Tekenen van de tijd – oktober 2018

Engelachtige figuur in de lucht

 

Tijdens een vlucht van Washington DC naar Houston (Texas) op 14 mei 2017 nam AAsher Liles, een 7-jarige jongen met het syndroom van Down een foto door het raampje met de telefoon van zijn moeder. Toen ze later de foto’s bekeek zag ze een, in haar woorden “ongelooflijke afbeelding”. Aan de Houston Chronicle vertelde Kerri, AAshers moeder: “Ik geloof dat hij die dag zijn [bescherm] engel buiten het raam vastlegde om hem gerust te stellen bij een tamelijk onrustig opstijgen.” AAsher kreeg zijn naam “met een extra A om zijn extra chromosoom weer te geven” waarmee, zo voelt zijn moeder dat, hij “gezegend” was.

“AAsher heeft een zesde zintuig voor de problemen van anderen. Hij schijnt aangetrokken te worden door vreemde mensen die problemen hebben,” vertelde Kerri. “Wanneer hij iets ziet laat hij ons dat weten door te wijzen en met zijn armen te wieken als vleugels. Zo kwamen we erachter dat hij engelen kan zien die hem omringen.” (Bron: chron.com)

Foto genomen tijdens de lezing van Michiko Ishikawa in Yokohama (Japan) in november 2000. Benjamin Creme’s Meester had bevestigd dat de lichtkolommen zegeningen waren van de Meester Jezus.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.