Maitreya, de Wereldleraar, treedt naar voren

Maitreya, de Wereldleraar, bevindt zich sinds juli 1977 in de Indiaas-Pakistaanse gemeenschap in Londen, van waaruit Hij geleidelijk in de openbaarheid treedt.

Kunstenaar, schrijver en spreker Benjamin Creme bereidt al ruim 35 jaar de weg voor deze buitengewone gebeurtenis.

In december 2008 maakte Benjamin Creme bekend dat in de zeer nabije toekomst een grote, heldere sterk aan de hemel zou verschijnen die overal ter wereld overdag en ’s nachts gezien kan worden, als voorbode van de aanstaande verschijnen van Maitreya in Zijn eerste interview voor een bekend Amerikaans televisieprogramma.

Binnen enkele weken verschenen vanuit de hele wereld berichten in de media en op YouTube over een ongewoon heldere ster, die vaak beweegt en van kleur verandert.

Op 14 januari 2010 maakte Benjamin Creme bekend dat Maitreya Zijn eerste interview had gegeven op de Amerikaanse televisie en dat miljoenen mensen Hem op televisie en op internet hadden gehoord.

Benjamin Creme legt uit: “Hij werd niet voorgesteld als Maitreya, de Wereldleraar en het Hoofd van onze Geestelijke Hiërarchie, maar eenvoudig als mens, een van ons. Op deze manier ‘zorgt Hij ervoor dat mensen Hem volgen en steunen vanwege de waarheid en verstandigheid van Zijn ideeën en niet vanwege Zijn status.’ Hij sprak indringend over de noodzaak van vrede, die alleen bereikt kan worden door het totstandbrengen van rechtvaardigheid en het samendelen van de hulpbronnen van de wereld.”

Bekijk de video van Benjamin Creme’s bekendmaking >>>

Maitreya heeft inmiddels [per 17 januari] een reeks van 31 televisie-interviews gegeven, en er worden er meer verwacht in Noord- en Zuid-Amerika, Japan, Europa en de rest van de wereld. Maitreya’s openlijke missie is begonnen.

Laatste nieuws:

UFO boven Jeruzalem en Ruiter op wit paard in Caïro tekenen van Maitreya, de Wereldleraar

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben op  televisie en internet twee wonderbaarlijke verschijningen gezien die recentelijk op video werden vastgelegd: een stralende UFO die boven de Tempelberg in Jeruzalem zweeft en een ijle figuur in het wit die op een wit paard door de menigte op het Tahrirplein in Caïro (Egypte) rijdt.

De UFO werd door minstens drie verschillende ooggetuigen gefilmd. De Australische krant Sydney Morning Herald berichtte: “Wellicht nog intrigerender is het feit dat het voorwerp vanuit verschillende gezichtshoeken werd gefilmd die alle synchroon lopen, met name op het moment dat het met grote snelheid omhoog vloog.” Het Engelse Channel 4 News merkte op dat de video’s “precies dezelfde bol van licht” lijken te tonen en dat “het mysterie zich verdiept omdat het verboden is om boven de heilige plaats te vliegen, dus kan het licht niet van een vliegtuig afkomstig zijn geweest”.

Waarop duiden deze verschijningen? Waar komen ze vandaan? Wat is hun betekenis in deze tijd van crisis en verandering?

Volgens Benjamin Creme, kunstenaar, auteur en spreker, zijn dit twee van vele tekenen of wonderen die de openlijke verschijning van Maitreya, de Wereldleraar, aankondigen.

Op 14 januari 2010 kondigde Benjamin Creme aan dat Maitreya’s eerste televisie-interview (incognito) had plaatsgevonden. Sindsdien heeft Hij in Amerika 29 interviews gegeven, en meer interviews worden spoedig verwacht in de beide Amerika’s, Japan, Europa en de rest van de wereld.

Volgens de Meester van Benmjamin Creme was de UFO in Jeruzalem een van de vier ‘sterren’ die sinds december 2008 over de hele wereld worden gezien en als voorbode van Maitreya’s openlijke verschijning. Hij verklaart tevens dat de Ruiter op het Witte Paard een zegening van Maitreya is om te onderstrepen hoe belangrijk de strijd van het Egyptische volk voor rechtvaardigheid en vrijheid is en te laten zien dat Hij hen daarin steunt. Maitreya is vaak als de Ruiter op een Wit Paard verschenen — het eeuwenoude symbool voor een toekomstig leraar. Velen zien inmiddels uit naar de terugkeer van hun verwachte leraar, of ze Hem nu kennen als de Christus, Messias, de vijfde Boeddha, Krishna, Kalki Avatar of de Imam Mahdi.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply