Tekenen van de tijd – maart 2020

Wereldwijd lichtverschijnselen

 VS In de avond van 21 december 2019 nam een ooggetuige in Rome, New York, een video-opname op van een groot, geluidloos, driehoekig vliegend voorwerp met verlichte punten en een stralend middelpunt dat ter hoogte van de boomtoppen zweefde. “Het zweefde ongeveer 10 minuten boven mijn achtertuin toen het gewoonweg verdween…,” aldus de getuige. (Bron: mufon.com)

VS – In de avond van 5 januari 2020 zag een ooggetuige in Sumiton, Alabama, laag aan de hemel een “zeer helder”, pulserend, op een ster lijkend voorwerp dat van kleur veranderde terwijl het flitste, en maakte er een video van. (Bron: mufon.com)

Portugal – “ Begin november 2019 maakte een ooggetuige in Gondomar een video-opname van een vloot van talloze gloeiende, pulserende vliegende voorwerpen die zich simultaan voortbewogen en van richting veranderden. “Het is de derde keer dat (de lichten) in de lucht verschenen en (werden) gevolgd door een rond oranje licht dat op een vuurbal lijkt maar geen geluid maakt en zich met grote snelheid voortbeweegt,” meldde de getuige. (Bron: mufon.com)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.