Tekenen van de tijd – december 2011

Wonderen overspoelen de wereld

Brazilië, Embu, São Paulo – Honderden mensen keken op 23 juli 2011 naar een ‘ufo’ boven de stad Embu. De Braziliaanse Web One Televisie (W1TV) maakte een compilatie van filmbeelden van de ufo die van verschillende ooggetuigen afkomstig waren. (Bron: W1TV)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ‘ufo’ Maitreya’s ‘ster’ was.)

Argentinië – Videobeelden gemaakt op 26 oktober 2011 boven Zarate tonen een intens helder, flikkerend licht dat van kleur en vorm verandert. (Bron: YouTube: SergioMarinero1)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

 

 

 

 

 

Mexico, Gualdarajara, Jalisco – Op 23 oktober 2011 werden om 17.53 uur honderden lichten gefilmd die zich in een reusachtige vloot door de lucht voortbewogen. (Bron: Youtube: Vimalor)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit 1500 ruimtevaartuigen waren van Mars.)

 

 

 

VS – Camera’s van NBC die op 23 oktober 2011 de American football-wedstrijd tussen de Saints uit New Orleans en de Colts NFL uit Indianapolis registreerden, legden ook beelden vast van een “staafvormig voorwerp met bovenop helderverlichte punten”. Na een reclameblok waren de camera’s in het stadion van New Orleans op de toren van de St. Louis-kathedraal gericht toen “een stel verlichte voorwerpen langs de donker wordende hemel flitsten”. (Bron: huffingtonpost.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de voorwerpen ruimteschepen waren van Mars.)

VS – Op 25 oktober 2011 verschenen vijf stralende rode lichten in de lucht boven San Diego die in een rechtstreekse nieuwsuitzending van de lokale CBS-zender te zien waren. De lichten waren zichtbaar achter een journalist die demonstraties tegen bezuiniging op onderwijs versloeg. “De ongeïdentificeerde voorwerpen vlogen hoog de duisternis in en leken zich uiteindelijk op te branden,” aldus het nieuwsverslag van de waarneming. (Bron: cbs8.com)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de stralende lichten ruimteschepen waren van Mars.)

 

Noorwegen – Op 18 oktober 2011 werd rond middernacht een lichtbol waargenomen die zich met enorme snelheid van Smøla naar Lom in Gudbrandsdalen, zuidelijk Noorwegen, door de lucht voortbewoog. Ooggetuigen vertelden dat de lichtbol veelkleurig was met blauw aan de randen en oranjerood erachter. Het voorwerp verlichtte de gebieden waar het langs trok.
Eén ooggetuige zei: “Het was heel groot, heel helder en bewoog zich met hoge snelheid voort.” Een andere getuige meldde: “Het was lang en breed en met veel licht in veel kleuren, maar voornamelijk lila. Het licht was zo sterk dat het leek alsof een auto met groot licht recht op je afkwam.”
Mensen hoorden ook twee harde dreunen, als diepklinkende knallen, die met het verschijnsel verband zouden kunnen houden.
Een bekende Noorse astronoom concludeerde dat het verschijnsel waarschijnlijk door een zeer krachtige meteoriet werd veroorzaakt. (Bron: Opdalingen, Noorwegen)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig was van Mars.)

Een van de twee kruisen van licht die in november 2011 werden aangetroffen in het raam van een huis in Melrose Park, Zuid-Australië. Ingezonden door A.P.
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichtkruisen door Maitreya zijn gemagnetiseerd.)

 

 

 

Een door Maitreya gemanifesteerd kruis van licht verscheen in de zomer van 2008 in het badkamerraam van J.C. in Orlando (Florida, VS).

 

 

 

 

Kruis van licht, opgeladen door Maitreya, in badkamerraam van O.A.T. in La Puente (Californië, VS).

 

 

 

 

 

Lichtpatroon gefotografeerd in Stuttgart, Duitsland, en ingezonden door S.L. Hij schrijft: “Op 9 november 2010, een prachtige zonnige dag, kwam ik thuis en terwijl ik mijn auto langs de weg parkeerde zag ik drie schitterende lichtpatronen op de muur van het huis waar we nu wonen … en voelde een sterke zegening en geluk in mijn hart.”
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichtpatronen werden gecreëerd door de Ruimtebroeders in samenwerking met Maitreya.)

 

 

 

 

 

Foto van dochter van M. en S.E. op Eerste Kerstdag 2005 toont een lichtzegening van Maitreya.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.