Tekenen van de tijd – Jan./feb. 2019

Tekenen aan de hemel

Portugal – In de nacht van 20 december 2018 zag een ooggetuige in Povoa de Parzim een kleurrijk, pulserend, diamantvormig voorwerp in de lucht en maakte er een video van. De ooggetuige: “Wat mijn aandacht trok was de tijd dat het geparkeerd was en de langzame bewegingen.” Het voorwerp bleef op z’n minst vijf uur zichtbaar. (Bron: mufon.com).

Op 13 december 2018 fotografeerde NASA’s Zonne- en Heliosfeerobservatorium een reusachtig gevleugeld voorwerp dicht bij de zon. (Bron: ufosightingsdaily.com)

Schilderij van Jezus overleeft brand

Toen een brand een 150 jaar oude kerk in Wakefield (Massachusetts, VS) in de as legde, ontdekten werkers die het puin opruimden een schilderij van Jezus dat wonderbaarlijk ongeschonden was gebleven, onbeschadigd door vuur, rook en water. Op 24 oktober 2018 trof een bliksemstraal de torenspits van de Eerste Baptistenkerk waardoor het gebouw in vlammen opging. Een kerklid vertelde een plaatselijk televisiestation dat de wonderbaarlijke overleving van het schilderij “ons eraan herinnert dat Jezus met ons is” en dat “hoewel ons kerkgebouw weg is, onze kerk hier is.” “Ons geloof is een geloof van hoop en opstanding,” zei hij tegen het lokale station. Pastoor Norm Bendroth zei: “Wij geloven dat je uit de as kunt herrijzen en in de ochtend komt vreugde.” (Bron: coasttocoastam.com: abcnews.go.com)
(Zie ook SI juli/augustus 2018: ‘Iconen overleven brand in Servië’)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.