, op 12 april 2006. Juist voordat deze foto genomen werd, was de taxi waar zij en haar man in zaten betrokken bij een ongeluk. Zij allen werden gered door de Meester Jezus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto op 5 december 2006 genomen door E.T. uit Okinawa (Japan) in een trein van Kanazawa naar Wajima, toont een zegening van de Meester in Tokio, bevestigd door Benjamin Creme’s Meester.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.