Tekenen van de tijd – januari/februari 2012

Massale UFO-waarnemingen rond Nieuwjaar

De website WeatherWatch.co.nz ontving rond Nieuwjaarsdag 2012 een groot aantal ooggetuigeverslagen van ufo-waarnemingen. De weer-website ontvangt gewoonlijk vanuit de hele wereld tot 10 berichten per dag over onbekende lichten, meteoren en andere verschijnselen aan de hemel. Maar per 2 januari had Weather Watch binnen 24 uur 80 meldingen ontvangen, terwijl er daarna nog 10 meldingen per uur binnenkwamen. Weeranalist Philip Duncan zei dat er uit landen wereldwijd, waaronder Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika. Venezuela, het VK, Australië en de VS waarnemingen van flitsende lichten, “zwevende bollen”en “ufo’s” werden gemeld.
Het in de VS gevestigde Mutual UFO Network (MUFON), de grootste groep ter wereld die onderzoek naar ufo’s doet, ontving in de eerste week van 2012 talloze berichten over ufo’s van ooggetuigen uit 36 staten in de VS. “In de hele maand januari 2011 registreerde MUFON 500 meldingen, en nu zitten we al op 233 meldingen in alleen nog maar de eerste week van 2012,” vertelde de internationale directeur van MUFON, Clifford Clift.
WeatherWatch.co.nz ontving onder meer de volgende berichten: “Het is schokkend om te zien dat deze bollen niet alleen de laatste paar jaren zijn gezien, maar dat ze de afgelopen nachten ook over de hele wereld zijn gezien!” schreef Laura B. uit Californië.
Een ooggetuige uit Spanje schreef: “Mijn vader en ik zagen ze in Spanje om 00.45 uur ’s morgens, maar er waren er 5 of 6, alle in een verticale lijn tamelijk dicht bij de Aarde… Ik heb geen antwoord op alle vragen die wij ons stellen en wanneer ik denk een antwoord te hebben, leidt dat alleen maar tot meer vragen, dus kan ik alleen maar zeggen: ‘WE ZIJN NIET ALLEEN!’”
Nicki B. uit Arizona schreef: “Hoe kunnen we het hier in Arizona zien en mensen in Afrika en Australië zien hetzelfde ding? De energie van 2012 maakt me nu al opgewonden! Ik weet dat de kranten er ‘een of andere redelijke en logische verklaring’ voor zullen hebben, maar die geloof ik niet!”
Susana die haar locatie niet openbaar maakte, zei: “Gisteren rond 12.30 of 12.45 uur waren er enkele roodbruinachtige lichten. Eerst zag ik er één, en het trok op een of andere manier mijn aandacht. Plotseling was er een heel stel. Ik kon ze niet tellen, maar ik kan wel zeggen dat er ongeveer 30 lichten waren — ufo’s of kaarslichten, wie weet het? Alles wat ik kan zeggen is dat ik die lichten zag en ze waren mooi. Zijn we klaar voor 2012? Zijn we voldoende geïnformeerd om niet in paniek te raken?” (Bronnen: WeatherWatch.co.nz, Herald Online, Nieuw-Zeeland; Huffington Post, VS)

Maitreya’s ‘ster’
Ik maakte op 13 januari 2012 om kwart voor zeven ’s avonds met de grootste zoomfactor van mijn mobiele telefoon een korte opname van een mooi in verschillende kleuren knipperend voorwerp op 30 graden boven de zuidwestelijke horizon aan de avondhemel in Huntington Beach, zuidelijk Californië.
Mijn vrouw zag het als eerste vanuit het keukenraam. Toen ging ik naar buiten en filmde het. Het was een wit knipperend licht toen wij het voor het eerst zagen. We vroegen hardop of het in kleuren kon knipperen en dat deed het. Het scheen helder, terwijl het zich van tijd tot tijd met snelle bewegingen een beetje verticaal en zijwaarts voortbewoog, voor het verdween. Het was werkelijk verbluffend mooi en boeiend in zijn schoonheid!
Was het Maitreya’s ‘ster’?
R.L., Californië (VS).
(De Meester van Benjamin Creme bevestigt dat het Maitreya’s ‘ster’ was.)


Nederland — Gedurende ongeveer 20 minuten gefilmd op 15 januari 2012, rond 3 uur ’s ochtends. Dit stralende, bewegende voorwerp (foto’s rechts) veranderde snel van kleur, van groen naar blauw, roze en geel. Degeen die het filmde, schrijft: “Gewone sterren gedragen zich niet zo. Dit is geen ster, mensen, dit gebeurt in onze atmosfeer … Verplaatste zich zuidwaarts, snel in een rechte lijn. (Bron: YouTube: voerendaal1)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de kleurige ufo Maitreya’s ‘ster’ was.)

Jing Xian, China — “Afgelopen nacht verscheen er onverwachts een mysterieus vliegend vaartuig in Jing Xian,” volgens een Chinees tv-nieuwsbericht op 14 november 2011. “Deze waarneming werd gemeld door meerdere ooggetuigen en het voorwerp leek de activiteit beneden met interesse te observeren.”
“Om negen uur ’s avonds,” zo vertelde de verslaggever, “zag de heer Zhao een onbekend stralend voorwerp dat veel groter en helderder was dan de andere sterren. Het voorwerp verplaatste zich heen en weer in de lucht. Toen hij naar huis ging om zijn videocamera te halen om het te filmen, werd het kleine stralende voorwerp groter, de omtrek werd geleidelijk helderder en cirkelvormiger. Het leek op een spiraal in de lucht en stootte rode en blauwe stralen uit.” Het voorwerp bleef daar zweven en draaien, aldus de ooggetuige. De verslaggever vervolgde: “Met de cameralens ingezoomd kon iedereen zien dat het voorwerp opnieuw van klein naar groot veranderde. Maar de functie van de videocamera is beperkt en de opname werd langzamerhand wazig, naarmate het stralende voorwerp groter werd. Plotseling onthulde het vaartuig eindelijk zijn ware gedaante… Het leek in de lucht precies een spiraal bovenop een cirkelvorm. Zowel de boven- als de onderkant van het voorwerp verschoven en veranderden.” De ooggetuige vergrootte de opnamen 180 keer, vervolgens 350 keer, toen blauwe lichten te zien waren, en daarna 700 keer. “Wie weet wat het onbekende stralende voorwerp is? We moeten deskundigen zoeken om verder onderzoek uit te voeren,” meende de Chinese presentator. (Bron: YouTube: StephenHannardADGUK)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het een ruimtevaartuig van Mars betrof op een verkenningsmissie.)

Melboune, Australië — Op 1 januari 2012 verscheen om tien minuten na middernacht een helder licht die boven het Oudjaarsavondvuurwerk in de buitenwijk Donvale ronddartelde. De filmer kan op de opname worden gehoord, terwijl hij zegt: “Het beweegt zich op en neer in een mooie beweging.” (Bron: YouTube: Frankie33888)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp een ruimtevaartuig is van Mars.)

 

Lichtpatronen op een gebouw in Nîmes, zuid-Frankrijk, gefotografeerd op 9 januari 2012 door D.B. (Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat deze wonderen van licht door de Ruimtebroeders gemanifesteerd zijn, in samenwerking met Maitreya.)

Lichtzegening van de Meester Jezus op een foto van R.R.’s dochtertje op de dag van haar doop in Long Island, (New York, VS), augustus 1995.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.