Tekenen van de tijd – december 2018

Tekenen zullen de wereld overspoelen
Een lichtbundel schijnt op H.K., in een foto genomen op 6 oktober 2001 in Okinawa (Japan). Benjamin Creme’s Meester bevestigde dit als zegening van de Meester Jezus.

Foto genomen op 5 september 2005 toont een beeldhouwwerk van M.V. in een kerktuin in Les Cerqueux-sous-Passavant (Frankrijk). Benjamin Creme’s Meester bevestigde dat de lichtkolom een zegening van Maitreya was.

Porto Alegre, Brazilië – Op 15 oktober 2018 fotografeerde een ooggetuige vanuit de luchthaven in Porte Alegre een groot schijfvormig vliegend voorwerp in de lucht. (Bron: mufon.com)

Oregon, VS – Een vrouw in St. Helens (Oregon) nam in november 2018 op twee opeenvolgende avonden foto’s en video’s van kleurrijke pulserende lichten aan de avondhemel boven haar huis. Michelle Gabrielli zond haar foto’s en video’s naar een plaatselijk televisiestation, dat ze in twee van hun nieuwsuitzendingen uitzond. Gabrielli vertelde dat er ten minste 15 lichten in de lucht waren die zich in relatie tot elkaar voortbewogen en bij tijden afzonderlijk leken te vliegen en dan weer bij elkaar terugkwamen. “Ik weet niet wat ik die avond zag,” zei Gabrielli tegen een verslaggever van het plaatselijk televisiestation KOIN. “Voor mij is het een ongeïdentificeerd vliegend voorwerp… Het betekent slechts dat er iets in de lucht was dat wij daar niet geplaatst hebben.” (Bron: koin.com; coasttocoastam)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.