Tekenen van de tijd – december 2019

Armeense vrouw huilt kristallen tranen
Satenik Kazarryan, 22 jaar, uit Spandaryan, een dorp in de provincie Shirak (Armenië), huilt tot wel 50 scherpe kristallen per dag.
Satenik vertelde dat het eerst leek of ze stof in haar ogen kreeg en dat zich toen kristallen begonnen te vormen. Al gauw verschenen de kristallen tranen steeds sneller, wat haar pijn deed.
Een video laat zien hoe een familielid van Satenik een van de kristallen tranen met een wattenstaafje uit haar oog haalde. Te zien is dat de kristallen in een doosje verzameld zijn. “Toen wij het eerste kristal weghaalden”, zei haar familielid Svetlana Avagyan, “dachten wij dat het glas tijdens het werk op onze boerderij in haar oog terecht was gekomen. Maar de pijn hield niet op en we bleven meer kristallen uit haar ogen krijgen. Dus gingen we met haar naar de dokter. Eerst geloofden ze ons niet… niemand hier heeft ooit eerder zoiets gezien.” Alle doktoren zijn geschokt,” aldus Satenik. “Zij zijn nooit met zo’n kwaal geconfronteerd en weten niet hoe het te behandelen. Ze hebben zelfs geen diagnose kunnen stellen.” Satenik werd er zelfs van beschuldigd dat ze het zou hebben verzonnen, maar volgens haar schoonmoeder wordt nu algemeen geaccepteerd dat de kristallen tranen echt zijn. (Bron: dailymail.co.uk; sputniknews.com )

 

Satenik Kazarryan uit Armenië huilt tranen van kristal
© Sputniknews, Armenia. Overgenomen met toestemming.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.