Lezers schrijven – april 2019

Share International heeft een grote voorraad brieven aan de redactie die door de jaren heen verwerkt zijn en door Benjamin Creme’s Meester bevestigd zijn als authentieke ontmoetingen met Meesters, of een ‘woordvoerder’, maar nog niet werden gepubliceerd. Andere brieven zijn nieuw. Ofschoon we niet kunnen bevestigen of aangeven of er een Meester bij betrokken is, kan de ervaring zodanig zijn dat ze ‘voor zichzelf spreekt’ om hoop, inspiratie en bemoediging te geven. We leggen deze brieven ter overweging voor.

Een selectie

De kracht van planten
Ik heb twee planten in de zitkamer, die beide heel gezond zijn [geschreven in juli 2003]. Ik denk dat het een begonia is maar ik weet het niet zeker. De plant had een steun nodig, die hij ook heeft, maar is tot het plafond gegroeid zonder enige ondersteuning. Het is een verrassing voor me dat hij zo sterk is en nog steeds groeit, maar een beetje schuin. Ik heb de plant niet ingekort, maar vraag me af wat te doen: legt u het alstublieft uit.
MS, Wairupa (Nieuw-Zeeland).
Benjamin Creme’s Meester bevestigde dat de groei van de plant een zegening van de Meester Jezus is.

Stille boodschap
Op 22 augustus 2003 rond 9.30 ’s ochtends begon het centrum van de stad Dover druk te worden. Op de vluchtheuvel in het midden van de straat liep een heel lange, magere man, gekleed in een vaalgrijs overhemd en broek met een blauwige tas over zijn schouder. Hij had krullend grijs haar tot over zijn oren en droeg een grote strohoed met een stijve rand waarop een krans vergane rozen lag. In plaats van hem uit
te lachen keek iedereen met belangstelling terwijl hij voorbijliep. Er was een sfeer van grote vrede en vreugde om hem heen. Hij sprak niet maar wandelde alleen maar in de richting van het gemeentehuis.
Was dit “De Gelukkige”, Maitreya?
MNF., Dover (Kent, VK).
Benjamin Creme ́s Meester bevestigde dat de man inderdaad Maitreya was.

Alomtegenwoordig?
Een aantal weken geleden (in februari 2019) overkwam me iets heel merkwaardigs. Ik liep het Informatiecentrum in Amsterdam uit, toen er plotseling een man voor me stond.
Hij begroette me met “Hallo opa”, iets wat maar een iemand anders tegen me zegt en waar ik onlangs aan had gedacht en om had gelachen. Toen vroeg hij naar mijn gezondheid en vertelde dat hij zijn arm en ook een been had gebroken, wat verklaarde waarom hij een wandelstok bij zich had als steun. Niets hiervan is opmerkelijk behalve het feit dat ik hem herkende van foto’s die in Share International gestaan hebben. Deze man was dezelfde man die tweemaal in Share International genoemd is (zie SI
oktober 2005 en januari/februari 2008). In de brieven wordt naar hem verwezen als ‘Ruben’. En precies zoals hij eruit zag op de foto die in 2007 genomen werd, droeg hij die pet, had een snor en droeg een bril met ronde glazen. Het vreemde is dat dit plaats vond in Amsterdam, terwijl het bij de vorige
ontmoetingen met Ruben om andere mensen ging in Wiltshire (VK). Hij was toen dus daar in het VK en nu is hij hier [in Amsterdam]. Ik merk ook dat wanneer ik aan ‘Ruben’ denk, ik Maitreya’s energie voel.
JK, Amsterdam.
Benjamin Creme’s Meester bevestigde destijds dat hij Maitreya was (als een goede genius).

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.