Tekenen van de tijd – april 2017

De “tekenen van de tijd” die we hier presenteren zijn in het verleden door Benjamin Creme’s Meester bevestigd, lijken op soortgelijke “tekenen” die bevestigd werden of spreken voor zich. Veel verschijnselen zijn door ooggetuigen waargenomen, die ze als bevestiging van hun hoop en geloof beschouwen. We leggen ze de lezer ter overweging voor.

Tekenen uit de hele wereld

Lingam-wonderen tijdens Mahashivaratri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swami Premananda, die in 2011 overleed, blijft in Zijn Ashram in Trichy (Tamilnadu, India) wonderen manifesteren. Op 24 februari 2017, tijdens de viering van Mahashivaratri, verschenen om 20.30 uur op wonderbaarlijke wijze drie lingams vóór zijn beeld in de tempel.
Leden van de ashram meldden wat er later gebeurde: “Gedurende de nacht van Mahashivaratri, rond 03.30 uur, ontdekten we dat nog drie lingams werden gematerialiseerd. Op 25 februari 2017 werden er om 11.30 uur nog twee lingams gevonden en toen we de tempel diezelfde dag om 16.00 uur openden vonden we nog vier nieuwe lingams.
“Toen we vanmorgen de tempel openden, waren we blij verrast toen we zagen dat Swamiji’s beeld met vibhuti (heilige as) bedekt was en toen we de bloemen die op de schaal voor Swamiji’s lagen om 05.30 uur door verse bloemen vervingen, vonden we twee nieuwe lingams onder de bloemen.” In totaal werden er dit jaar tijdens het festival 14 lingams gemanifesteerd. (Bron: Swami Premananda’s officiële website.)
(Benjamin Creme’s Meester bevestigde in april 2016 dat de lingams die bij dezelfde viering in 2016 verschenen, inderdaad gemanifesteerd werden door Swami Premananda.)

Hoe Swami Premananda tijdens zijn leven lingams creëerde, werd in 1997 door Benjamin Creme in Share International beschreven: “De lingam is een eivormige steen, een symbool van Shiva – de scheppende kracht. Hij ontstaat als een soort “vlam” in het energiecentrum onder aan de ruggegraat. Na drie maanden ontwikkelt deze etherische energie een vaststoffelijke tegenhanger. Tijdens Mahashivaratri, de Nacht van Shiva, werd de lingam uit Swami’s mond “geboren”. Van een week tot een maand na Mahashivaratri vindt vibuthibhavan plaats, Swami blaast dan gedurende vele uren heilige as uit. Het op deze manier vibuthi produceren is een teken dat Zijn lichaam zich al voorbereidde op de manifestatie van de volgende lingam.”

Moederschip gezien bij International Space Station (ISS)

Begin 2017 werd een sigaarvormig voorwerp bij het ISS gezien. Voor de lichten gedimd werden, door het schip zelf of door NASA, legde Streetcap1 de UFO vast en publiceerde het 2 maart op YouTube. Onderzoeker Tyler Glockner: “Ik heb honderden, waarschijnlijk duizenden uren opnamen van het ISS en ik heb ufo’s gezien… Ik heb ruimtepuin gezien en ik heb lichtreflecties gezien. Wat we hier zien lijkt op niets van dat alles.” (Bronnen: YouTube: Streetcap1; The Event is coming soon)

 

Tilo, Slowakije — Op 19 december 2016 werd boven een berg bij Tilo (Slowakije) een heldergekleurde UFO gefilmd die van vorm veranderde. (Bron: YouTube: Martin Mikuas).

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 12 februari 2017 fotografeerde NASA’s Zonne- en Heliosfeerobservatorium (SOHO) bij de zon een enorm voorwerp dat een lange energiestraal leek uit te stoten. (YouTube: myunhauzen74)

 

Colima, Mexico — Op 2 december 2016 fotografeerde een webcam een enorm gloeiend voorwerp boven de vulkaan Colima in Mexico. (Bron: ufosightingsdaily.com)

Edmonton, Canada  — Vroeg in de avond van 26 januari 2017 nam Vance Hilton in Edmonton (Alberta, Canada) foto’s van een groot op een ster lijkend voorwerp aan de noordwestelijke hemel dat van vorm leek te veranderen. (Benjamin Creme’s Meester bevestigde eerder waarnemingen van Maitreya’s ‘ster’ in dezelfde plaats.)

 

 Nerja, Spanje — Deze reusachtige ‘wolk-UFO’s’ werden op 10 januari 2017 boven Nerja (Malaga, Spanje) gefotografeerd door L.F.M., D.J. en A.M.R., medewerkers van Share International.
Noot van de redactie: Benjamin Creme en zijn Meester hebben verklaard dat er onder de grotten in Nerja een ufobasis is.

 

 Normandië, Frankrijk — Veel ooggetuigen waren verbijsterd toen ze op 11 februari 2017 bij zonsondergang een groot vrijwel doorzichtig voorwerp met flitsende lichten boven een stad in Normandië (Frankrijk) voorbij zagen komen. Eén ooggetuige slaagde erin met een mobiele telefoon het voorwerp op te nemen voor de batterij op mysterieuze wijze leeg raakte. (Bron: ufosightings daily.com)

Leitrim, Ierland — In de nacht van 25 november 2016 liet een ooggetuige op een landweg nabij Leitrim (Ierland) zijn honden uit en fotografeerde ongewone lichten in en boven een veld van een boer. “Ik heb vaak op dat pad gelopen en nooit zoiets als dit gezien!” stelde de ooggetuige. (Bronnen: ufosightingsdaily.com; mufon.com)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.