Tekenen van de tijd – juli/augustus 2019

Tekenen in overvloed

Op 22 mei 2019 fotografeerde NASA’s Zonne- en Heliosfeerobservatorium (SOHO) naast de zon een enorm schotelvormig voorwerp. (YouTube: myunhauzen74)

Op 8 april 2019 fotografeerde NASA’s SOHO een reusachtig gevleugeld voorwerp nabij de zon. (YouTube: myunhauzen74)

Christus in de wolken

Een foto genomen in Argentinië toont een op Christus lijkende figuur die in de lucht zweeft. Monica Aramayo nam de foto in de stad San Salvador de Jujuy en plaatste die in mei 2019 op sociale media. De foto werd wijd gedeeld en er waren veel reacties. Sommigen zeggen dat het op het standbeeld van Christus de Verlosser in Rio de Janeiro lijkt. Mariela Romano zei op een social-mediaplatform: “De Heer zal spoedig voor ons allemaal komen en we kunnen maar beter gereed zijn.” Carlos Daniel Nieva gaf online het volgende commentaar: “Bedankt voor de afbeelding die het ons mogelijk maakt op ons pad te blijven en meer hoop voor morgen te hebben.”
(Bron: coasttocoastam.com; dailymail.co.uk; misionesonline.net)
Sommige van onze lezers herinneren zich misschien dat in de Bijbel de discipelen Jezus ten hemel zagen varen, terwijl engelen aankondigden dat hij op dezelfde manier zou terugkeren. Degenen die dit beeld in de wolken in Argentinië zagen, een paar dagen voor het christelijke feest van Hemelvaart, brachten het wellicht in verband met de Wederkomst, die Share International kent als de “Wederverschijning” van Maitreya, de Wereldleraar voor de hele mensheid – religieus of anderszins.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.