Tekenen van de tijd – november 2011

Maitreya’s ‘ster’ waargenomen boven vier Amerikaanse staten
Een helder “mysterieus voorwerp” dat in de avond van 14 september 2011 boven Californië, Colorado, Nevada en Arizona werd waargenomen, heeft uitgebreid aandacht gekregen in de plaatselijke tv-nieuwsprogramma’s.
Het Californische tv-station KLAL9 berichtte dat hun redactie was overstelpt met e-mails van mensen die naar een mysterieus voorwerp hadden gekeken dat “door de lucht flitste”. Het stralende licht verlichtte de zuidelijke Californische nachthemel en werd door mensen over een enorm gebied gezien, van San Diego aan de kust, dwars over de bergen, de woestijn, en ver landinwaarts tot aan Las Vegas en Phoenix. Het tv-station toonde een video-opname van het voorwerp dat boven Glendora (Californië) voorbij vloog. Volgens de presentator van News at Ten, Dave Bryan, beschreven mensen het als een helder licht, of als een vallende ster, of als een rode komeet met een groene gloed eromheen. Kim Curto was in Phoenix (Arizona) waar ze de voetbalwedstrijd van haar broer filmde, toen ze “een groot, rond licht langs de hemel” zag gaan en slaagde erin het op de video vast te leggen.
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat het voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

Maitreya’s ‘ster’ boven Portugal
Begin augustus 2011 werd boven Santarém een heldere oranje diamantvormige ufo gefilmd. Een ooggetuige vertelde: “Ik maakte een wandeling met mijn vriendin en zag een helder voorwerp in de lucht… Het voorwerp ging hoger en hoger en het was geen ster. Ik weet niet wat dit is… Het was niet Jupiter. Jupiter stond in een andere richting en dit was helderder dan een ster of planeet; het verplaatste zich omhoog en verdween toen. We zagen het niet weer.” (Bron: YouTube: UFOseekerF1)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het heldere voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

Colorado, VS – Een video die op 2 oktober 2011 werd gemaakt in Wheat Ridge toont meer dan tien gloeiende lichten die zich langs de nachtelijke hemel bewegen. Een opmerking bij de op YouTube geplaatste video verwerpt het idee dat de voorwerpen Chinese lantaarns zouden kunnen zijn. “Geen lantaarns. Hoeveel driehoeken kun je in deze video tellen? Heel wat. Bovendien kun je zien dat de driehoeken nooit opbreken, maar hetzelfde vliegpad aanhouden.” (Bron: examiner.com, YouTube: rcklaatu)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de witte lichten ruimteschepen waren van de planeet Mars.)

Foto van Yoj Chase die op 5 oktober 2011 op Facebook werd geplaatst, toont een enorme formatie boven Mount Shasta (VS).
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimteschip was van de planeet Jupiter.)


Foto van berg Klyuchevskaya Sopka (Rusland) gemaakt door de 35-jarige Ivan Dementievskiy die door het gebied trok. Hij zei: “Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik die wolk zag – het was zo bijzonder en de mensen die daar in de buurt wonen zeiden dat zij nog nooit zoiets hadden gezien. De hemel leek zich plotseling te openen en toen verscheen deze ufo-vorm. Ik ben al ruim 10 jaar fotograaf en dit is een van de weinige keren dat ik volkomen verbijsterd was. Het was een van die momenten die ik nooit zal vergeten.” (Bron: metro.co.uk)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimteschip was van de planeet Venus.)

VS, Californië — Op een night-vision video die door ‘KevinMC360’ op YouTube werd geplaatst, waren drie snelbewegende lichtpunten dicht bij elkaar te zien. De video die op 26 mei 2011 in Oakland werd opgenomen, toont de drie lichten die zich in een driehoekig patroon langs de nachtelijke hemel bewegen. (Bron: Daily Mail, VK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichten ruimtevaartuigen waren van Mars.)

‘Nazca’-achtige structuren ontdekt in Midden-Oosten
Door het gehele Midden-Oosten, van Syrië tot Saudi-Arabië, zijn reusachtige wielvormige stenen structuren ontdekt die alleen vanuit de lucht zichtbaar zijn. Onderzoekers ontdekken nu meer structuren dan ooit tevoren door gebruik te maken van nieuwe satellietweergavetechnologieën en luchtfotografie. Men veronderstelt dat de structuren in het Midden-Oosten, duizenden in getal en lijkend op de Nazca-lijnen (de eeuwenoude tekeningen in de woestijnen van zuidelijk Peru), ten minste 2000 jaar oud zijn. Ze worden dikwijls op lavavelden gevonden en variëren in afmeting van 25 tot 70 m in diameter. Nieuw onderzoek naar de structuren door David Kennedy, hoogleraar Oude talen en Oude geschiedenis aan de Universiteit van West-Australië, zal in de Journal of Archaeological Science gepubliceerd worden.
Als student las Kennedy verslagen van piloten bij de Britse luchtmacht die in de twintiger jaren luchtpostvluchten boven Jordanië maakten. In 1927 publiceerde een piloot in het tijdschrift Antiquity een verslag van de ruïnes. Hij meldde die boven “lavaland” gezien te hebben en zei dat ze, samen met andere stenen structuren bij de Bedoeïenen bekendstaan als het “werk van de ouden”.
Het ontwerp van de structuren varieert. Sommige zijn rechthoekig, andere cirkelvormig maar met twee spaken die een baan vormen die vaak op één lijn ligt met de op- en ondergaande zon. Andere hebben veel spaken die niet op één lijn lijken te staan met enig astronomisch verschijnsel.
“In de vele jaren dat ik grote aantallen ervan heb bekeken, is me niet opgevallen dat deze spaken in enig patroon gerangschikt waren,” vertelde Kennedy. Hij en zijn collega’s weten niet zeker waarvoor de structuren gebruikt kunnen zijn of welke betekenis ze hebben. (Bron: livescience.com)
(De Meester van Benjamin Creme verklaart dat deze vormen verslagen of tekeningen van ruimtevaartuigen zijn van 2000 jaar geleden.)

Astronoom onderschrijft UFO-boek
Derrick Pitts, een gerespecteerd Amerikaans astronoom, onderschrijft het boek van de journaliste Leslie Kean, UFOs: Generals, Pilots, and Government Officials Go On the Record. Het boek verscheen in augustus 2010 en kwam op de bestsellerlijst van de New York Times. Hij maakt zich geen zorgen over de mogelijkheid dat hij vanwege zijn nieuwe standpunt ten aanzien van ufo’s belachelijk wordt gemaakt in de gemeenschap van wetenschappers. “Het maakt me echt niets uit”, zei hij, “omdat dat geen echte wetenschap is. Het wetenschappelijke standpunt is toegeven wanneer we iets niet weten, en naar antwoorden zoeken.” (Bron: openminds.tv; www.phillymag.com)

Wonder van Swami Premananda
Een foto van de geestelijk avatar Swami Premananda, die op 21 februari 2011 overleed, staat op Zijn stoel. Op 17 juli 2011 om 15.00 uur werd een wonderbaarlijke laag vibhuti of heilige as op de hele foto ontdekt en in hoopjes op de stoel. Dit laatste wonder bevestigt dat leven en bewustzijn de dood van het fysieke lichaam overstijgen en dat het werk van Swami Premananda voortgaat. (Bron: Ashram van Swami Premananda)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.