Lezers schrijven – november 2019

Share International heeft een grote voorraad brieven die door Benjamin Creme’s Meester bevestigd werden als authentieke ontmoetingen met Meesters, of een ‘woordvoerder’, maar nog niet eerder gepubliceerd werden. Andere brieven zijn nieuw. Terwijl we niet kunnen bevestigen of aangeven of er een Meester bij betrokken is, kan de ervaring zodanig zijn dat ze ‘voor zichzelf spreekt’, door de hoop, inspiratie en troost die ze geeft. We leggen deze brieven ter overweging voor.

Alles is mogelijk
Een paar jaar geleden [geschreven in april 2004] was ik betrokken bij een auto-ongeluk en moest vanwege een interne bloeding in het ziekenhuis verblijven. Ik kreeg een behandeling met medicijnen en bedrust.
Gedurende twee weken was er geen verbetering. Een bezoekende vriend bracht wat kruidenmedicijnen mee om te kijken of dat zou helpen. Deel van mijn dagelijkse routine was een gebed en meditatie voor heling. Op de laatste nacht voor de geplande operatie voelde ik een krachtige energiestroom door mijn lichaam.
De volgende ochtend was de bloeding gestopt. De dokter kon niet uitleggen waarom, maar hij maakte de opmerking: “Alles is mogelijk.”
Na een paar dagen werd ik helemaal genezen verklaard en ontslagen. Was de genezing het gevolg van de ziekenhuisbehandeling, het kruidenmiddel, genezing door een Meester, of een combinatie van alle drie?
B.N., Edmonton (Alberta, Canada).
Benjamin Creme’s Meester bevestigde dat Maitreya de genezing bewerkstelligde.

Leiding
Kan u of uw Meester de volgende gebeurtenis verklaren, die zich zo’n 24 jaar geleden voordeed [geschreven in mei 2004]:
Ik voelde me heel geconcentreerd en in evenwicht op deze bijzondere zaterdag en besloot die dag te gaan paardrijden op een ranch van 2 hectare niet ver van mijn huis in zuid-Californië. Zes maanden daarvoor reed ik op dezelfde ranch en verloor toen een duur Amerikaans-Indiaans sieraad, een ‘dondervogel’ van zilver en turkoois, gemaakt door de Zunistam, die ik om mijn hals droeg. Ik herinner me dat ik op de heenweg dacht: ‘Zou het niet mooi zijn als ik vandaag mijn ‘dondervogel’ weer vond?’ Maar ik liet het idee snel varen, want het had intussen zwaar geregend en ik was al verschillende keren teruggegaan sinds ik het sieraad verloren had.
Halverwege mijn rit van drie uur stopte ik en rustte even. Toen ik mijn paard weer wilde bestijgen, zag ik dat de zon op een voorwerp scheen dat rechtop in de modder stond tussen de voorbenen van het paard. Het was mijn “dondervogel”!
R.M., Los Angeles (Californië, VS).
Benjamin Creme’s Meester bevestigde dat hij naar de plek was geleid door de Meester Jezus.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.