Tekenen van de tijd – april 2019

Tekenen aan de hemel – een kleine selectie

Op 10 maart 2019 werd van zonsopgang tot omstreeks 12 uur ’s middags zwevend boven Mount Fuji (Japan) een UFOvormige wolk van naar schatting 4,5 tot 6,5 km in doorsnee gefilmd. De ufowolk, die aanvankelijk scherpomlijnde contouren vertoonde, bleef het grootste deel van de tijd in dezelfde positie hangen, terwijl andere wolken voorbijtrokken.
Doordat de opname versneld wordt weergegeven, is de tijdsspanne van enkele uren in de video verkort tot ongeveer vier minuten. Hierdoor wordt het contrast tussen de bewegende wolken en de stationaire ufowolk duidelijker zichtbaar, totdat deze uiteindelijk verdwijnt. (Bron:youtube.com/watch?v=1_mRoXhNaGo. YouTube: jtmsk)

Een op Christus lijkende figuur in de lucht

Een foto van een lichtgevende figuur die bij zonsondergang uit de zee oprijst boven de Tyrreense Zee (Italië) is viraal gegaan en velen vergeleken de beeltenis met het beeld van Christus de Verlosser in Rio de Janeiro. Alfredo Lo Brutto uit Agropoli (Italië) maakte de foto toen hij 1 maart 2019 op het Piazza
Sanseverino was. “Zodra ik die schitterende figuur zag, voelde ik een grote behoefte om er een foto van te nemen en die te delen.”
Behalve de belangstelling voor de foto van de kant van de Italiaanse media, was Alfredo vooral verrast door de reactie op de sociale media: “Ik deel niet vaak foto’s op sociale media, maar toen ik deze nam had ik onmiddellijk het gevoel dat ik wilde dat ook andere mensen hem zouden zien, omdat het beeld zo mooi
was.” Hij heeft zelfs berichten van atheïsten gekregen die ontroerd lijken door de kracht van het beeld. “Na deze intense ervaring en de sterke gevoelens die ik had, kan ik zeggen dat mijn religieuze geloof sterker is geworden,” aldus Lo Brutto.
(Bronnen: rai.it; coasttocoastam.com; occhiodisalerno.it; infocilento.it; dailymail. co.uk)


Nederland – In 2016 werd van foto’s van een kleurrijke ‘ster’ in de lucht boven Amsterdam, genomen door CQ, door Benjamin Creme’s Meester bevestigd dat het Maitreya’s ‘ster’ was (gepubliceerd in Share International, september 2016). Onlangs, op 15 februari 2019, op dezelfde plaats en in dezelfde richting aan de hemel, nam hij deze nieuwe foto’s snel na elkaar, die weer een kleurrijk, flikkerend, voortbewegend op een ‘ster’ lijkend voorwerp laten zien.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.