Tekenen van de tijd – september 2018

Tekenen in overvloed

Jezus’ gelaat verschijnt op een muur In juni 2018 verscheen op een muur in de Franse stad Thionville een afbeelding die op het gelaat van Jezus lijkt. De afbeelding op een stuk muur tussen twee woonhuizen, werd voor het eerst door bewoner Bernard Peter gezien, terwijl hij uit het raam van zijn appartement keek. Eerst sprak Peter zijn twijfel uit over de mogelijk wonderbaarlijke herkomst van de afbeelding, maar zijn vrouw, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, had een andere reactie. “Toen ik haar vertelde wat ik zag”, vertelde Peter aan de Franse krant Le Republican Lorrain, “maakte zij de moeizame wandeling naar het raam en bij het zien van de afbeelding begon ze te huilen.” Hoewel de inwoners van de stad van mening verschillen over het ontstaan van de afbeelding, is ze volgens velen pas kortgeleden verschenen. Een gestage stroom bezoekers blijft naar de plek komen. (Bron: coasttocoastam.com; republican lorrain.fr)

Wonderen in ashram Swami Premananda duren voort Vibhuti (heilige as) gematerialiseerd op het beeld van Swami Premananda op 29 juli 2018 na het jaarlijkse Guru Purnimafeest in zijn ashram in Tamil Nadu (India). Sinds zijn dood in 2011 zijn er veel wonderen in Swami Premananda’s ashram gemanifesteerd. (Zie zijn necrologie, SI april 2011)

Graancirkelformaties 2018

Dit jaar zijn weer tientallen complexe graanpatronen verschenen in akkers over de hele wereld, met name in zuidwest Engeland. Wij drukken er hier enkele af.

Foto’s: Steve Alexander. Zie ook: temporarytemples.co.uk

Ackling Dyke, Dorset, 4 juni 2018

Kingweston, Somerset (VK), 14 juli 2018

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.