Tekenen van de tijd – maart 2012

Hartvormige zegening
De dag na Kerstmis 2011 ontdekte mijn man Michel een hartvormig blaadje aan ons citroenboompje. Het blad leek pas te zijn verschenen.
Tien jaar geleden hadden we al eens aan dezelfde plant een hartvormig blad aangetroffen waarvan de Meester aangaf dat het een teken van Maitreya was. [Zie Share International, mei 2002.] Sindsdien heeft het boompje ook een aantal bladeren geproduceerd die nogal ongewoon van formaat en vorm zijn; ze zijn verscheidene keren groter dan de gemiddelde afmeting en vertonen een duidelijker nerfpatroon. Deze grote bladeren groeien naast de normale bladeren aan dezelfde plant.
Het eerste hartvormige blad was veel groter dan elk ander. Daarmee vergeleken is het huidige tamelijk klein (met name ten opzichte van de enorme bladeren), maar fraai getekend. Kunt u bevestigen of dit laatste hartvormige blad een nieuw teken van Maitreya is?
Deze kleine gebeurtenissen verbinden mij met Maitreya’s alomtegenwoordigheid en versterken mijn aspiratie om te dienen. Ik voel diepe dankbaarheid.
R-M. C.M., St-Etienne (Frankrijk).
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat het een teken van Maitreya is om te zeggen “Verlies de moed niet. Ik ben er.”)

Stenen beeld van Jezus
In november 2011 ontdekte een wandelaar het gelaat van Jezus op een met een laag vuil bedekte steen. Sonia Chamberlain uit Lake Havasu City (Arizona, VS) was van plan om sieraden uit de steen te maken. Maar zodra ze het vuil weggeveegd had, ontdekte ze de gelijkenis. De 63-jarige zei: “Stel je mijn verbazing voor toen ik hem omhoog hield en me realiseerde dat de steen gevormd was als het hoofd van Jezus met een doornenkroon en schouderlang haar. Ik geloof dat alles met een reden plaatsvindt en dat er overal om ons heen tekenen van de Schepper zijn, we zijn alleen dikwijls te druk bezig om ze op te merken. Het zou voor mij een teken kunnen zijn om beter te luisteren.” (Bron: Telegraph.co.uk)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigt dat de beeltenis in steen door de Meester Jezus werd ontwikkeld.)

Zweden — Op 15 januari 2012 werden boven Uppsala (Zweden) ufo’s waargenomen. Commentaren van YouTube: “Ik had de hele dag geskied en op weg naar huis zag ik heldere lichten in de lucht. Ik haalde mijn mobiele telefoon op en slaagde erin bijna 2 minuten op te nemen.” (Bron: YouTube: UFOindependent)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de lichten Maitreya’s ‘ster’ waren.)

 

 

 

 


Rusland
— De bekende fotograaf Halit Safin maakte op 23 januari ’s avonds boven de stad Ufa (de hoofdstad van de republiek Bashkortostan) een video-opname van een ufo. Zijn opname, die 2 minuten en 15 seconden duurt, laat een ringvormig voorwerp zien dat snel van kleur verandert in afwisselende combinaties van groen, blauw, geel en rood. (Bron: YouTube: myunhauzen74)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het veelkleurige voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

 

Mexico — Op 7 februari 2012 werd boven Tijuana (Mexico) een UFO waargenomen waarvan door twee mensen afzonderlijke video-opnamen werden gemaakt. Op beide video’s is een grote cirkelvormige veelkleurige ufo te zien die hoog in de lucht zweeft. (Bron: YouTube: javajavaa)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ufo een ruimteschip van de planeet Mars was.)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.