Tekenen van de tijd – mei 2019

Lingams in Swami Premananda’s tempel

Dit jaar, 2019, verschenen op wonderbaarlijke wijze 10 lingams in de Sri Premeshvarar-tempel in de ashram van Swami Premananda tijdens de goddelijke nacht van Mahashivaratri, 4-5 maart. “De sfeer was krachtig en verheffend,” aldus het bestuur van de ashram. In de avond van 4 maart 2019 verschenen drie lingams en in de vroege uren van 5 maart en later die dag verschenen er nog eens zeven. (Van: sripremananda.org)

Nederland – In 2016 werd van foto’s van een kleurrijke ‘ster’ in de lucht boven Amsterdam, genomen door CQ, door Benjamin Creme’s Meester bevestigd dat het Maitreya’s ‘ster’ was (gepubliceerd in Share International september 2016). Onlangs, op 25 februari 2019, nam hij op dezelfde plaats en in dezelfde richting aan de hemel deze nieuwe foto’s, die weer een kleurrijk, knipperend, voortbewegend, op een ‘ster’ lijkend voorwerp laten zien.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.